ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کپی رایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
درسته امین اقا ، دوست شما 1 میلیون تومان هزینه میکنه و چهار تا نرم افزار میخره ، دوست شما فقط با هیمن نرم افزار ها کار میکنه ، یه دوست دیگه 4 تا نرم افزار دیگه رو میخره و.............، افرادی که با این نرم افزار های کار میکنن ، پول بیشتری در میارن ، چون برای نرم افزار پول دادن و کسی دیگه ای نمیتونه اونا رو بخره . و اینجوری شغل ها تخصصی تر میشه .
دیشب با بعضی شرکت های نرم افزاری تماس گرفتم ، شرکت های مثل :
http://www.adobe.com
http://www.altium.com/
http://www.mcselec.com/
http://www.keil.com/
http://www.labcenter.co.uk/index.cf
دو شرکت اول به من پاسخ دادن :
---تمامی نرم افزار های شرکت adobe یه نسخه خاور میانه یا شرق داره ، به نظر من این شرکت با مرام ترین شرکت در زمینه نرم افزاری هست ، اونا محصولات خودشون رو با توجه به سطح توسعه کشور عرضه میکنن و کلیه نرم افزار هاشون تا یک ماه رایگان هست . (برای مراکز اموزشی و... ) ، در واقع قیمیتی که شما میبینید مخصوص کشور های توسعه یافته و ... هست و قیمت با توجه به سطح حقوق مردم تا یک دهم میتونه کم بشه .
---شرکت التیوم :
email.info.asia@es.altium.com
این شرکت نرم افزار پروتل رو ساخته و بسیار معروف هست .
در صورتی که به بخش فروش این شرکت برید، میبینید که برای هر منتطقه یه بخش فروش جدا وجود داره :
http://www.altium.com/buy/en/buy_home.cfm
و در واقع لیسانس یا مجوز نرم افزار با توجه به منطقه سکونت ایجاد میشه .
این شرکت نسخه 30 روز پروتل 2004 رو برای مراکز اموشی ارتقا داده .
----کامپایلر معروف بسکام :
قیمت این کامپایلر فقط 90 هزار تومان هست ، این شرکت نسخه دمو رو برای مراکز اموزشی ارائه کرده ( کامپیل 2 کیلو کد ) .
برای تماس با شرکت ها به بخش فروش اونا برید و سوالاتتون رو مطرح کنید .
(۱۴-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۳۰:۲۹)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]سلام

من کلا با متن باز موافقم و امیدوارم همه نرم افزارها متن باز بشن !

اینوطوری برای نرم افزار خرج نمی کنی , بلکه برای نگه دارش شاید خرج کنی !!!

زندگی خرج داره. Biggrin همه که مفتی کار نمیکنن. بهتر بگم. اگه نرم افزارای پولی نبود و همه OpenSource بود نرمافزار اینقدر پیشرفت نمیکرد. چون نرمافزارای پولی برای کسب پول رقابت میکنن و نرمافزارای OpenSource هم برای رو کم کردن اونا با هاشون رقابت میکنن Biggrin


(۱۴-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۱۵:۱۱)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]{خب برید پستشو بخونید نمیشه همهشو بزارم اینجا Biggrin}

بله داداش. اگه من مجبور بودم برای سیستمی که الان دارم نزدیک 10 میلیون خرج کنم الان بازار بچه بازی نمیشد. بله اگه gta san andreas رو میخریدن 40 تومن الان بهش نمیگفتن gta5 . بله اگه وین هفت رو میخریدید 119 تومن اونم نسخه Homeش رو. اگه قیمت pro ش بود 199 تومن. اونوقت خیلی بیشتر قدرشو میدونستید. بله اونوقت هر جوجه ای که توی خیابون میدیدیم نمیگفت من وین 7 دارم. بله اون وقت فقط کسی که نیاز داشت چیزی رو میخرید. اونوقت کسی که میخواست حرفه ای کار کنه Maya میخرید. اونوقت همه بصورت شرکتی کار میکردن. ...
این مثل زندگی عادی میمونه. نمیشه گفت چون BMW خیلی ماشین خوبیه و راحته و ... حالا چون من نمیتونم پولشو بدم پس یه دونشو میدزدم!.

حالا یه خرده هم از نگاه برنامه نویس ببینید. شما یه شرکتید. با خرج فراوان و وقت گذاشتن و نیرو انسانی زیاد و ... یه نرمافزار میسازید میدید به بازار 200 تومن. به قول معروف هم که نرمافزار کرک شو نداریم. حالا وقتی نرمافزارتون کپی بشه و پخش بشه تو بازار چه حالی دارید؟ چیزی که ممکنه چندین ملیون تومن خرجش کرده باشید؟
سلام
نظر همه دوستان عزیزه
خوب حرف شما درسته
شاید من بتونم یه نرم افزار بهینه سازی ویندوز به بیرون بدم وقتمو بزرام بعدش هم رایگان بدمش بیرون چون یه سی دی برنامه 1000 تومانه !!!
واسه ما برنامه نویسا سود داره ولی با تصویب این قوانین اختلال بزگی تو ایران بوجود میاد شما بیبین چقدر فروش اینترنتی نرم افزار داریم؟
میدونی چند تا دی وی دی برنامه های کرک شده را باید بندازیم دور ؟
من یه مغازه را حساب کردم که حدود 5 میلیون ضرر میکنه !!
حساب کردم حدود 4 میلیون باید برم واسه برنامه هام پول بدم
من که همچین پولی ندارم بد نیست مطلب پایین هم بخونید :
بازار قفل شکسته ها، داغ است قانون کپی رایت چیست؟
14 شهريور 1387 - اعتماد
طبق آمارها گفته مي شود در حال حاضر بيش از يک سوم نرم افزار ها در سطح جهان، بدون رعايت قوانين کپي رايت روي سيستم ها نصب و استفاده مي شوند و اين دقيقاً همان اتفاقي است که در ايران رخ مي دهد. از اين گفته تعجب نکنيد چرا که با گذري کوتاه به مراکز خريد کامپيوتري در سطح شهر به راحتي به اين نکته پي خواهيد برد که نرم افزار چند صد هزار توماني بدون رعايت حقوق مالک شکسته و به بهايي اندک به فروش مي رسد.

حتي گاهي اوقات اين نرم افزارهاي برتر را نيز مي توان از دستفروش هاي گذري خريداري کرد که اين سي دي ها را به صورت انبوه خريداري و به فروش مي رسانند. فروش اين سي دي ها در حالي صورت مي گيرد که گاهي اوقات هنوز نرم افزار به صورت کامل در دنيا معرفي نشده است. نمونه عيني اين ماجرا عرضه جنجالي ويندوز ويستا است چرا که درست زماني که در تمام دنيا مايکروسافت در تلاش بود ويندوز ويستا را پس از تلاش فراوان صدها برنامه نويس خود عرضه کند در کشور ما به راحتي چوب حراج بر محصول اين کمپاني زده شد و اين نرم افزار با بهاي کمتر از چهار هزار تومان به فروش رسيد.

قصه يي به نام کپي رايت

سال 1886 در شهر برن، پيماني به نام پيمان برن بين کشورهاي پادشاهي منعقد شد و طبق آن کشورهاي عضو پذيرفتند حق قانوني مالکيت يک اثر را در تمام کشورها رعايت کنند.

پيمان برن تاکنون بارها مورد تجديد نظر قرارگرفته و از سال 1967 مديريت آن برعهده سازمان جهاني مالکيت فکري يا WIPO قرار گرفته است.

کپي رايت نوعي حفاظت قانوني از آثار چاپ شده و چاپ نشده ادبي، علمي و هنري است. اين آثار به هر صورت که عرضه شده باشند، در حالي که داراي ماهيتي قابل درک باشند -ديده، شنيده يا لمس شوند- شامل اين حمايت خواهند بود. اگر اثر مقاله، نمايشنامه، ترانه، کد HTML يا گرافيک کامپيوتري که قابل ثبت بر کاغذ، نوار کاست، سي دي يا هارد درايو کامپيوتر باشد، شامل قانون کپي رايت مي شود.

اين قانون به خالق اثر اجازه مي دهد تا از حقوق انحصاري تکثير، اقتباس در شيوه بيان نو (به فيلم تبديل کردن يک رمان)، پخش و نمايش عمومي اثر استفاده کند. انحصاري به اين معنا است که تنها خالق اثر، نه کسي که به نحوي به اثر دسترسي دارد، مي تواند از اين حقوق استفاده کند.

در سال 1994 در موافقتنامه اروگوئه در زمينه کپي رايت تصريح شده که اعضا بايد مقررات اساسي کنوانسيون برن را (تجديد نظرشده در سال 1971) در زمينه حمايت از آثار ادبي و هنري بپذيرند. در اين موافقتنامه، کپي رايت به برنامه هاي کامپيوتري نيز تعميم داده و مقرر شد اين برنامه ها همچون آثار ادبي و هنري مورد حمايت قرارگيرند. همچنين طبق اين مقررات صاحبان آثار مجازند از اجاره آثار خود به عموم جلوگيري به عمل آورند.

در اين موافقتنامه مکانيسمي براي برخورد با کشورهايي که به تعهدات خود در زمينه حمايت از مالکيت معنوي عمل نمي کنند، پيش بيني شد و بر اساس آن در اغلب کشورهاي جهان، نقض کپي رايت از سوي اشخاص حقيقي يا حقوقي با مجازات هاي سنگيني همراه است.

کپي رايت يا حق نشر (حق تکثير) يک مجموعه از قوانين انحصاري است که به وسيله دولت براي تنظيم روش يا شيوه يا چگونگي بيان اطلاعات و ايده ها براي مدتي محدود تصويب شده است. کپي رايت ممکن است در گستره وسيعي از خلاقيت ها و کارهاي هنري، ضبط صدا، موسيقي، ادبيات، سينما و ساير توليدات اعمال شود.

علامت جهاني حق چاپ در برخي موارد به صورت © يا © نمايش داده مي شود. در زبان فارسي براي بيان اين حقوق معمولاى از عبارت هايي مانند «همه حقوق چاپ و نشر اين کتاب محفوظ است» و گاهي از علامت (ح) استفاده مي شود اما در مورد چگونگي روند اين قانون در کشور ما بايد گفت با تصويب قانون حمايت از حقوق پديدآورندگان نرم افزارهاي رايانه يي در دي ماه سال 1379 و ابلاغ آيين نامه اجرايي مواد 2 و 17 اين قانون در تيرماه سال 1383، موضوع کپي رايت در ايران به مرحله جديدي وارد شد.

در ماده يک اين قانون آمده است؛ «حق نشر، عرضه، اجرا و حق بهره برداري مادي و معنوي نرم افزار رايانه يي متعلق به پديدآورنده آن است. نحوه تدوين و ارائه داده ها در محيط قابل پردازش رايانه يي نيز مشمول احکام نرم افزار خواهد بود. مدت حقوق مادي، 30 سال از تاريخ پديد آوردن نرم افزار و مدت حقوق معنوي نامحدود است.» اين حقوق در صورتي مورد حمايت اين قانون خواهد بود که موضوع براي نخستين بار در ايران توليد و توزيع شده باشد. (ماده 16 ) مطابق ماده 17 آيين نامه اجرايي قانون حمايت از حقوق پديدآورندگان نرم افزارهاي رايانه يي، اشخاصي که با علم و اطلاع از عدم رعايت حقوق پديدآورنده، نرم افزاري را که بدون اجازه پديدآورنده منتشر يا عرضه شده است، تهيه و مورد بهره برداري قرار دهند، ناقض حقوق پديدآورنده محسوب شده و علاوه بر جبران خسارت به حبس از 91 روز تا شش ماه و جزاي نقدي از 10 ميليون تا 50 ميليون ريال محکوم مي شوند که خسارت شاکي خصوصي از اموال شخص مرتکب جرم جبران مي شود. (ماده 13)

يک قانون فراموش شده

«در قانون تجارت الکترونيک دو ماده در مورد حق کپي رايت آثار، تاليفات، ترجمه و... وجود دارد که منحصر به آثار داخلي است.» رضا پرويزي کارشناس جرائم رايانه يي با بيان مطلب فوق مي افزايد؛ «اما اين قانون به اندازه پيشرفت IT در کشور رشد نداشته و نمي تواند پاسخگوي نياز هاي امروز بازار باشد و مساله حق مولف و کپي رايت از موضوعاتي است که از شروع کار مجلس هفتم مورد نظر نمايندگان بوده اما هنوز گام مثبتي در اين باره برداشته نشده و به نظر مي رسد رفته رفته به فراموشي سپرده شود.»

به عقيده بسياري از کارشناسان حق تکثير نوعي مالکيت انديشه است و جدي نبودن قانون کپي رايت در ايران سبب بي انگيزگي توليدکنندگان داخلي نرم افزارهاي فارسي زبان و بعضاً خروج آنها از کشور مي شود و با ادامه اين روند بايد گفت ما هميشه مصرف کننده باقي مي مانيم.

پرويزي اعتقاد دارد؛ «نرم افزارهايي که از روي نسخه هاي اصلي کپي مي شوند و تنها منوي فارسي به آنها افزوده مي شود، داراي کد مخصوص به خود هستند و به برنامه اصلي ضميمه مي شوند و اين بخش مستقل از برنامه محسوب مي شود و داراي کپي رايت است و اين بدين معناست که تاييديه شوراي عالي انفورماتيک کل اثر را دربر نمي گيرد بلکه تنها در مورد تاليفات داخلي است.»

براي بسياري از کاربران و صاحبان اثر اين سوال مطرح مي شود که آيا در کشور ما قانوني براي برخورد با متخلفان وجود دارد که در اين خصوص پرويزي مي گويد؛ «صاحب اثر حق شکايت و پيگيري دارد و مي تواند با توجه به حقوقي که به او تعلق مي گيرد به دادسرا، مقامات يا پليس مراجعه کند اما توجه به اين نکته ضروري است که شرط استماع دعوا در مراجع قضايي داشتن گواهي و به نوعي تاييد فني اثر از سوي شوراي عالي انفورماتيک است و از سوي ديگر بايد شاکي بتواند در دادگاه ثابت کند که چه ميزان خسارت ديده است.»

اين کارشناس جرائم رايانه يي در ادامه مي افزايد؛ «مشکل پديدآورندگان در اين حوزه آن است که اين افراد با حقوق خود به طور دقيق آشنايي ندارند و نمي دانند چطور بايد احقاق حق کنند.»

رمضانعلي صادق زاده رئيس پيشين کميته مخابرات و دبير فعلي سازمان نظام صنفي رايانه يي در پاسخ به اين سوال که در زمان مجلس هفتم چه فعاليت هايي در اين زمينه صورت گرفته، مي گويد؛ «در کميسيون ما در اين مبحث لايحه يي تقديم مجلس نشد اما بحث دفاع از حقوق مولفان و پديدآورندگان در مجلس هفتم مطرح شد.»

محبوبي به نام قفل شکسته

اکثر قريب به اتفاق فروشندگان محصولات نرم افزاري معتقدند پيوستن ايران به معاهده جهاني کپي رايت، به رغم هزينه هنگفتي که براي کشور درپي دارد، براي صنف فروشندگان نرم افزار ها به شرط داشتن ضمانت اجرايي، خبري بسيار خوشحال کننده است.

گفته مي شود اگر ايران از اعضاي معاهده کپي رايت بود، تمام اشخاص حقوقي که در امور کپي رايت براي خود حق و حقوقي قائلند جزء اولين کساني بودند که مورد مواخذه قرار مي گرفتند. مثال روشن اين داستان مي تواند سازندگان نسخه ويندوز فارسي باشد که قطعاً مايکروسافت از حقوق خود نسبت به آنها نخواهد گذشت.

در گذري بر مجتمع هاي کامپيوتري مي توان به اين نتيجه رسيد که در زمينه آنتي ويروس ها نسخه هاي اصل بيشتر از نسخه هاي قفل شکسته فروخته مي شوند که علت اصلي آن گارانتي نداشتن آپ ديت در سي دي هاي قفل شکسته است. اما اين قاعده در مورد ويندوز ها و ساير نرم افزار ها نظير 3DMAX يا AUTO CAD صدق نمي کند.

به هرحال با وجود تفاوت قيمت بسيار زياد ميان نسخه هاي اصل و کپي آنتي ويروس ها بايد گفت حتي کاربران خانگي نيز ترجيح مي دهند پول بيشتري بپردازند ولي امنيت سيستم هاي خود را تامين کنند. براي مثال نسخه اصل آنتي ويروس Norton2008 ( 3users)، 66 هزار تومان و Internet Security 43 هزار تومان در بازار فروخته مي شود. اين در حالي است که کپي قفل شکسته آن تنها2500 تومان قيمت دارد.

به هرحال وضعيت در بازار نرم افزارها به صورت ديگري است تا آنجا که بايد گفت بازار نرم افزار هاي قفل شکسته داغ تر است و گاهي مي شود حق را به عقل سليم مشتري داد چرا که وقتي يک پکيج 200 هزار دلاري KING فقط 14 هزار تومان قيمت دارد و جالب تر آنکه در پشت بسته بندي قيد شده «کليه حقوق متعلق به شرکت... است و هرگونه کپي برداري پيگرد قانوني دارد » اما در همين حد هم نظارتي وجود ندارد. اصلاً در مورد کپي هاي بي نام و نشان از چه کسي مي توان شکايت کرد؟ حتي گاهي نرم افزار قفل شکسته با پکيج نرم افزار ارژينال وارد بازار مي شود و مشتري اگر دقت نکند متوجه تفاوت ها نمي شود.

به نظر يکي از فروشندگان نرم افزار در مجتمع کامپيوتر پايتخت «ارزان بودن اين نرم افزار ها دليل اصلي عدم مهارت ايراني هاست، به اين دليل که اگر شخص مبلغ دو ميليون تومان بابت نسخه AUTO CAD بپردازد، در يادگيري آن کوشش بيشتري به خرج مي دهد و به سادگي به سراغ نرم افزار ديگري نمي رود. بنابراين اگر قانوني در اين باره تصويب شود، تمامي فروشگاه ها نمي توانند همه نرم افزار ها را بفروشند و به صورت نمايندگي فعاليت مي کنند، در اين صورت تفاوت قيمت ها از ميان مي رود.»

يکي ديگر از اعضاي صنف نيز معتقد است؛ «اتحاديه قدرت لازم را ندارد و نمي تواند يا نمي خواهد در جهت سود رساندن به اعضا قدمي بردارد چرا که من شخصاً در صورت پيوستن ايران به معاهده کپي رايت خوشحال مي شوم، چون با فروش سي دي هاي دو يا سه هزار توماني نمي توان جوابگوي سرمايه يي بود که با خريد اين فروشگاه خرج شده است، در حالي که يک دستفروش بدون صرف هيچ هزينه يي کار من را در کنار خيابان انجام مي دهد و هرگز نظارتي روي کار آنها اعمال نشده است.»

وضعيت کپي رايت در دنياي بازي ها نيز به اين صورت است که تنها بازي هاي ايراني داراي حق کپي رايت هستند. البته شرکت هايي که بازي ها يا نرم افزار هايي را کپي کرده و به آن منوي فارسي مي افزايند نيز مي توانند تاييديه گرفته و در صورت کپي غيرقانوني شکايت کنند و به عبارتي بايد گفت اين افراد مي توانند به سادگي از دسترنج ديگران سوءاستفاده کنند و مطمئن باشند توليدکننده اصلي هرگز بويي از ماجرا نمي برد.

---

بسياري از مخالفان اجرايي شدن قانون کپي رايت در کشور بر اين اصل اعتقاد دارند که اين قانون به ضرر قشر دانشجو و به نوعي آسيب پذير است چرا که قيمت نرم افزارها رشد صعودي پيدا مي کند و بالطبع دسترسي کاربران به آنها با سختي صورت مي گيرد. در اين خصوص صادق زاده دبير سازمان نظام صنفي رايانه يي مي گويد؛ «در صورت تصويب قوانين جديد در مورد نرم افزار هاي توليد خارج و پيوستن ايران به WTO با توجه به قيمت بالاي نرم افزار ها و بنيه مالي متفاوت دانشجويان لازم است نهاد هاي حقوقي وارد عمل شوند چرا که اين روش در خارج از کشور هم استفاده مي شود به اين صورت که دانشگاه ها، کتابخانه ها، مدارس و... نرم افزار هاي خاص را خريداري مي کنند و دانشجويان مي توانند در محيط از آن استفاده کنند تا مجبور به خريد و پرداخت هزينه هاي سنگين نباشند.»

در پايان بايد به اين نکته اساسي توجه داشت که براي ايران موضوع پيوستن به WTO و پذيرش موافقتنامه هاي بين المللي يک ضرورت است و به دليل تحولات تجارت بين المللي در سال هاي آينده، ايران نيز بايد اين مسائل را در سطح بين المللي پذيرفته و به آنها عمل کند.
نويسنده: زهرا خدابخش
سلام
نقل قول: میدونی چند تا دی وی دی برنامه های کرک شده را باید بندازیم دور ؟
نمیخواد دور بریزید ، دولت تمامی این dvd ها رو میخره (البته با نظارت ) ، فرض کنید ما تعداد 10 میلیون عدد dvd داریم که باد نابود بشن ، پول این 100 ملیون عدد با انتصاب هر عدد 1000 تومان میشه 10,000,000,000 (10 ملیارد تومان ) ، ایا دکتر برای اینده ایران حاضر نیست 10 ملیار از بیت المال بده ؟
نقل قول: حساب کردم حدود 4 میلیون باید برم واسه برنامه هام پول بدم
قرار نیست شما تمامی برنامه ها رو بخرید ، شما 10 تا نسخه ویندوز 7 میخرید 1.20 ملیون ، برای نصب هر کدوم 10 هزار تومان میگرید ، روی این 10 تا 100 هزار تومان گیرت میاد ، نصب ویندوز چند ساعت وقت میبره ....
مطمئن باش ، وقتی که من بدونم میتونم از کامپیوتر پول در بیارم ، بیشتر از یک ملیون تومان خرجش میکنم .
نقل قول: بازار قفل شکسته ها، داغ است قانون کپی رایت چیست؟
حرف زیاده ، شما توی اینترنت "رعایت قانون کپی رایت " رو جستوجو کن ، میبینید که توی هر سایتی در باره این موضوع یه بحث کوچک انجام شده و بعد از مدت همه رفتن سی خودشون
همون طور که میدونید ، توی ایران افرادی به دنبال ایجاد قانون کپی رایت بودن ، اما این افراد به دلیل مشغله شخصی و... دنبال کار رو نگرفتن .
ما میتونیم قانون کپی رایت رو در ایران اجرا کنیم ، در صورتی که مشکلی در این زمینه وجود داره مطرح کنید .
خب. مشکل اصلی مردم نیستن که. فکر کردی دولت به خاطر مردم قانونش رو نمیاره؟ خواب دیدی خیر باشه.
مشکل اصلی خود دولته. تمامی ارگانها و سازمانهای دولتی از نرمافزار های مایکروسافت استفاده میکنن. + کلی برنامه قفل شکسته دیگه.+ نرمافزار های سازمانیشون که تحت سیستم عامل های مایکروسافتی هست. حالا دولت یا باید بیاد پول مایکروسافت و شرکت های دیگه ای که نرمافزاراشونو استفاده میکنه رو بده. یا سوئیچ کنه رو نرمافزار های آزاد. خب خسارت مایکروسافت رو دادن راحت نیست ( شنیدم که به اندازه درآمد نفتی یکسال ایرانه ) بنابر این اینم تقریبا محاله . سوئیچ کردن روی لینوکس هم راحت نیست. آموزش کل کارکنان دولت. تبدیل نرمافزار های سازمانیشون از ویندوزی به لینوکسی و ... . خب این راه حل خرج آشکارش خیلی کمتره از روش اول. ولی خرج های پنهانیش و پیش بینی نشدش زیاده.ولی بازم بهتر از روش اوله. الان چند وقته که میخوان این روش دوم رو پیاده کنن ولی مثل این که مثل اکثر طرح ها بعد 10% پیشرفت متوقف شده.

یه طرح هم میدم شما بررسی کنین اگه خوب بود ابلاغ کنید به رئیس جمهور Biggrin .

================================================
طرح جامع رایانه ای جهت صرفه جویی در بودجه و کسب درآمد غیر نفتی و پاکسازی محیط زیست و رشد نرج سلامت جامعه و شکوفایی استعداد ها و رفع مشکل خانه برای جوانان و نون خشکی میخریم

تمامی سازمانهای دولتی برن هرچی کامپیوتر و ادوات مرتبط با کامپیوتر دارن رو توی بازار بفروشن. ( حالا کامپیوتر مدیر عاملو میشه استثنا قائل شد ). چرا؟ چون توی ادارات دولتی 95% استفاده از کامپیوتر میشه بازی و اینترنت گردی. حتی بعضی جاها به جای این که حجم کار رو کم بکنه و از کاغذ بازی کم بکنه حجم کار رو هم زیاد کرده ( شنیدم برای امضائ نامه بعضیا نامه رو پرینت میگیرن، امضا میکنن، و اسکن میکنن و میفرستن Biggrin ). خدا وکیلی میبینید چقدر ضرر داره؟ حالا فوایدش.
1- مشکل اصلی کپی رایت حل میشه و شما میتونید قدم بزرگی برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی بردارید.
2- مصرف برق ادارات تا حد زیادی ( زیاد تر ) کم میگردد و با توجه به این حجم صرفه جویی عظیم دیگه عمرا برق کم بیاوریم و حتی میتوانیم برای افزایش سطح درآمد های غیر نفتی برق به زیمبابوه هم صادر کنیم.
3- مصرف کاغذ کم شده و به حجم سابق برگشته و بدین ترتیب از قطع درختان جلوگیری شده و بنابراین محیط زیست کمتر آسیب میبیند و هوا کم تر آلوده میشود و زمین ها هک تر بایر.
4-کلی کامپیوتر دست دوم و پرینتر و چاپگر وارد بازار شده و بنابراین قیمت ها خفن افت میکند و بنابراین ملت زیر خط فقر هم میتوانند کامپیوتر بخرند و کلی دعا به جان شما کنند.
5- مصرف تینر چاپگر کلی پایین آمده و بنابراین نیاز به شارژ آن هم کم شده و بنابراین پخش این مواد مضر در محیط کم شده و بنابراین باعث رشد سلامت مردم شده و بنابراین نیاز مردم به دارو و درمان کمتر شده و بنابراین واردات دارو کمتر شده و بنابراین بودجه مملکت کم تر خرج شده و بنابراین نفستو عشقه.
6- نیاز به بخش IT در ادارات برطرف شده و خب یه نون خور کمتر و با احتساب تمامی ادارات پر نون خور کمتر و در نیجه بودجه مملکت کمتر خرج شده مباشد.
7- نصف انبار ادارات که مملو از قطعات خراب شده کامپیوتر و کامپیوتر از دور خارج شده و ... ی متربط با کامپیوتر است خالی شده و نتنها میتوان با فروش انها به بهای اندکی کلی پول ازش به جیف زد و بازم بودجه رو بیشتر کرد، بعد از فروش آنها هم کاربرد های متفاوتی میتوان برای آنها یافت و باعث خیلی چیز ها شد. علاوه بر ساخته شدن کلی اثر هنری با این قطعات و در نتیجه زیبا تر شدن کشور و زیبا دوست شدن مردم و رشد استعداد های بچه های این مرز بوم ، کلی کارهای علمی هم با آن انجام داد که در این مورد میتوانید با 1nafar یا trip+(round(currrentyear,eshghet)) l مشاوره نمایید.
همچنین انبار ها خالی شده و کلی چیز دیگر میتوانید در آنها بگذارید. و یا شاید بخشی از آن را مسکن جوانان کرده و به آنها بسپارید و صد البته دعای خیر تمامی افراد فیضیده شده به جان شما خواهد بود.
5-13 - حالا با اینهمه بودجه اضافه بدست آمده میتوان طرحی جامع را پایه ریزی کرد که به مرد ایران بفهماند چگونه به جای تقلید ، تفکر کنند. چگونه از وسایل موجود استفاده مفید بکنند. چگونه وسیله را برای کاربردش بخرند نه برای کلاسش. چگونه با بررسی نیاز تهیه کنند و نه با بررسی بودجه. و .. .
EOP
بر اساس بررسی شبانه روزانه و 5 دقیقه ای تعداد کثیری از یکی از کارشناسان بر روی این طرح، موفقیت آن بصورت 104.25% تایین شده است. امید است که با اجرای این مشتی بر دهان استکبار جهانی بزنیم.
بقیه فواید این طرح در صورت تصویب شده بصورت محرمانه با جنابعالی share خواهد شد.
با تشکر
علی آجیلی
کارشناس همهچیولوژی
تابستان که چه عرض کنم، جهنم 1388
================================================
(خدا لعنت کنه منو که به جای کارام میام اینجا ...شعر مینویسم)
چطور بود؟
آجیلی جون عزیز نوشته است:در این مورد میتوانید با 1nafar یا trip+(round(currrentyear,eshghet)) l مشاوره نمایید.
یکم بیشتر توضیح می دی وظیفه ها رو !!!

بعد قبلا می گفتن حلبی نشین !
الان می گن کیس نشین ! ( در و دیوار خونشون از کیس هستش )

---------------------------------------------------------------------------------------------

می دونی مشکل متن باز چیه ؟

ما یه استاد داشتیم زبان سی درس می داد بهمون و من وقتی من ازش پرسیدم توابعی مثل stdio.h که مخصوص ویندوزه بخوایم تو لینوکس برنامه بنویسیم معادلش چیه و اونجا بود فهمیدم یارو فقط اسم لینوکس رو شنیده !!!

خیلی از ماها فقط اسمشو شنیدم و هیچ وقت نیومدیم یکیشو امتحان کنیم !
به جز آقای امین زاده کدومتون رو سیستمون یه لینوکس ( حالا هر مدلش ) رو نصب کردین ! ( من خودم یه پارسیکس نصب دارم )

خیلی ها هم محیطشو دیدن و وقتی فهمیدم مای کامپیوترش فرق داره بی خیالش شدن ! در صورتی که یکم وقت بذارین همه چیزو متوجه می شن ! ( مثلا درایو ها کجاست و طریق نام گذاریش چجوریه ) !

خیلی ها هم می گن برنامه های ما تحت ویندوزه !
خوب تو لینوکس هم برنامه ای به نام WINE داریم که برنامه های ویندوز رو بهتر از ویندوز اجرا می کنه !

ما خودمون رو با ویندوز عادت دادیم و فکر کردیم کامپیوتر یعنی ویندوز و یعنی مایکروسافت !
سلام
نقل قول: طرح جامع رایانه ای جهت صرفه جویی در بودجه و کسب درآمد غیر نفتی و پاکسازی محیط زیست و رشد نرج سلامت جامعه و شکوفایی استعداد ها و رفع مشکل خانه برای جوانان و نون خشکی میخریم
طرح جالبی هست اما کمکی به ما نمیکنه ، هدف ما این هست که در اینده اشتغال زیاد بشه (بتونیم از نرم افزار های پولی ، پول دربیاریم )
نقل قول: تمامی ارگانها و سازمانهای دولتی از نرمافزار های مایکروسافت استفاده میکنن.
از ماکرو سافت تخفیف میگریم ، نرم افزار بابیلونم از کار افتاده ، شب باهاشون تماس میگیرم .
چرا تهمت میزنی. خب منم ی فدورا 11 دارم :d . خداییش همیشه گفتم تنها موردی که من 100% موافقم که لینوکس بهتر از ویندوزه تو بازیهاشه این فدورا که دیگه از 100% هم اونور تره Biggrin
حالا غیر از اونا برنامه نویسی C و ++C رو هم من یه کم کار کردم ( یعنی مجبورم کار کنم ). ولی خب به نظر من از همه نظر لینوکس برتر از ویندوز نیست. بعضی مواقع واقعا ارزش داره که یه ویندوز بخری ( من با خودم عهد کردم تا پولشو پیدا کردم حتما این کارو بکنم Biggrin )
حالا اینا چه ربطی به کپی رایت داشت؟ نمیدونم.!


(۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۲:۵۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]یکم بیشتر توضیح می دی وظیفه ها رو !!!

بعد قبلا می گفتن حلبی نشین !
الان می گن کیس نشین ! ( در و دیوار خونشون از کیس هستش )

خب دیگه شما خودتون دکتر برقی و جامعه شناسی هستید بقیه شو خودتون میدونید.
(۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۰۱:۵۴)1nafar نوشته است: [ -> ]طرح جالبی هست اما کمکی به ما نمیکنه ، هدف ما این هست که در اینده اشتغال زیاد بشه (بتونیم از نرم افزار های پولی ، پول دربیاریم )
خب تا دولت پشتیبانی نکنه ما که کاری نمیتونیم بکنیم.غیر از این که بریم خارج کار کنیم. یا توی اینترنت.
ولی خداییش اون طرحه اینهمه فایده که داره. ضرر نداره که سودم داره. ضررش از روش های دیگه هم کمتره.ما رو به هدفمون هم میرسونه Biggrin

(۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۰۱:۵۴)1nafar نوشته است: [ -> ]از ماکرو سافت تخفیف میگریم ، نرم افزار بابیلونم از کار افتاده ، شب باهاشون تماس میگیرم .
خب مایکروسافت. ببین بهش میگن Micro$oft . مثل این میمونه که محبوب خانوم(حالا یا شوهرش. منظورو اشتباهی نگیرید) ما رو شام دعوت کنه.
راستی. بابیلون فکر کنم مال اسرائیله. مواظب خودت باش Biggrin . خصوصیه خب: [priv8=1nafar]#E#p0?2]L1*veG/Aei{AuLuu[9gA2L6rJ8{zM*j]Lb*%uHhr{Prp0zR]NTj%va/AgXPp0zR]Jzjvfe/DgW{t}}QveDp%vi/AgW{t}1useDh%vi/rMS{*}0!sfvHC[jMtsPjp0zR]JrjkLfhr{Prp0zR]JbJ?[jpttLir0CQuJ9OqJjM?2]{t}Leu[9sA[jpstLqp0zSAt9kA[j%?2]{v}}QvhP4p[jNstLqE}jPAxPct[jwvsPkp2Hc]MDjvffht0b{[/priv8]
سلام
کلا ادارت ما به چهار دسته تقسیم میشن ( یه کمتر )
1- اونایی که واقعا به نرم افزار تخصصی نیاز دارن ، مثلا شرکت نفت و پتروشیمی و... تعداد این شرکت ها کم هست و میشه یه کاریش کرد .
2- اونایی که به نرم افزار نیاز دارن ، اما این نرم افزار میتونه متن باز هم باشه ، مثلا بانک ها و ادارات پست و ثبت احوال و... معمولا نرم افزار این شرکت ها توسط برنامه نویس های داخلی نوشته میشه و سیستم عامل ویندوز هست ، برنامه نویس ها میتونن نرم افزار رو برای لینوکس بنویسن
3- اونایی که بدون نرم افزار و کامپیوتر هم کارشون میشه و نرم افزار متن باز برای کار اونا وجود داره ، مثلا ادارات بازرگانی ، ادارات راهنمایی رانندگی و... که فقط به ثبت مشخصات فرد نیاز دارن و.....
4- ادارتی که به نرم افزار و کامپیوتر نیاز ندارن ، مثلا دفاتر بسیج و سپاه و.... این سازمان ها از کامپیوتر عموما با وب گردی و... بازی استفاده میکنن .
نقل قول: خب مایکروسافت. ببین بهش میگن Micro$oft .
یه سوال ، ما باید خسارت ماکرو سافت رو هم بدیم (برای استفاده های قبلی ) ؟ یا فقط پول نرم افزار های که قصد داریم بخریم ؟
ایا امکان خرید لیسانس گروهی وجود نداره ( ویندوز رو روی 10 تا گکامپیوتر نصب کنیم ؟)(
(۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۱:۰۹)1nafar نوشته است: [ -> ]
نقل قول: خب مایکروسافت. ببین بهش میگن Micro$oft .
یه سوال ، ما باید خسارت ماکرو سافت رو هم بدیم (برای استفاده های قبلی ) ؟ یا فقط پول نرم افزار های که قصد داریم بخریم ؟
ایا امکان خرید لیسانس گروهی وجود نداره ( ویندوز رو روی 10 تا کامپیوتر نصب کنیم ؟)

نمیدونم دقیق. شاید دوستان بهتر بدونن. ولی فکر کنم خسارت هم بگیره.
و تا حالا چیزی در مورد لیسانس گروهی برای ویندوز نشنیدم.
صفحه‌ها: 1 2 3