۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۰۱:۵۱:۳۵
۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۰۲:۰۷:۱۲
سلام
برای اینکارها باید از توابع خود سیستم (api) استفاده کنید؛
سرچ کردم نتونستم پیدا کنم چطوری داخل متلب از api استفاده میکنند؛ چندتا لینک به خود سایت سازنده بود که تحریمیم
برای اینکارها باید از توابع خود سیستم (api) استفاده کنید؛
سرچ کردم نتونستم پیدا کنم چطوری داخل متلب از api استفاده میکنند؛ چندتا لینک به خود سایت سازنده بود که تحریمیم
۲۶-خرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۰۷:۲۷
سلام. دو سوال در مورد گرافیک در متلب داشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوری می تونم دستوری در matlab بنویسم که دوربین لب تابم روشن بشه و عکس بگیره؟؟؟؟؟؟
مشخصات مربوط به دوربین لب تابم از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میتونید کمکم کنید ممنون میشم....
چه جوری می تونم دستوری در matlab بنویسم که دوربین لب تابم روشن بشه و عکس بگیره؟؟؟؟؟؟
مشخصات مربوط به دوربین لب تابم از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میتونید کمکم کنید ممنون میشم....
۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۳۲:۲۴
سلام من میخوام یه کد gmdh برای تخمین رسوب در متلب بنویسیم ولی نمیدونم چکار باید بکنم و از کجا شروع کنم خواهشا راهنمایی کنید .
سلام دوستان من دانشجوی ارشد سازه های ابی هستم موضوع پایان نامه ام کد نویسی در متلب که یه کد gmdh و من هیچی نمیدونم خیلی نیاز به راهنمایی و کمک دارم اصلا نمیدونم چطور باید شروع کنم باید function بنویسم که هیچی بلد نیستم خواهش میکنم راهنمایی کنیدSad014
سلام دوستان من دانشجوی ارشد سازه های ابی هستم موضوع پایان نامه ام کد نویسی در متلب که یه کد gmdh و من هیچی نمیدونم خیلی نیاز به راهنمایی و کمک دارم اصلا نمیدونم چطور باید شروع کنم باید function بنویسم که هیچی بلد نیستم خواهش میکنم راهنمایی کنیدSad014