ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال از دوستان و اساتید در رابطه با دیتابیس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با اجازه ajlajlajl عزیز
کد:
select sum(pardakht) from factor where name='"& combo1.txt &"'
سلام من می تونم اون رو خال بزارم من می خوام وقتی برنامه داره کار می کنه هر اسمی رو انتخاب کنم
منظورم اینه که کد رو چطور تغییر بدم که هر اسمی رو قبول کنه
خب مثل اینی که red11011 گذاشتن. توی اجرا اسمو میگذاری جلو شرط.
واقعا از کمک دوستان ممنونم شرمندم کردید فقط اخرین نکته من اسم ها رو از تویه دیتاگرید انتخاب میکنم شکل فرمش در فایل ورد که گذاشته بودم هست یعنی از دیتا گرید می رم رو یه اسم بعد دکمه انتخاب رو میزنم و صفحه فاکتور میاد می خواستم ببینم به جای کمبو باید بزارم دیتاگرید شرمنده من تازه دارم با دستورات اتصال پایگاه داده اشنا می شم بازم از کمکتون ممنونم
با عرض شرمندگی مجدد وقتی کد رو وارد می کنم این ارور رو می ده:
compile error:
expected:case
فکر می کنم از sum ایراد می گیره چرا چیزه دیگه ایهم باید اضافه کنم راستی دوباره می گم من اسم ها رو از دیتا گرید انتخاب می کنم یعنی نشانگر رو رویه اسم می برم بعد دکمه انتخاب رو می زنم تا دستورات اعمال بشه و فرم فاکتور نمایش داده بشه
سلام دوستان ببخشید می شه بگید برایه چی اون ارور رو می ده؟؟؟
(من ویبی رو ولش کردم نمیدونم چرا اون ولم نمیکنهTongue )
اون error رو نمیدونم .(احتمال زیاد چون روش استفاده از دستورات sql رو نمیدونید) شما این نمونه ای که گذاشتم رو ببینید. احتمالا مشکلتون حل میشه.
ممنون دوست عزیز که کمکم می کنید بله من گفتم در زمینه کار با دیتابیس تازه کارم و خوب به دستورات اشنایی ندارم ممنون می شم که کمکم کنید
(۱۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۰۶:۵۲)ajlajlajl نوشته است: [ -> ](من ویبی رو ولش کردم نمیدونم چرا اون ولم نمیکنهTongue )
اون error رو نمیدونم .(احتمال زیاد چون روش استفاده از دستورات sql رو نمیدونید) شما این نمونه ای که گذاشتم رو ببینید. احتمالا مشکلتون حل میشه.
سلام دوست عزیز واقعا ازتون ممنونم که دارید کمکم می کنید برنامتون جواب می ده ولی مشکل من رو حل نکرد(حق دارید به هم فحش بدید) ببینید دوست عزیز برنامتون تو خوده دیتا گرید جواب رو می ده ولی همونطور که من گفتم من می خوام جواب رو در یک لیبل داشته باشم و همینطور اسم رو از خود دیتا گرید انتخاب می کنم یعنی از طریق همون فلش دیتا گرید می رم رو یه اسم و دکمه رو می زنم تا فرم فاکتور مشتری صادر بشه عکس فرم هم در اون فایل ورد بود حالا چطور می تونم از طریق خوده دیتا گرید مشتری رو انتخاب کنم و همینطور جمع پرداخت رو رویه لیبل نمایش بدم خودم کمی ور رفتم ولی نشد گفتم که در این زمینه هیچ تجربه ای ندارم
دیگه شرمنده. من همینش هم به زور و با بدبختی نوشتم. باقیشو یه VB6 کار بیاد بنویسه. من دیگه هرچی یادم بود رفته.
(۱۱-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۵۷:۵۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]دیگه شرمنده. من همینش هم به زور و با بدبختی نوشتم. باقیشو یه VB6 کار بیاد بنویسه. من دیگه هرچی یادم بود رفته.
از کمک هایی که کردید ممنونم
این رو ببینید
صفحه‌ها: 1 2 3