ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ای سی مثبت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام و تبریک به مناسبت نیمه شعبان
همین طور که میدونید ای سی uln2803یک ای سی منفی تقویت جریان هست حالا من یه ای سی میخوام مثل همین ای سی یعنی هشت تا خروجی داشته باشه و عمل تقویت جریان رو انجام بده با این تفاوت که ای سی مثبت باشه

و دوم اینکه توی طراحی پی سی بی پروتل نیاز به ledدارم ولی انگار تو کتابخونش نیست چون ورژن se99 قدیمی هست خودم هم طراحی کردم ولی میترسم اشتباه از کار در بیاد
برای تعجیل در فرج آقا بر محمد و آل محمد صلوات
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
برای تعجیل در فرج آقا بر محمد و آل محمد صلوات
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
کسی نیست جواب مارو بده اخه بد جوری گیرم
سلام عزیزم منم کل بازار را گشتم که این uln خروچی مثبت بده اما تو بازار ایران نیست مجبوری بیخیالش بشی جای اون از ترانزیستور Pnp مثل bd138 استفاده کن مجبوری 8 تا بزاری دیگه منم همین کار را کردم
واسه led هم مجبور نیستی دقیقا خودش را بزاری من که تا میبینم یکی نداره خودم طراحی میکنم تو پروتل اما خازن الکترولیت کوچیک را میتونی جای led بزاری - به نظر من سریع طراحی کن بعدش هم پرینت بگی رو کاغذ مطمئن بشی درسته من که شده کارم تو این ایران که همه نرم افزارها کرک نشده و دزدیدن ما نمیتونیم اپدیت کنیم چاره ایی نیست دیگه
خب پول بده بخر شما نمیخوای بخری چرا تقصیر ایران میندازی؟
udn2981

دقیقا معادل مثبت uln2803
حالا تو بازار ایران پیدا میشه؟
tehran hastesh
800 toman

ویرایش شد :
مهندس فارسی بنویس !

ترجمه :
در تهران موجود هست و قیمت آی سی فوق 800 تومان می باشد !
تو دیتا شیت این قطعه نوشته خروجی جربان -500 میلی آمپر میده یعنی چی؟ مگه جریان منفی هم داریم؟

با تشکر.
خوب چهت جریان برعکس می شه منفی !

مقاومت منفی هم داریم !

ولتاژ منفی رو هم که دیگه دیدین !
عزیز اون ترانزیستورای تو این آی سی مثل یه کلیدن که مسیر جرایانو قطع و وصل میکنن
حالا برای این ترانزیستورا ماکزیمم جریان قابل کنترل نیم آمپره