سلام دوستان .
راستش نمی دونم اینو تو بخش ویبی بگم یا کرک
من چند روز پیش یه برنامه ای رو از اینترنت گرفتم ولی سورس اونو ندارم . می خوام یه تغییراتی تو برنامه بدم که تنها روی یه سیستم اجرا بشه ! مشکل هم در اوردن شماره سریال هارد دیسک و پردازنده نیست . به نظر خودم باید یه برنامه ای رو بنویسم که اگر شرط برقرار بود برنامه (همون که سورسشو ندارم و نمی خوام دست همه بیوفته)رو از یه جایی لود کنه و اجرا بشه !
حالا به نظر دوستان چی کار کنم تا نتونن از برنامه کپی بگیرن ؟؟؟ یا برنامه اصلی رو کجا قرارش بدم تا هنگام باز شدنش نتونن ازش کپی بگیرن .؟
امیدوارم که منظورمو گرفته باشید .
موفق باشید !
اگه این کارو میخواهی برای افراد غیر کرکر انجام بدی یه loader بنویس و این برنامتو بهش بچسبون قبل از اجرا چک کن ببین اگه مشکل خاصی نبود loadre برنامتو تو حافظه مقیم کنه
(چون کرکر ها وقتی برنامت تو حافظه مقیم شد راحت dump میکنن و بعد از بازسازی سکشن ها و IAT برنامه اصلی رو به دست میارن)
(۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۴۹:۵۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]اگه این کارو میخواهی برای افراد غیر کرکر انجام بدی یه loader بنویس و این برنامتو بهش بچسبون قبل از اجرا چک کن ببین اگه مشکل خاصی نبود loadre برنامتو تو حافظه مقیم کنه
(چون کرکر ها وقتی برنامت تو حافظه مقیم شد راحت dump میکنن و بعد از بازسازی سکشن ها و IAT برنامه اصلی رو به دست میارن)
یه جورایی می خوام جلوی افراد غیر کرکر رو بگیرم ! به هر حال می خوام تا حدودی جلوی کارشون رو بگیرم ! اما اگر اقدام به کرک کنن نمیشه کاریش کرد
منظور شما هم از loader فهمیدم اما نمی دونم چه جوری عملیش کنم !
ممنون
(۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۰۱:۲۱)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]یه جورایی می خوام جلوی افراد غیر کرکر رو بگیرم ! به هر حال می خوام تا حدودی جلوی کارشون رو بگیرم ! اما اگر اقدام به کرک کنن نمیشه کاریش کرد
ممنون
با ویژوال بیسیک :
شما باید از ریسورس در برنامه استفاده کنید و برنامه تونو در ریسورس قرار بدین.سپس پس از تأیید کامپیوتر ، برنامه رو در جایی از حافظه کپی کنید ، سپس برنامه رو اجرا کنید و برنامه ی خودتونو پایان بدین.حالا چه برنامه ای هست؟
(۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۲:۳۱)Fireninja نوشته است: [ -> ] (۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۰۱:۲۱)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]یه جورایی می خوام جلوی افراد غیر کرکر رو بگیرم ! به هر حال می خوام تا حدودی جلوی کارشون رو بگیرم ! اما اگر اقدام به کرک کنن نمیشه کاریش کرد
ممنون
با ویژوال بیسیک :
شما باید از ریسورس در برنامه استفاده کنید و برنامه تونو در ریسورس قرار بدین.سپس پس از تأیید کامپیوتر ، برنامه رو در جایی از حافظه کپی کنید ، سپس برنامه رو اجرا کنید و برنامه ی خودتونو پایان بدین.حالا چه برنامه ای هست؟
دوستان من گفتم تئوری شو بلدم . از نظر عملی مشکل دارم. اگر میشه یه آموزش بدید . ممنون
گزاشتن تو ریسورس زیاد جالب نیست چون با resource hacker و pe explorer به راحتی میشه اطلاعاتشو بیرون کشید
البته برای این هم میشه کاری کرد ولی دردسرش زیاده
من خودم قست کوچيکی از برنامه رو به وسيله شماره سريال سخت افزار انکريپت ميکنم و درون هاست قرار ميدم و بعد ،هر بار که برنامه باز ميشه اون قسمت کوچيک دانلود ميشه و موقع استفاده تو برنامه توسط سريال سخت افزار ديکريپت ميشه
اگه اين کد متعلق به سريال سخت افزار نباشه درست ديکريپت نميشه و برنامه درست کار نميکنه
در اين روش هيچ if و دستور شرطی وجود نداره
فک کنم به نتیجه ای نرسیدیم
اگر مثالی چیزی دارید بزنید .
ممنون
به نتیجه ی کاملی نمیرسی کسی که اینکارو میکنه باید به زبان اسمبلی یکم مسلط باشه و مثل این نیست که بیای if بزاری کلا داستان فرق میکنه کسی هم که اینکارو میکنه %100 خودش از این کار سر در میاره چون کار راحتی نیست یعنی شما هیچ بهره ای از نحوه ی کارش نمیبرین در نتیجه پیگیر نشی بهتره .