سلام.
اسکورپیون جان چه انتظاری داری؟ برنامه رو که برات تست کردن. به هر حال.
اول از همه برای اعمال برخی تغییرات مثل ذخیره مقدار در لوکال ماشین رجیستری نیاز به دسترسی ادمین داری. بهتره برنامت ابتدا در یه یوزر ادمین به صورت سرویس نصب بشه تا بعد به مشکل بر نخوره.
در مورد شناسایی پروسه های ویروسی و پاک کردنشون بهتره اول مسیر پروسه رو بگیری و بعد فایل مورد نظر رو اسکن کنی. اگرم خواستی ببندی با terminateprocess ببند نه تسک کیل.
اسکن: بهتره امکان سلکت فایل رو هم قرار بدی. الآن فقط میشه فولدر سلکت کرد.
برای سلکت فایل میتونی از common dialog خود ویبی استفاده کنی. مقدار فیلتر و مقدار flag رو هم به این صورت ست کن تا خاصیت مالتی سلکت فعال بشه.
کد:
Private Const CD_FLAGS = cdlOFNAllowMultiselect + cdlOFNExplorer + cdlOFNLongNames
fliter = "All Files *.*/*.*"
Flags = CD_FLAGS
این عکس از بخش اسکنر کسپره. میتونه برات ایده باشه. البته انتظاری نیست که آنتیت همه این موارد یا مشابهش رو داشته باشه.
بعد هم بهتره نتایج اسکن بعد از اتمام کار پاک نشه. کلا 2 3 ثانیه بیشتر نتایج رو نمایش نمیده و بعد فرم به حالت اول بر میگرده.
Tools:
بخش پروسس: بهتره مسیر فایل هارو نمایش بده. کدش رو در زیر برات قرار دادم. این کد علاوه بر مسیر فایل تمام کتابخانه های مورد استفاده پروسه رو همراه با آدرس فایل هاشون رو برات نمایش میده. فکر میکنم خیلی به دردت بخوره.
بخش استارت آپت باید کامل تر شه. باید همه سوراخ هایی که ویروس ها در استارت آپ قرار میگیرن رو شامل شه. مثلا من در component فایل گذاشتم ولی آنتی شما متوجه نشد.
بخش رجیستری: بهتره عناوین به enable تغییر نام بدن. disable حالت ویروسی به برنامه میده.
برخی امکانات این بخش به نظر نمیرسه لزومی داشته باشه. یه جورایی بی دلیل آنتی رو شلوغ کرده. مثلا remove username from start menu چه فایده ای داره؟
آپدیت: من adsl دارم. آنتی شما قدرت تشخیص اتصال به اینترنت من رو نداشت. کدی که در زیر قرار دادم این مشکل رو حل میکنه.
About: ظاهر و تم برنامت جالبه. عکس هایی که استفاده کردی ظاهر یوزر فرندلی بهش داده و کاربر پسنده. ولی جای کار داره. بخش About کمی ترسناکه. شبیه ویروس ها و تروجان ها درستش کردی. البته این مساله سلیقه ایه.
در مورد ظاهر بعضی قسمت های برنامه هم میشه تجدید نظر کرد. مثلا تو ستینگ و edit application blocker رنگ هایی که استفاده کردی خیلی تو چشم میزنن. یا رنگ لیست باکس بخش اسکن هم همین طور.
شما برای ساخت پروگرس بار جذاب تر از کامپوننت استفاده کردی. یا همین طور کلید ها. بهتره به جای این کار از کدی استفاده کنی که استایل xp رو به برنامه میده. بعد به جای استفاده از کامپوننت پروگرس از کامپوننت خود ویبی common control 5 استفاده کن. همین طور میتونی از لیست باکس همین کامپوننت استفاده کنی. در این صورت چک باکس ها که الآن استایل 98 هستن و کلا تمام آبجکت های فرمت استایل xp میگیرن. کدش رو برات آماده کردم. پروگرس هم گذاشتم تا ببینی.
بهتره برنامه بعد از نمایش در تسک بار هم نمایش داده بشه.
غلط های املایی برنامه رو هم که سر فرصت اصلاح کن. مثل
Tools>Registry>advanced tweak کلمه لوکال در تیتر.