ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال مهم در مورد پک کردن و . . .
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
هیچ قفلی نیست که کرک نشه
بقول تیم under seh هر قفل بدین معناست که کلیدی هم وجود داره

طبق فرمایش جناب lord_viper برای اینکه موضوع قابل لمس بشه crackeme بزارید و خودتون رو محک بزنید
سلام داداش های گل . از لطف همتون یه دنیا ممنونم .

نقل قول: بیشتر منظورم این بود که اگه قراره امکان داشته باشه برنامم مشکل پیدا کنه مثلا اجرا نشه و... اونوقت ارزش داره پک کنم ؟؟؟

نقل قول:

نقل قول :
طور ساده
پکرها تو سورس باینری برنامه تغییر ایجاد میکنن تا توسط دیباگرها غیر قابل خواندن بشن
پروتکتورها با استفاده از توابع و روتینهایی که دارن از برنامه در مقابل کرک شدن محافظت میکنن
کریپتو ها هم شبیه binder ها عمل میکنن با این تفاوت که یه loader داخلی دارن فایل رو کد میکنن و تو stub قرار میدن موقع اجرا stub فایل مورد نظر رو از داخل خودش میخوانه دیکد میکنه و توسط loader داخلی خودش تو حافظه لود میکنه

میشه از هر 3 تای اینها با هم استفاده کرد ؟

اگه میشه لطفا بهترین ترکیب رو معرفی کنید .

کسی جوابی نداره ؟

نقل قول: همون طور که جناب CIVILMANS گفتن پک کردن خالی کافی نیست(من از پکر هایی استفاده میکنم که page های برنامه رو حتی تو حافظه هم کد میکنن)استفاده از check CRC باعث میشه که اگه 1 بیت از برنامت تغییر کرد شما متوجه بشی
مثلا من بعد از پک کردن میام بخش signature فایل رو 00 میکنم (بخش خاصی از فایل exe هست که از روی اون میشه کامپایلر یا پکر رو تشخیص داد)اینجوری PEID گول میخوره و میام OEP یا نقطه شروع برنامه رو هست تغییر میدم تا حدث زدن نوع پکر سخت بشه وقتی نتونی نوع پکر رو مشخص کنی نمیتونی با استفاده از unpacker ها اونو unpack کنی مجبوری دستی انجام بدی و اینجاست که روتینهای مختلف anti_deump کمکت میکنه که نتونه فایل اصلی رو بازسازی کنه

لورد جون بیشتر توضیح میدی ؟

در مورد کرک می هم به روی چشم ولی اول باید یه تعغیراتی بدم و یه مثائلی رو حل کنم بعد .
صفحه‌ها: 1 2