ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Patch جديد امنيتي براي YM!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
كامران جون اصلا نمي خواستم نا اميدت كنما ولي كار نكرد!!!!!!!!!
ردموو جان جدا تبارك الله دقيق دقيق كار كرد
دوستان من كه در سطح پايين هستم واقعا لذت مي برم Biggrin به اميد پيشرفت :)
سلام
ممنون. ميرم ببينم چشه چون اين روش جديده و مال اقاي magic نيست و بايد دوباره تستش كنم ممنون.
اقا كامران من هم برنامه ي شما رو تست كردم ولي كار نكرد :( . اقا وحيد از شما هم ممنونم.
در ضمن دوستان چرا همه چيز رو به پاي اقاي magic مي نويسيد. اقاي مجيك فقط يه برنامه براي باگي كه اقاي Elite پيدا كرده بود نوشت. روش مجيك يعني چي؟ :?: يكمي هم Elite رو تحويل بگيريد.
سلام بروبچز !
خوب ، امروز امتحان عربي رو داديم ، از شرش خلاص شديم ! واسه امتحان رياضي 4 روز وقت هست ! Biggrin ( عشق است و صفا !! )
بابا ردمو چه كردي !!! تو اين دو روز كلي ور رفتم ، كه يه جوري ، از يه راهي ، Patch بسازم ، نشد كه نشد Amaze اين آخريه انگار مياد هر چي كه طول class ش با طول YahooBuddyMain براره ، دامپ ميكنه Amaze بابا خيلي نامرديه !!! حالا تو اين چهار روز باز هم سعي ميكنم ، بلكه تونستم يه كاري بكنم :wink:
اما در مورد دامپر آقا كامران ،‌متاسفانه كار نكرد :cry: و در مورد patch خودم ، چون سر و كارش با باينري و اين جور حرف هاست ، اينه كه فكر مي كنم رو هر ياهو مسنجري كار كنه ( شايدم كار نكرد ، تست نكردم Biggrin )
خلاصه كه دوستان ، ايول !!!Amaze خيلي باهاتون حال مي كنم :wink:
redmove نوشته است:دوستان چرا همه چيز رو به پاي اقاي magic مي نويسيد. اقاي مجيك فقط يه برنامه براي باگي كه اقاي Elite پيدا كرده بود نوشت. روش مجيك يعني چي؟ :?: يكمي هم Elite رو تحويل بگيريد.
ای ول
واقعاً موافقم ، حدود يک سال پيش( اگه اشتباه نکنم ) Eliteاين باگ رو پيدا کرد و حتی واسه ياهو هم ميل نوشت ولی چون بهش جواب ندادن ( يعنی اينکه ياهو براش زياد مهم نيستAmaze ) مسئله رو توی سايت شبگرد عنوان کرد
اون موقع هنوز ياهو بتا بود البته و مجيک هم براش کد نوشت
:wink:
اگه سورس كد مجيك رو نيگاه كنين ميبينيد كه بنده خدا خودش هم از الايت تشكر كرده ولي به نظرم روشي كه مجيك استفاده كرده يك روش خاص و پيشرفته هست كه حتي خود اليت هم نميتونه چيزي ازش بفهمه روشي كه الايت گفته بود يك روش پيشو پا افتاده بود كه فقط روي يك ورژن خاص از ياهو جواب ميداد..... اينقد بي معرفت نباشيد

اگه مجيك سورس كد رو منتشر نميكرد شماها به اين زودي نميتونستيد اين كارو انجام بدين از سورس كدش استفاده كردين حالا حرف هم در ميارين؟
دوست عزيز اصلاً بحث حرف در آوردن نيست ، چيزی که من گفتم اصلاً مبنی بر اين نيست که مجيک کاری نکرده چون همون قدر که پيدا کردن باگ سخته و سواد ميخواد نوشتن کد هم ميخواد چه بسا بيشتر ولی اين دليل بر اين نميشه که اين روش رو به اسم روش مجيک رواج بديم و اگه اسمی برده ميشه بهتره که تمام کسانی که توی اين کار نقش داشتن حقشون حفظ بشه ، من خودم به شخصه مجيک رو از بهترين برنامه نويسان ايران ميدونم و هيچ وقت هم قصد اين رو نداشتم که بهش توهينی کنم يا ارزش کارش رو پايين بيارم، کار ايشون با ارزش ميمونه ولی خوب اگه الايت اين مشکل رو پيدا نميکرد شايد هيچ وقت مجيک هم به فکرش نميرسيد ، پس در نتيجه هر کسی کارش در جای خودش با ارزشه :wink:
موفق باشيد
صفحه‌ها: 1 2