نقل قول: قانون کپی رایت تصویب بشه دسترسی شما به سیستم عاملهای مثل ویندوز 7 دیگه رویایی میشه و دسترسی به برنامه هایی مثل مایا تو خواب میشه دیگه بچه پولدارها با برنامه های گرئن کار میکنند و ادم های سطح متوسط هم بدبخت میشند.
سلام
جسارتا ، شما الان با نرم افزار مایا یا ویندوز 7 چه کاری انجام میدید ؟ ایا انیمیشن میسازید ؟
من خودم تقریبا 50 درصد نرم افزار های برق رو بلدم (به صورت کامل ) .
باور کنید تا حالا هیچ کدوم سود اوری نداشته ، خیلی ها این گونه هستند ، ما فقط نرم افزار رو یاد میگیریم تا باهاش پروژه بسازیم ، پروژه های دانشجویی !!!!!
اگه یه نرم افزار مثل فتوشاپ در دسترس عموم نباشه میدونید چند تا شغل بوجود میاد :
1- واحد های طراحی
2- واحد های تبلیغات
3-.احد های چاپ
در ضمن اقا امین بهتره به یه مغازه کامپیوتری بزنید ، میبینید که توی این مغازه همه کار انجام میشه مثلا :
1- ارتقا سیستم
2- رایت cd (نرم افزار نرو کرک شده ، محصولات کرک شده با قیمت مفت به فروش میرسن )
3- پرینت ( صفحاتی که با یک نرم افزار کرک شده ایجاد شدن )
4-تایپ ( نرم افزار کرک شده ورد )
5-فتوکپی
6-جستوجویی تحقیق و مقاله (ویندوز کرک شده )
7- فروش cd (انواع cd از فیلم و طنز بگیر تا برنامه های کاربردی )
8و....
صاحب مغازه مجبور همه کار بکنه تا سر ماه بتونه اجاره و.... پرداخت کنه چندر غاز (؟) هم گیر خودش بیاد . تازه این مغازه شغل دوم ایشون هست .
حالا فرض کن توی ایران قانون کپی رایت رعایت بشه :
شغل ها تخصصی تر میشه ، شما میبینید که طرف توی عکاسی هم داره کار تایپ پرینت انجام میده و.......با رعیات قانون کپی رایت طرف کل هزینش رو از نرم افزار فتوشاپ در میاره ( من و شما توی خونه همه چیز رو اماده میکنیم ، یا دوربین کوشی عکس میگیرم ، با فتوشاپ تغییر اندازش میدیم و بعد چاپش میکینم )
اینا رو من نباید توضیح بدم ، همه ما با این مشکل درگیر هستیم .
یه بنده خدا پدرش درمیاد یه نرم افزار مینویسه ، اون رو میده 15 هزار تومان و...........
حالا شما کارت شده کرک کردن این نرم افزار ، تا اسمی در کنی و چهار نفر بهت بگن دمت گرم بابا اخرشی .
نقل قول: مثل مایا تو خواب میشه دیگه بچه پولدارها با برنامه های گرئن کار میکنند و ادم های سطح متوسط هم بدبخت میشند.
بازم اومدیم سر نقطه اول ، الان که شما پولی بابت نرم افزار نمیدید ، با اون چه کار میکنید ، یه سوال :
اسم 3 تا نرم افزار رو بگو که با اونا پروژه انجام دادید و تونستین در یک ماه مبلغ 50 هزار تومن در بیارید ؟ (اصلا دوست ندارم این بحث به کل کل و.. تبدیل بشه ........)