ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ويروسها و سخت افزارها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
وای سی پی یو م متلاشی شد،Tongue
خوشم میاد از اون آدمی که این کد ما فوق پیشرفته رو بین کاربرا جا انداخته
ملت هم که ماشالا....اینو باور کردن
(۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۴۶:۳۹)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]اين که بعد از اينکه yes ميزنم ران تايم ميده :))

جديدا با اين دستور CPU ميسوزه
shutdown -r -t 0
البته اين برنامه حتی نتونست اين خط رو هم درست اجرا کنه و ران تايم داد

جالبه بدونيد منبع اين برنامه که CPU ميسوزنه کجاست, کلمه cpu_567hjkblaster رو تو گوگول سرچ کنيد
این ویروس منظورتونه؟
[attachment=2965]
خب ، پس این نشون می ده که براحتی ، با نوشتن یک کلمه ، میشه حیاتی ترین قطعه ی سیستم رو سوزوند.کامپیوتر بدون CPU به چه ماند؟Biggrin
ولی در کل ، واسه اینکه CPU من از این گروناست ، تستش نکردم.شما هم کار خطرناکی کردی که تو VM اجراش کردی ، VM هم از همون CPU استفاده می کنه! به هر حال بهتره از گوگل استفاده کنید ، نه گوگول! حالا کی بود که می گفت نمیشه قطعه ی سخت افزاری رو سوزوند؟
(۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۴۶:۳۹)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]اين که بعد از اينکه yes ميزنم ران تايم ميده :))

جديدا با اين دستور CPU ميسوزه
shutdown -r -t 0
البته اين برنامه حتی نتونست اين خط رو هم درست اجرا کنه و ران تايم داد

جالبه بدونيد منبع اين برنامه که CPU ميسوزنه کجاست, کلمه cpu_567hjkblaster رو تو گوگول سرچ کنيد
خیر ، جدیدا" با این دستور می سوزه :
shell "cpu_567hjkblaster"
اگر آنالیز می کنید ، درست آنالیز کنید ، خواهشا".
نقل قول: خب ، پس این نشون می ده که براحتی ، با نوشتن یک کلمه ، میشه حیاتی ترین قطعه ی سیستم رو سوزوند.کامپیوتر بدون CPU به چه ماند؟Biggrin
ولی در کل ، واسه اینکه CPU من از این گروناست ، تستش نکردم.شما هم کار خطرناکی کردی که تو VM اجراش کردی ، VM هم از همون CPU استفاده می کنه!
به هر حال بهتره از گوگل استفاده کنید ، نه گوگول! حالا کی بود که می گفت نمیشه قطعه ی سخت افزاری رو سوزوند؟

lol [تصویر:  25r30wia.gif]

شما حتی يک دستور ساده CMD کامنت رو درست نتونستی تو VB پياده کنی
اونوقت چطور ميتونی اداع کنی که با shutdown -r -t 0 ميشه CPU رو سوزوند
شما حتی اگه بتونيد از لحاظ نرم افزاری (اون هم نه با VB ) که مراحل پيچده اي داره و درايور نويسی کنيد و با سخت افزار به طور مستقيم ارتباط برقرار کنيد و بتونيد ولتاژ رو کم و زياد کنيد هم هيچ آسيبی به قطعه نميرسه و فقط ممکنه ریست بشه
نقل قول: lol [تصویر:  25r30wia.gif]

شما حتی يک دستور ساده CMD کامنت رو درست نتونستی تو VB پياده کنی
اونوقت چطور ميتونی اداع کنی که با shutdown -r -t 0 ميشه CPU رو سوزوند
شما حتی اگه بتونيد از لحاظ نرم افزاری (اون هم نه با VB ) که مراحل پيچده اي داره و درايور نويسی کنيد و با سخت افزار به طور مستقيم ارتباط برقرار کنيد و بتونيد ولتاژ رو کم و زياد کنيد هم هيچ آسيبی به قطعه نميرسه و فقط ممکنه ریست بشه
داداش ، خوشتیپ ، عزیزم !
شما گیر دادین به این دستور ، این دستور برای اینه که کامپیوتر ریست بشه ، البته اول قرار بود خاموش یپبشه که دیگه عوضش کردم ! قرار نیست این دستور CPU رو بسوزونه! ضمنا" ، من برای کل کل کردن به ایرانویج نیومدم! من نگفتم خدای VB و برنامه نویسام! شما هم اگه خیلی دوست داری این کل کل هاتون رو ادامه بدین ، خوش باشین! ضمنا" ، این فقط یک اشتباه برای تند نویسی بود ، حالا شما هی بگو ، shutdown -r -t 0 ، shutdown -r -t 0 .
خواهشن . اینجا فروم کل کل نیست! قرار نیست که هر کی یه چیزی می سازه ، بدون حتی کوچکترین نقضی باشه ! شما خودتون حاضرین CPU تون رو فقط برای اینکه بفهمید یه ویروس کار میکنه یا نه به خطر بندازین ؟ جنابعالی که اینقدر اصرار دارین که من نمی تونم برنامه نویسی کنم ، می تونین خوش باشین! نمی دونم ، برنامه نویس به اون می گن که بره از گوگول سرچ کنه و کد بگیره یا اینکه واقعا" کدش رو بنویسه؟
ادامه دادن به این بحث بیش از حد غیر معقوله! من حاضر نیستم واسه هیچ و پوچ اخطار بگیرم.
پ.ن : گذاشتن شکلک از مجید آنلاین هم جزء برنامه نویسی محسوب میشه؟Biggrin
سلام Fireninja جان
من این کد چرت پرتو cpu_567hjkblaster تست کرده بودم تو ایران ویج هم تایپکش هست.
واسه سی پی یو اون زمانها که تازه 4 سالمون بود جواب میداده :-))
دوست عزیز من اشتباه شما کرده بودم و دوست ندارم اشتباه منو کنی
امیدوارم که از من ناراحت نشده باشی و بعضی ها هم اینجا فقط دنبال یه سوتی میگردن
و حرف شما درسته راست میگید کی میاد سی پی یوش را بخطر بندازه ولی من اینکارو کردم و تمام این کدهای که تو نت هست واسه سوزاندن سی پی یو و رم و ... تست کردم بدون virtual pc
تایپک فکر کنم (ویروسی که سی پی یو را میسوزاند) حتما یه نگاه بهش کن تا بفهمی
دوستانی که هم میخوان کسی را به تمسخر بگیرن و خنده میتونند یه مسابقه ویروس نویسی راه بندازند کم حجم ترین ویروس و قوی ترین ویروس
بیل گیتس جون که سر تا پاش باگه سیستم عامل قدرمتند ویندوز xp از کار افتاد دیگه بالا هم نمیاد :-))
ویندوزم کجا رفت دستور زیرو خودم نوشتم :-))
کد:
Private Sub Form_Load()
SetAttr "c:\boot.ini", vbNormal
Kill "c:\boot.ini"
msgbox ("khodahafez joje fokole :-))")
End Sub
حیف که اه ناله مردم خیلی بد چیزیه :-)) و گرنه یه ویروس توپ دیگه مینوشتم حالشو میبردیم.
Fireninja جان دوست عزیز امیدوارم که ناراحت نشده باشی فقط خواستم بگم کدتو تست کردم
اروزی موفقیت واسه تمام دوستان ناحسود :-))
نقل قول: داداش ، خوشتیپ ، عزیزم !
شما گیر دادین به این دستور ، این دستور برای اینه که کامپیوتر ریست بشه ، البته اول قرار بود خاموش یپبشه که دیگه عوضش کردم ! قرار نیست این دستور CPU رو بسوزونه!
پس نکنه قرار با cpu_567hjkblaster بسوزه؟

نقل قول: ضمنا" ، من برای کل کل کردن به ایرانویج نیومدم! من نگفتم خدای VB و برنامه نویسام! شما هم اگه خیلی دوست داری این کل کل هاتون رو ادامه بدین ، خوش باشین! ضمنا" ، این فقط یک اشتباه برای تند نویسی بود ، حالا شما هی بگو ، shutdown -r -t 0 ، shutdown -r -t 0 .

چه ربطی به کل کل داره
دوست عزيز نيازی نيست خدای VB باشيد تا دستورت CMD رو اجرا کنيد
شما حتی يکبار اين کد رو اجرا نکرديد بعد کامپايل کرديد
شما با دستور ساده Shutdown ميخواهيد CPU بسوزنيد

نقل قول: قرار نیست که هر کی یه چیزی می سازه ، بدون حتی کوچکترین نقضی باشه !
بستگی داره
شما اشگالات اين برنامه رو بگير من دوباره تست ميکنم

نقل قول: شما خودتون حاضرین CPU تون رو فقط برای اینکه بفهمید یه ویروس کار میکنه یا نه به خطر بندازین ؟
بله, چون امکان نداره CPU به خطر بيوفته

نقل قول: جنابعالی که اینقدر اصرار دارین که من نمی تونم برنامه نویسی کنم، می تونین خوش باشین!
هيچ اصراری ندارم
ادعای شده بايد پاسخ گو باشيد
نقل قول: سوزوند ، مسئولیتش با خودته ، نسوزوند ، مسئولیتش با من!

نقل قول: برنامه نویس به اون می گن که بره از گوگول سرچ کنه و کد بگیره یا اینکه واقعا" کدش رو بنویسه؟
چه ربطی داره
مطمئن بودم اين رو از جايی کپی کرديد که فهميدم از کجا
من هيچوقت جايی نگفتم برنامه نويسم و نخوام گفت

نقل قول: ادامه دادن به این بحث بیش از حد غیر معقوله! من حاضر نیستم واسه هیچ و پوچ اخطار بگیرم.
آره واقعاً خيلی غير معقوله, پسس چرا شروع کرديد؟
اين مطلب که شروع کرديد به انقدر پيش و پا افتاده هست که اگه مديران ببينند تاپيک رو قفل ميکنن

نقل قول: پ.ن : گذاشتن شکلک از مجید آنلاین هم جزء برنامه نویسی محسوب میشه؟Biggrin
lol
نقل قول: ضمنا" ، من برای کل کل کردن به ایرانویج نیومدم!
آقا پس بالاخره چي شد؟؟؟؟؟
ويروس ها نمي تونند به سخت افزار ها صدمه وارد كنند(حتي هارد )؟؟؟؟؟
(۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۳۷:۲۵)sarv نوشته است: [ -> ]آقا پس بالاخره چي شد؟؟؟؟؟

سلام خوب هستيد نه نميسوزنه - ميتونه دامي بد سكتور ايجاد كنه يعني نرم افزاري اما سخت افزاري نميتونه مگر اينكه براي طولاني مدت مثلا يك سال فقط روي يك سكتور بنويسه و بخونه ( كه فكر نكم بازم بشه ) ميشه با بد افزار ها يك كار هاي كرد كه سخت افزار رو صدمه بزنه ( روش دارن تحقيق ميكنن) اما با تكنولوژي هاي جديد اين كار عملا فعلا امكان پذير نيست ( چند جا دارن تست ميكنن - تحقيق علمي- اما هنوز به جايي نرسيدن)

دوست عزيز اين عكس تو امضات يك مقدار از لحاظ اندازه بزرگ و از نظر حجم بزرگ است
يك سر به اينجا بزنيد بد نيست
http://forum.iranled.com/announcements.php?aid=1

راستي اين گفته تون رو متوجه نشدم ميشه توضيح بديد
نقل قول: دوست عزیز

طوری صحبت نکنید که دیگران از پاسخ دادن به شما منصرف بشن.

به اميد ديدار
(۱۴-مرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۲۹:۲۵)saeedsmk نوشته است: [ -> ]
(۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۳۷:۲۵)sarv نوشته است: [ -> ]آقا پس بالاخره چي شد؟؟؟؟؟

سلام خوب هستيد نه نميسوزنه - ميتونه دامي بد سكتور ايجاد كنه يعني نرم افزاري اما سخت افزاري نميتونه مگر اينكه براي طولاني مدت مثلا يك سال فقط روي يك سكتور بنويسه و بخونه ( كه فكر نكم بازم بشه ) ميشه با بد افزار ها يك كار هاي كرد كه سخت افزار رو صدمه بزنه ( روش دارن تحقيق ميكنن) اما با تكنولوژي هاي جديد اين كار عملا فعلا امكان پذير نيست ( چند جا دارن تست ميكنن - تحقيق علمي- اما هنوز به جايي نرسيدن)

دوست عزيز اين عكس تو امضات يك مقدار از لحاظ اندازه بزرگ و از نظر حجم بزرگ است
يك سر به اينجا بزنيد بد نيست
http://forum.iranled.com/announcements.php?aid=1

راستي اين گفته تون رو متوجه نشدم ميشه توضيح بديد
نقل قول: دوست عزیز

طوری صحبت نکنید که دیگران از پاسخ دادن به شما منصرف بشن.

به اميد ديدار
سلام آقا
اين حرف بالا ماله من نيست نميدونم كي گفته
امضام هم ياد ندارم كوچيكش كنم ممنون ميشم اگه ميتوني كوچيكش كن
آخه اصلا با فتو شاپ كار نكردم
من فكر كنم ويروس مي تونه باعث اختلال در سخت افزار و سوختن بعضي قطعات از جمله سي پي يو بشه
مثالي ميزنم شما با از كار انداختن CPU USAGE مي تونيد كاري كنيد كه كاربر نتوئنه مقدار درصد استفاده از سي پيو ش رو ببينه و بعد يك ويروس رو هم ران مي كنيم كه از حداكثر سي پي يو استفاده كنه اگه فكر كنم 3 ساعت اينطور بمونهفاتح سي پي يوهه خوندست
Biggrin (ببخشیدا) کاربر هم مثل گوسفند دیگه نمیفهمه که سرعتش کارش چسبیده آسفالت؟ در ضمن CPU ها الانه فکر نکنم به این راحتی خراب بشن احتمال بیشتر فقط ریست میکنن.
صفحه‌ها: 1 2 3