۰۸-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۳۶:۰۳
۰۹-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۲۶:۳۰
با سلام
در مورد كتاب فعلا بهترين كتاب كه من سراغ دارم
مرجع كامل برنامه نويسي سي شارپ دات نت انتشارات ديباگران مترجم مهندس رامين مولانا پور
سايت هم :
www.csharphelp.com
در مورد كتاب فعلا بهترين كتاب كه من سراغ دارم
مرجع كامل برنامه نويسي سي شارپ دات نت انتشارات ديباگران مترجم مهندس رامين مولانا پور
سايت هم :
www.csharphelp.com
۰۹-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۱۲:۳۱
سلام !
{يه نكته : آقا فينيگليش تايپ نكنين لطفا اصلا خوانا نيست در ضمن با اين كار قيافه فروم هم به كل ميريزين به من مجبور شدم خودم فارسي كنممطلبتون رو ولي لطفا با همون فارسي روان تايپي كنين !!!}
اما جواب :
ببينيد در مورد فروم قوي نمي فهمم منظورتون رو اگه دنبال كتاب و مرجع آموزشي مي گردين خب واضح ترينشون فقط فقط فقط فقط ام اس دي ان هلپ و بس!
مرجع ايراني هم اصلا جالب نيستند اصلا من خودم با اين كتب ايراني شروع كردم برنامه نويسي اصلا به كل يادم رفت اما وقتي با ام اس دي ان و سايت ها و مثال هاي مختلف رفتم جلو شدم يه دات نت كار , اگه خودت بخواهي مي توني با مراجعه به سايت ام اس دي ان بهترين پيشرفت هارو بكني
(در ضمن اگه يه وقتي هم كمك خواستي من در خدمتم حداقل دو خط سي شارپ حاليمه)
{يه نكته ديگه : شما به خاطر اين كه گرايش بچه ها وي بي كه نبايد راي تون عوض بشه شما خودتون با اين وضع پيش برين تا آخر سال فكر كنم همه زبان ها رو حفظ بشين با با پس با دقت بيشتري زبانتو انتخاب كن !}
{يه نكته : آقا فينيگليش تايپ نكنين لطفا اصلا خوانا نيست در ضمن با اين كار قيافه فروم هم به كل ميريزين به من مجبور شدم خودم فارسي كنممطلبتون رو ولي لطفا با همون فارسي روان تايپي كنين !!!}
اما جواب :
ببينيد در مورد فروم قوي نمي فهمم منظورتون رو اگه دنبال كتاب و مرجع آموزشي مي گردين خب واضح ترينشون فقط فقط فقط فقط ام اس دي ان هلپ و بس!
مرجع ايراني هم اصلا جالب نيستند اصلا من خودم با اين كتب ايراني شروع كردم برنامه نويسي اصلا به كل يادم رفت اما وقتي با ام اس دي ان و سايت ها و مثال هاي مختلف رفتم جلو شدم يه دات نت كار , اگه خودت بخواهي مي توني با مراجعه به سايت ام اس دي ان بهترين پيشرفت هارو بكني
(در ضمن اگه يه وقتي هم كمك خواستي من در خدمتم حداقل دو خط سي شارپ حاليمه)
{يه نكته ديگه : شما به خاطر اين كه گرايش بچه ها وي بي كه نبايد راي تون عوض بشه شما خودتون با اين وضع پيش برين تا آخر سال فكر كنم همه زبان ها رو حفظ بشين با با پس با دقت بيشتري زبانتو انتخاب كن !}
۰۹-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۳۶:۴۳
ممنون ازت آقا وحيد (راستي كمتر سر ميزني؟-البته موقع امتحاناته ميدونم)
۱۰-خرداد-۱۳۸۴, ۰۹:۳۳:۲۰
سلام از راهنماييتون ممنونم
سايت سی شارپ هلپ هم به نظرم سايت جالبی اومد
به قول شما از اين به بعد هم سعی می کنم فارسی روان بنويسم
روی کمک و همکاريتون حساب می کنم
با تشکر
سايت سی شارپ هلپ هم به نظرم سايت جالبی اومد
به قول شما از اين به بعد هم سعی می کنم فارسی روان بنويسم
روی کمک و همکاريتون حساب می کنم
با تشکر
۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۱:۲۵:۲۳
کتاب جعفر نژاد قمی را بخرید