ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ويروسها و سخت افزارها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من يكي ازدوستام گفت كه رايانه من ويروس داشته و اين ويروس اول دوتا از دكمه هاي صفحه كليد بعد 4تا و همين طور ادامه داشته تا اينكه كل كيبوردمو سوزونده
يا دوستش رايترش سوخته
حالا واسه مكن اين سوال بوجود اومده كه:
آيا واقعا ويروس ها ميتونند به سخت افزار هم صدمه وارد كنند؟؟
يكم توضيح بدين اگه ممكن هست و ميشه صدمه وارد كنند چه جوري ميان قطعات سخت افزاري رو دور ميزنند(تغيير در مقاومت و خازن و ...)
ممنون
دوست عزیز

ویروس ها و به طور کلی نرم افزا ها هرگز قادر به ایجاد صدمه سخت افزاری نیستند. ممکنه با ایجاد تغییر یا اخلال

در عملکرد سیستم عامل مانع از کار کرد صحیح یک یا چند قطعه از قطعات سیستم بشن یا حتی موقتا اونها رو

از کار بندازن اما با حذف ویروس یا عوض کردن ویندوز مشکل بر طرف می شه.

سوختن رایتر یا خرابی کیبورد هرگز به ویروس ازتباطی نداره.
اصولا ارتباطي به سخت افزار نداره ولي اگر هم بخواد سخت افزار بسوزونه بايد از يك برنامه نويس فوق حرفه اي باشي و تازه نميشه تمام سخت افزارها رو بسوزوني فقط ميشه يكم بهمشون بريزي!!!
شما ميتوني اون كيبرد رو در سيستم هاي ديگه هم امتحان كني و همين طور اون رايتر رو ولي با عوض كردن ويندوز يا در مواقع حساس با فرمت كل هارد درست ميشه الان ميشه براحتي برنامه اي نوشت كه بعضي يا بتدريج كل كليدهاي كيبرد رو غير فعال كنه ولي با اتصال كيبرد به يك سيستم ديگه ميبينيد كه كيبرد به راحتي كار ميكنه و همين طور اون رايتر!!
سلام
خوب هستيد اگر قطعات روي دستگاه ديگر درست كار نكردند . احتمال زياد دستگاه دوست شما مشكل سخت افزاري داره كه قرين شده با ويروس و شما فكر كرديد ويروس اين كار رو ميكنه
به اميد ديدار
(۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۳۹:۱۵)saeedsmk نوشته است: [ -> ]اگر قطعات روي دستگاه ديگر درست كار نكردند . احتمال زياد دستگاه دوست شما مشكل سخت افزاري داره كه قرين شده با ويروس و شما فكر كرديد ويروس اين كار رو ميكنه
این دوستم گفت حتی با عوض کردن ویندوز هم دیگه کیبوردش راه نیفتاده
آخه منم بهش شک کردم گفتم نمیشه ولی باور نکرد
حالا برم مال خری کنمو کیبوردشو به 1000 ازش بخرم نه(باهاله)البته قبلش یواشکی تست میکنمش که سرم کلاه نره.

((---------------------------------------
((دوست عزیز

طوری صحبت نکنید که دیگران از پاسخ دادن به شما منصرف بشن.))

اين حرف بالا رو من نزدم خدا لعنتش كنه كسي كه اينو نوشته تو پست من
و منظورش رو نفهميدم هر چي بوده خيلي پست و كثيف بوده
میشه دقیقا" از چه منبعی دارین می گین که ویروس نمی تونه به سخت افزار آسیب برسونه؟ برنامه نویس ، اگه برنامه نویس باشه ، حتی می تونه حیاتی ترین قطعه ی سیستم رو بسوزونه!باور نمی کنید؟ من می تونم یه چنین ویروسی بنویسم ، امتحانش مجانیه!002003006033039030
اين حرفت فاير جان كمي پذيرشش واسم سخته يه كم بيشتر توضيح بده
آخه مگه قطعات الكترونيكي رو به همين راحتي ميشه از كار انداخت يا مثلا مقدار مقاوت رو كم كرد تا جريان زيادي ازش عبور كنه
يه نمونه از اين ويروس رو بنويس كه موس رو بسوزونه(آخه موس ارزونترينه فكر كنم. با اينكه موسم فن داره و خيلي باهاش حال ميكنم و لي براي روشن شدن موضوع اشكالي نداره بذار بسوزه)
نقل قول: برنامه نویس ، اگه برنامه نویس باشه ، حتی می تونه حیاتی ترین قطعه ی سیستم رو بسوزونه!باور نمی کنید؟ من می تونم یه چنین ویروسی بنویسم ، امتحانش مجانیه!

دوست عزیز

لطفا یه دونه از اون خفنهاشو به من بدید تست کنم. جدا از دست این کامپیوترم خسته شدم می خوام خرابش کنم!!!!!
[quote='Di Di' pid='92409' dateline='1249340681']
نقل قول: برنامه نویس ، اگه برنامه نویس باشه ، حتی می تونه حیاتی ترین قطعه ی سیستم رو بسوزونه!باور نمی کنید؟ من می تونم یه چنین ویروسی بنویسم ، امتحانش مجانیه!

مثلا چه قطعه هايي رو ميسوزونه؟
با چه زباني ميخواي بنويسي؟
آيا ميتوني ويروسي بنويسي كه مانيتور يا سي پي يو رو بسوزنه اگه ميتوني يه دونه بنويس!!!!
نقل قول: با چه زباني ميخواي بنويسي؟
VB
نقل قول: آيا ميتوني ويروسي بنويسي كه سي پي يو رو بسوزنه اگه ميتوني يه دونه بنويس!!!!
بفرما ! Biggrin
ولی من هیچ مسئولیتی رو بر عهده نمی گیرم!017
سوزوند ، مسئولیتش با خودته ، نسوزوند ، مسئولیتش با من!Biggrin

[attachment=2966]
اين که بعد از اينکه yes ميزنم ران تايم ميده :))

جديدا با اين دستور CPU ميسوزه
shutdown -r -t 0
البته اين برنامه حتی نتونست اين خط رو هم درست اجرا کنه و ران تايم داد

جالبه بدونيد منبع اين برنامه که CPU ميسوزنه کجاست, کلمه cpu_567hjkblaster رو تو گوگول سرچ کنيد
صفحه‌ها: 1 2 3