ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سرچ از روی صفحه اکسپلور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام
نحوه سرچ کردن از روی صفحه اکسپلور به چه صورته
میخوام مقداری آی دی که روی همان صفحه در حال مشاهده هست را ذخیره کنم ودرون دیتا بیس بذارم
ممنون
اول باید از کامپونت DHTML Edit Cntrol استفاده کنی بعد آدرس صفحه ای رو که می خوای توش سرچ کنی رو به مشفحه Load URL میدی البته اگه بتوی اول صفحه رو ذخیره کنی بعد آدرسشو به مشخصه Load Document بدی بهتر عمل میکنه. بعد با حلقه For ... Next توی DocumentHTML هرچی که خواستی رو سرچ کن
می دونم با این توضیحات کسی متوجه نمیشه
هر وقت تونستم یه نمونه هم می ذارم تا بهتر متوجه بشید
سلام
اینم از نمونه که گفته بودم
ممنون
اما روی پیج ها کارنمیکنه یعنی فارسی یا انگلیسی
اما اگه یه html خودمون طراحی کنیم که ساده باشه میشه در صورتی که میخواهیم از صفحه های دیگران که پر از frame هست استفاده کنیم و ارور میده.
اگه میشد یه quick find مثل خود find اکسپلور ساخت که دیگه احتیاجی به ذخیره لینک نباشه و به جستجو بپردازه در آخرم سیو کنه خوب میشد
مشخصه Load Url همون کامپونت که گفتم هست که احتیاجی به ذخیره صفحه نداره اما 2تا مشکل داره
1. وقتی آدرس صفحه رو بهش میدی 1 یا 2 دقیقه برنامت هنگ می کنه تا بتونه صفحه رو لود کنه
2. بعضی وقتها هم ارور می ده

(۱۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۳۶:۳۰)arashdj نوشته است: [ -> ]ممنون
اما روی پیج ها کارنمیکنه یعنی فارسی یا انگلیسی
اما اگه یه html خودمون طراحی کنیم که ساده باشه میشه در صورتی که میخواهیم از صفحه های دیگران که پر از frame هست استفاده کنیم و ارور میده.
اگه میشد یه quick find مثل خود find اکسپلور ساخت که دیگه احتیاجی به ذخیره لینک نباشه و به جستجو بپردازه در آخرم سیو کنه خوب میشد

با همین برنامه هم میشه کاری کرد که بتونی توی تمام صفحات سایت سرچ کنی اما خیلی پیچیدست
اول باید آدرس تمام سفحات سایت رو از صفحه اول پیدا کنی بعد دونه به دونه صفحه رو لود کنی و سرچ رو انجام بدی. اینم یه مشکلی داره:
وقتی توی صفحه اول لینک صفحه رو پیدا می کنی باید توی صفحات بعدی هم لینک های صفحه هایی که توی اون صفحه وجود داره رو پیدا کنی که اینم زمان زیادی می برهو برنامت هم توی اون مدت هنگ می کنه
آقا یعنی نمیشه یه برنامه نوشت که از روی اکسپلوری که باز هست دنبال yahoo@ بگرده بعد سیو بشه مثل همون find اکسپلور