سلام
من با میکروکنترلر atmega8 یه مولد پالس گیت طراحی کردم، ماکزیمم جریان عبوری از مدارم یک آمپره.مدار فرمان که همون میکرو باشه رو از مدار قدرت با ترانس پالس ایزوله کردم.
لازمه که از بافر جریان برای جلوگیری از آسیب رسیدن به مدار مولد پالس استفاه کنم یا نه؟
اگه قراره جریانی که ازپایه های میکرو کشیده بشه بیشتر از 20 میلی باشه، باید این کارو بکنید
از چه بافری استفاده کنم؟
میشه راهنمایی کنین
كمتر از 600 ميلي آمپر از L293
و كمتر از چهار آمپر از L298
مشکلم حل نشد،نحوه اتصال مداری که دارمو گذاشتم، چون جریان گذرنده از مدار فرمانم به 1 آمپر می رسه ، تو خروجی پایه های میکروم از بافر جریانی که معرفی کردن دوستان (L293)، استفاده کردم، ولی تضعیف جریان دارم، می خوام بدونم با اینکه با ترانس پالس میکرو رو ایزوله کردم بازم لازمه از بافر جریان استفاده کنم؟( یا باید از یه بافر دیگه استفاده کنم یا اینکه سر خروجی بافر تقویت کننده بذارم)
خروجی های میکرو به نوسان ساز متصلن، حدودا با مقاومتی که تو راه پایه ها قرار دارن از هر پایه ای 30میلی آمپر جریان کشیده می شه
مهندس اگه بگم هنوز نفهمیدم منظوریت چیه ؟ و مشکلت کجاست ؟ و مدارت شماتیکت چجوریه و چه ایرادی پیدا کردی ؟ باور می کنی ؟
نقل قول: چون جریان گذرنده از مدار فرمانم به 1 آمپر می رسه ، تو خروجی پایه های میکروم از بافر جریانی که معرفی کردن دوستان (L293)، استفاده کردم،
L293 برای یه آمپر ضعیفه !
L298 بذار
نقل قول: ولی تضعیف جریان دارم
چی تضعیف می کنه !
شاید L293 مشکل پیدا کرده !
نقل قول: با اینکه با ترانس پالس میکرو رو ایزوله کردم بازم لازمه از بافر جریان استفاده کنم؟
نه!
نقل قول: یا باید از یه بافر دیگه استفاده کنم یا اینکه سر خروجی بافر تقویت کننده بذارم)
هر دوش می شه !
یه بافر جریان بالا بذار !
نقل قول: حدودا با مقاومتی که تو راه پایه ها قرار دارن از هر پایه ای 30میلی آمپر جریان کشیده می شه
30 می لی آ مپر خیلی زیاده !
نذار از 10 تا بیشتر بشه !
رو عملکرد میکرو تاثیر می ذاره !
[size=small]هر دفه یه مشکلشو گفتم گیج شدی[/size]
ببین این مدار مولد پالسه، از دو تا از خروجی های میکرو بنا به نیاز پالس تحریک گیت تریستور می گیرم، این خروجی رو دادم به مولتی ویبراتور تاقطار پالس تولید کنم، ترانس پالسم که می دونی واسه چی گذاشتم؟
برای اینکه این پالسا بتونن تریستورو روشن کنن ثانویه ترانس پالسمم سری کردم تا خروجیش دو برابر بشه، فعلا مشکلی ندارم، ولی چون ممکنه با گذشت زمان و عبور جریان از پایه های خروجی میکرو، میکرو بسوزه، از صحبتای شما به این نتیجه رسیدم که از بافر جریان استفاده کنم، بافرو که گذاشتم ولتاژ خروجیش نسبت به ورودیش تضعیف داشت،حالا L298 رو هم امتحان می کنم، ولی بافری نمی شناسی که خودش تقویت کننده باشه؟ (مثلا آپ امپ داشته باشه)
مدار فرمانم در واقع 6 تا تایریستوره ، می تونم تو مداری که گذاشتین بجای ترایاک تایریستور بذارم؟
ببخشید می شه نقشه ای که اجرا کردین رو کامل بذارین !
من هنگ گردم
(۲۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۳۸:۳۱)linaz نوشته است: [ -> ]مدار فرمانم در واقع 6 تا تایریستوره ، می تونم تو مداری که گذاشتین بجای ترایاک تایریستور بذارم؟
من امتحان نکردم ولی توی pdf اش اگه نگاه کنی با تریستور هم ساخته البته ۲ تا رو موازی کرده شما می تونی یکیش رو حذف کنی