قصد دارم در چند تاپیک جداگانه روی متلب کار کنم. شما هم در این کار کمکم کنید. اگه کسی سوال کرد ، همه روش فکر کنن. و گرنه خیلی سخت میشه. این تاپیک فقط یه مقدمه بود.
اگه کسی تا حالا برنامه نویسی نکرده ، توصیه میکنم با این زبان شروع کنه.
اون برنامه ی بالایی کلا ده دقیقه وقتم و گرفته بود. اگه یه کم بهش دقت کنید ، می فهمید که فقط جا گذاری کردم.
خروجی اون برنامه دو تا نموداره.
این فرمول مربوط به جریانه که با متلب به این شکل در آوردم.
کد:
syms Rrp p Xlrp Vs Rs Xm Xls w Nm f s Rth Xth Vth
Isabs=(((((Rrp./s).^2)+((Xlrp+Xm)^2)).^(0.5))./(((Rth+(Rrp./s).^2)+((Xth+Xlrp)^2)).^(0.5)))*(Vth/Xm)
Isabs=pretty(Isabs)
سلام اگه ممکنه صورت سوال عم ذکر بفرمایید؟که بدونیم چی میخواهیم که این برنامه نوشته شده
ممنون
دوست عزیز که در مورد مطلب اطلاعات میدید من یه سوال داشتم لطفا کمکم کنید. الگوریتم های رسم خط رو پیاده سازی می کنم تو مطلب ولی هیچ کدوم نتیجه مطلوب رو ندارن با استفاده از ماتریس ها هم انجام دادم ولی برازم نتیجه خوبی نداشتن ممنو اگه یه راهنمایی کنید البته بگم من تو فاز گرافیک مطلب یک مقدار مشکل دارم و تازه کارم منونم
سلام
توي c و c++ يه سري دستورات هست كه ميشه باهاشون با پورتهاي سخت افزاري ارتباط برقرار كرد . ميخواستم بدونم چه طوري ميشه شبيه همين كارو تو متلب انجام داد ( بدون استفاده از هيچ پروتوكول خاصي مثلا سريال يا usb ) . مثلا روي پورت شماره 0 ، مقدار 120 رو بفرستم ...
سلام ...
MATLAB هم يه سري توابع براي باز و بسته كردن پورت و فرستادن و ... دارهه ...
توي پرتال ، جناب 2nafar يه پروژه براي ارتباط با labview و MATLAB و هايپر ترمينال گذاشتن ...
فايل PDF اش رو دانلود كن و قسمت MATLAB اش رو بخون ...
توابع رو گفته ...
موفق باشي.
يا علي.
سلام
خيلي ممنون . ولي اين فايل فقط ارتباط سريال بود . من ميخوام تك تك پين هاي پورت سريال يا موازي يا هر پورت ديگه اي رو خودم صفر و يك كنم .
آخه اون پين ها كه I/O نيستن ... !
بعيد مي دونم بشه ... ( چون وظيفه ي هر پايه تعيين شده هست ... )
اما پورت LPT ( 25 پينه ) فكر مي كنم I/O داشت و در موردش مطلب تو همين سايت فكر كنم باشه ...
براي RS_232 تو C# مي توني پايه ي DTR رو 0 و 1 كني ( البته كامل چكشون نكردم ، اما مي دونم اكثرا وضعيتشون دست ما نيست ... )
البته براي MATLAB نمي دونم ... تو help اش يه ديد بنداز ...
بعد خبرمون هم بده
موفق باشي.
يا علي.
سلام
بازم ممنون از راهنماييتون
ولي من حتي آدرس تمام پورتهاي ورودي خروجي رو پيدا كردم . توي c با داشتن اين آدرسها ميتوينيم ، به اون پورت مورد نظر دسترسي پيدا كنيم . مثلا براي پورت com1 كه سريال هست ، رنج آدرس پين هاش تو كامپيوتر من از 03F8 تا 03FF هست . اينو از توي Device Manager نگاه كردم . حالا تنها مشكل اينه كه چه طوري اين آدرسو به متلب نشون بدم .
help matlab رو زيرو رو كردم .اما هيچي پيدا نكردم . البته شايد متلب من پورتبل portable هست ، همه help ها توش نباشه...
به هر حال من باز هم سعي خودمو ميكنم . اگر مطلبي بدست آوردم تو اين زمينه حتما اطلاع ميدم.
راستي اينم عكس از پروپرتيز com1 :
علي يارت
سلام، کسی هست که بتونه در تست برنامه نویسی متلب کمکم کنه؟
اولین باره دارم با متلب کار می کنم اصلا بلدم نیستم چطور باید برنامه نوشته شده تستش کرد، یکی از تمرینات مربوط بهتعیین کوتاه ترین مسیر که از الگوریتم فلوید وارشال استفاده کرده.
سلام
به فروم خوش اومدی
خب مشکل رو بگید تا کسی بلد بود میگه!
الان کد رو داری بلد نیستین اجرا کنید؟