ايران ويج

نسخه‌ی کامل: GIF Amimation
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۱۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۳۵)iman-63 نوشته است: [ -> ]بله، حق با شماست، مشکل از من بود.

این ضمیمه که گذاشته بودم یه تصویر ساده ثابت بود بود.
اما من نمیتونم این قسمت رو دکود کنم:
0B 00 51 FC 1B 28 70 A0 C1 83 01 01
که از طریق الگوریتم LZW کد شده.

من آخرش نفهمیدم چی میخواید شما؟ برای چی میخواید اینو دکود کنید؟

(۱۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۳۵)iman-63 نوشته است: [ -> ]یه سوال دیگه هم داشتم.
آیا فایل های فلش (swf) رو هم همینطوری میشه به یه کلاس Bitmap نسبت داد؟

نه. فایل های swf ساختارشون فرق میکنه.
برا اینکه سرعت کار بالا بره. اگه بخوام دونه دونه فریم هارو جدا کنم و .... که رندر کردنش 3 ساعت زمان می خواد
اگه ممکنه در مورد این دوخط برنامه یه توضیحی بدین:
System.Drawing.Imaging.FrameDimension od = new System.Drawing.Imaging.FrameDimension(i.FrameDimensionsList[0]);
Int32 fc = i.GetFrameCount(od);

سوالم اینه که تفاوت بین FrameDimensionsList[0 و GetFrameCount چیه؟
نترس. به این راحتی ها سرعتش پایین نمیاد. یکبار امتحان کافیست Biggrin
(۱۰-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۴۱:۰۵)iman-63 نوشته است: [ -> ]اگه ممکنه در مورد این دوخط برنامه یه توضیحی بدین:
System.Drawing.Imaging.FrameDimension od = new System.Drawing.Imaging.FrameDimension(i.FrameDimensionsList[0]);
Int32 fc = i.GetFrameCount(od);

سوالم اینه که تفاوت بین FrameDimensionsList[0 و GetFrameCount چیه؟
FrameDimensionsList و GetFrameCount کلا ربطی به هم ندارن. FrameDimension رو که من نفهمیدم چیه ولی برای کارا باید اینو داشته باشی. FrameDimensionsList هم یه لیست از FrameDimension هسته. حالا توی تابع GetFrameCount اون FrameDimension ی که بدست آوردیمو میدیم تا تعداد فریم رو بده.

اون یه خط کلا کارشون همینه. به دست آوردن تعداد فریم.
ببخشید اینقدر سوالات جور واجور میکنم. آخه مبتدیم.

این برنامه که شما دادین تمام فریم هارو تو یه picture box نشون میده. من می خوام به صورت آرایه ای از تصویر باشه.
میشه راهنمایی کنین؟
دقیقا بگید فریم ها رو کجا میخواید ببرید؟ بفرستید توی فایل های جداگونه؟ یا توی یه آرایه از Image ؟
میخوام یه برنامه ای باشه شبه Ulead GIF Animator و امثال اینها که تمام فریم ها رو نشون بده.
میخوام به تمام فریم ها دسترسی داشته باشم تا بتونم اونا رو پردازش کنم.

هدفم اینه که اینه که پیکسل های تصاویر رو دونه دونه با دوتا حلقه پردازش کنم (که اینو البته خودم می تونم!!!)

فکر کنم اگه ببریم توی آرایه از Image بهتر باشه.اینطوری با یه حلقه میشه .....
باید یه کلاس از Bitmap تعریف کنید و دونه دونه فریم ها رو بزارید تو اون کلاسی که از Bitmap تعریف کردید و اونو پردازش کنید.
من خودم یه برنامه برای این کار نوشتم اما عکس ثابت رو میگیره و به کد گلایف تابلو روان تبدیل میکنه اگه بخواید برنامه رو اینجا میزارم
ولی برای گرفتن فایل Gif اگه من رو هم راهنمایی کنید که فقط بتونم فریم ها رو استخراج کنم و بزارم تو یه Bitmap برنامه کامل میشه و میزارم تا دوستان هم استفاده کنند ولی اگه برنامه ای که گفتم رو میخواید بگید کدش رو بزارم.

موفق باشید.
صفحه‌ها: 1 2