ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ATmega128
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

اونهایی که با ATmega128 کار کردن نکته ها و خصوصیاتش رو بیام کنن !

مثلا کدوم پروت ها رو نمی شه ورودی تعریف کرد ! ( می گن PORTC هستش )

چجوری پروگرامش کنم ! ( مثل اینکه پایه هاش فرق داره )

پایه PEN به چی دردی می خوره و باید چی کارش کنم !

PORTG قضیه اش چیه ؟

کار با پورت سریالش چجوریسات !؟ ( چون دو تا داره و بخوام با هردوتاش کار کنم ) ؟

و هر نکته ای که خودتون در مورد این آی سی می دونید بیان کنید !

فقط سریع که برام خیلی مهمه !
اینو ‍پیدا کردم :

نقل قول: يك پايه فعال ساز براي‬PEN ‫برنامه نويسي در مود سريال‬ SPI Serial .‫است‬
‫. اين‬Programming mode, ‫پايه به طور داخلي در حالت‬‫ ‫ قرار دارد اگر اين پايه در‬high ‫ ميشود‬Reset ‫مدتي كه ميكرو‬ ‫ نگه داشته شود‬low ‫در حالت‬ .‫ميكرو به مود سريال مي رود‬‫در هر حال اين پايه در عملكرد‬ ‫معمولي ميكرو كاربردي ندارد‬

ولی نفهمیدم چی شد ؟
یعنی برای پروگرام کردم باید زمین کنیم !
بعد مود سریال چیه ؟

( الان هم با لینوکس اومدم بالا و نمی دونم چی نوشتم )
منم خیلی نفهمیدم این چیه ولی مهم نیست به هیچ جا نیم خواد وصلش کنی
تا اونجا که یادمه برای ورودی کردن هم مشکلی نداشت
یادت باشه فیوز بیت کامپتیبلیتی با نمی دونم atmega چندشو غیر فعال کنی چون یه سری امکاناتش کم می شه
سیم های پروگرامش هم moso و mosi به یه جا دیگه وصله تو دیتاشیت نوشته
با سلام.
دوستان تا حالا کسی lcd گرافیکی به mega 128 وصل کرده؟نمیدونید سر راهش بافر میخواد یا نه؟اخه من 3 بار تا حالا lcd رو به میکرو وصل کردم و بعد از مدتی میکروم داغ کرده و تا حلا دو تاشم سوخته.
و اگه ممکنه در مورد usart هم یکم توضیح بدین چون تا حالا باهاش تو mega 128 مشکل داشتم و نتونستم باهاش جواب مطلوب رو بگیرم.البته تنظیماتشو رعایت کردم و ضمنا من با codevision کار میکنم.
با تشکر.
64 و 128 رو با PDI و PDO پروگرم می کنین ( PE0 و1 ) تقریبا هیچ LCD ی بافر نمی خوان، ایراد از جای دیگه بوده به احتمال زیاد !
(۰۲-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۳۰:۰۰)modj.ir نوشته است: [ -> ]64 و 128 رو با PDI و PDO پروگرم می کنین ( PE0 و1 ) تقریبا هیچ LCD ی بافر نمی خوان، ایراد از جای دیگه بوده به احتمال زیاد !

خیلی ممنون از پاسخ سریعتون.
من تا حالا نتونستم با usart این میکرو کار کنم و جالب اینجاست که تو proteos جواب گرفتم.میگم نکنه به خاطر اینه که usart0 با پایه های پروگرامر یکی هست؟اگه میشه یکم توضیح بدین.
با تشکر.
والله من به شخصه فقط از 64 استفاده کردم اون هم جایی که رم زیاد می خواستم برای FFT که با اومدن DsPIC ها رفتم روی اونها و دیگه این هم برام منتفی شد.
نظر به امضای فیبر سوراخدار+ سیم لاکیم، با وحود اینکه الان با دقت 10mil فیبر چاپ می زنم ( پایه های FT232 و ... ) ترجیح می دم با دیپ ها کار کنم
سعی می کنم امشب کمی بگردم ببینم جای در مودش چیزی پیدا می کنم یا نه

اما یک جمله هست از گفتنش توو همه جا و گوش نکردن ها خسته شدم ! اون هم اینکه :
اینقدر به شبیه سازی تکیه نکیننAngry

به خدا از گفتن این خسته شدم ! به هیچ نتیجه شبیه سازی اعتماد نکنین و همیشه مدار هاتون رو بسازین ! همین