ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نخستين ورژن API فارسي محصول ايران ويج عرضه شد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
يادم رفت بگم هلپ بهش اضافه شده و يكم هم تغييرات كرده.
با سلام
نسخه جدید رو هم که کلیه ایراداتش اصلاح شده بود آقا اشکان گذاشتن تو سایت.
http://www.iranvig.com/fapi/FarsiApi-V1.10.zip
ستاپ های برنامه هم ایجاد شده فقط دوستان هر ایراد دیگه ای که برنامه داره اعلام کنن تا پس از اصلاح اون ستاپ روکامپایل کرده و در سایت قرار بدیم .

با تشکر ـ مشمولی
با سلام به دوستان
جناب مشمولي آفرين ! خيلي برنامه توپي تهيه كردي !! 8O 8O
دستت درد نكنه :wink:
آفرين آفرين ! :P
آخيش بالا خره از شر اين جغرافي راحت شدم (چه ربطي داشت ؟؟؟؟؟)
دوستان يادتونه من گفتم يه طرح به آقاي مشمولي دام كه منم شايد با شما همكار شم !!!!! حالا با خودم گفتم بيام اينجا هم مطرح كنن ببينم دوستان چه نظري دارند ؟
طرح از اين قراره كه :
من به آقا مشمولي گفتم كه منم مي خواهم با شما دراين پروژه كار كنم اما نه در برنامه نويسي و نه در مثال ها و فارسي سازي توابع ....... بلكه در بخش جديد ! من به ايشون طرح دادم كه در بخش هاي اصلي اين برنامه يه بخش ديگه به نام دات نت بگذارند كه من در آن نمونه دات نتي شده آن توابع و هم چنين مثال ها و همچنين اگه توابع نمونه نداشت طريق معرفي توابع به دات نت رو شرح بدم.
همچنين قرار شد كه مثال هايي كه من اراپه ميدم كاملا ابداعي و فارسي باشه به همراه كامنت ها و توضيحات . حالا اگه شما با اين طرح موافقيد و همچنين نظري و انتقادي و يا پيشنهادي داريد مطرح نماييد
سوالي هم داشتيد مي توانيد بپرسيد
متنظر جواب هاي شما خواهم ماند ....
سلام
خوب مثل اينكه نظر خاصي نيست .
با اين حساب بايد ستاپ رو ارائه كرد . من تا فردا منتظرم اگه ايراد خاصي اعلام نشد من ستاپ ها رو كامپايل مي كنم و براي آقاي اشكان ارسال مي كنم

با تشكر ـ مشمولي
vahid2000 نوشته است:آخيش بالا خره از شر اين جغرافي راحت شدم (چه ربطي داشت ؟؟؟؟؟)
دوستان يادتونه من گفتم يه طرح به آقاي مشمولي دام كه منم شايد با شما همكار شم !!!!! حالا با خودم گفتم بيام اينجا هم مطرح كنن ببينم دوستان چه نظري دارند ؟
طرح از اين قراره كه :
من به آقا مشمولي گفتم كه منم مي خواهم با شما دراين پروژه كار كنم اما نه در برنامه نويسي و نه در مثال ها و فارسي سازي توابع ....... بلكه در بخش جديد ! من به ايشون طرح دادم كه در بخش هاي اصلي اين برنامه يه بخش ديگه به نام دات نت بگذارند كه من در آن نمونه دات نتي شده آن توابع و هم چنين مثال ها و همچنين اگه توابع نمونه نداشت طريق معرفي توابع به دات نت رو شرح بدم.
همچنين قرار شد كه مثال هايي كه من اراپه ميدم كاملا ابداعي و فارسي باشه به همراه كامنت ها و توضيحات . حالا اگه شما با اين طرح موافقيد و همچنين نظري و انتقادي و يا پيشنهادي داريد مطرح نماييد
سوالي هم داشتيد مي توانيد بپرسيد
متنظر جواب هاي شما خواهم ماند ....
عاليه فقط سعي كن اينگليسي هم باشه ، اين كارت خيلي خوبه بخصوص اگه بتوني مثالهاي دات نتي همراهش كني. مرسي آقا وحيد من از اين كارت خيلي خوشم آمد.
حتما اگه مشمولي جان موافقت كنن من شروع مي كنم براي اول كار من 70 تا تابع رو با مثال دات نتي مي كنم در عرض 2 هفته فقط يكي رمز اين ديتا اكسس رو بده تا من فيلد مربوطه را ايجاد و اطلاعات رو كامل كنم
ما كه بد جوري دوست داريم با بچه ها همكاري كنيم پس بسم ا...
سلام
من هيچ مخالفتي ندارم . يعني اين پروژه از اولش قرار نبود كه دست من باشه .
العان هم اين نسخه بزارين تموم بشه و ستاپ تو سايت قرار بگيره و به قول امير جان امتحانات و انتخابات تموم بشه و بعد مي شه تو سايت يه تيم تشكيل بدين و برنامه رو تكميل كنين و چه بهتر كه دانت هم بهش اضافه بشه .

براي همتون آرزوي موفقيت مي كنم
با تشكر ـ مشمولي
دوستان سلام
بعداز سه ماه غیبت و کلی کد های تکراری نوشتن که تو ادارات بهش می گن نرم افزار اتوماسیون و واسش کلی پز می زدن و چند تا مدیر ارتقاء گرفتن و خلاصه یه خورده کاسبی کردن

بالاخره وقت شد که بیاییم سراغ این برنامه . از بابت سه ماه غیبتم عذر می خوام ولی قرار بود ستاپ و کد سورس بدم . آمادش کردم . امروز فردا می فرستم واسه آقا اشکان .
ولی دوست دارم این برنامه توسعه پیدا کنه . سه چهار نفر بیان و دیتا بیس رو کامل کنن . آپدیت از اینترنت رو فعال کنن و خلاصه کارهای دیگه که برنامه بهتر و قوی تر بشه .

امید وارم روزی برسه که این برنامه افتخاری برای ایران ویج باشه .
با تشکر ـ مشمولی
سلام

من تازه اين برنامه رو ديدم و خيلي هم لذت بردم. يك مشكل ديده شد اونهم اينكه دكمه هاي بعدي وقبلي درست عمل نكردند.
منتظر بعديش هستيم :wink:
آقاي مشمولي سلام

برنامه بسيار عاليه ! :) :)
من اونو روي لپ تاپ خودم چكش كردم و متوجه شدم دكمه ها بصورتي بهم ريخته نمايان ميشن . احتمالا ايرادش از اينه كه ريزلوشن لپ تاپ بسيار بيشتر از پي سي هستش و براي همين محاسبات مكان يابي كامپايلر وي بي غلط از آب در مياد . اگر بشه مكان دكمه ها و اجزا رو هم با برنامه نويسي معين كنيد ( نسبت به كنار و بالاي پنجره اصلي ) برنامه كاملا قابل حمل تر هم خواهد شد . :wink:

باز هم ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5