ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تفاوت ویژوال بیسیک و دات نت و نت فریم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من میخام یه نرم افزار بسازم
برای شروع هم کتاب اقای آموزش ویژوای بیسیک آقای قمی رو خریرم
یه کمی در مورد امکانات اینها که اسم بردم و تفاوت هاشون بگین و به نظرتون کدوم مناسبه؟
اصلا چه فرقی با هم دارن؟
در ضمن من با پورت سریال کار میکنم
(۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۳۹:۱۰)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]سلام
من میخام یه نرم افزار بسازم
برای شروع هم کتاب اقای آموزش ویژوای بیسیک آقای قمی رو خریرم
یه کمی در مورد امکانات اینها که اسم بردم و تفاوت هاشون بگین و به نظرتون کدوم مناسبه؟
اصلا چه فرقی با هم دارن؟
در ضمن من با پورت سریال کار میکنم
ویژوال بیسیک زبانیه که هر چقدر یاد بگیری بازم جا واسه یادگیری هست.شا با پورت سریال کار میکنی ، یعنی با چیز دیگه ای کار نمی کنی؟ بلاخره نمیشه که فقط با پورت سریال کار کنی ، فرق زبان ها هم من بهتره چیزی نگم چون با همشون کار نکردم ولی بهت میگم : اگه به ویبی و یا(مخصوصا") ویبی دات نت مسلط بشی ، خیلی کارا از دستت بر میاد.اگه زبان برنامه نویسی خوب و جالب می خوای VB و بهتر از اون VB.Net یاد بگیر.
اگه فقط میخواید با پورت سریال کار کنید و کار نسبتا بزرگی نمیخواید بکنید VB6 راحت تره فکر کنم. وگرنه VB.NET راحتتره.
دات نت و نت فریم ورک که گفتید یه تکنولوژیه به اسم Net Framework. به زبان VB تحت این تکنولوژی میگن VB.NET . به صورت کلی VB.NET راحت تر از VB6 هست، محیط کاری فوق العاده ای داره، قدرت بیشتری داره. و VB6 کوچیک تره و راحت تر قابل انتقاله. البته تو بحث کار با پورت سریال VB6 امکانات کافی رو داره. .NET یه مشکلاتی داره که تا وقتی ارزشش رو نداره نباید رفت طرفش.
با ابنا میشه کارای گرافیکی هم کرد؟
منظورم اینه که یه نزم افزار ساخت و با اون اطلاعات رو ازپورت گرفت نه با خود ویبی
بله دیگه. این زبان های ویژوال مخصوص ساخت برنامه گرافیکی هستند.
پس میرم vb یاد بگیرم و اما در مورد مراجع این کتاب آقای قمی چه طوره؟
ولی خیلی قطوره !! به نظرتون مرجع کم حجم تری وجود نداره؟( یه سال طول میکشه اونو بخونم !)
(۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۲۶:۲۰)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]پس میرم vb یاد بگیرم و اما در مورد مراجع این کتاب آقای قمی چه طوره؟
ولی خیلی قطوره !! به نظرتون مرجع کم حجم تری وجود نداره؟( یه سال طول میکشه اونو بخونم !)
اگه در حد تعریف متغیر می خواین یاد بگیرین ، یه سری وبلاگ هست ، ولی اگه می خواین زیر بنایی و درست و حسابی یاد بگیرین ، می تونین با برنامه ریزی با همین کتاب خیلی خوب یاد بگیرین.اکثرا" تو فروم های برنامه نویسی تجربه ی زیادی بدست میاد.شما اول یاد بگیر بعدا" تجربه .... ولی در کل VB6 الان قدیمی به حساب میاد ، اگه تونستین VB 2008 و بالاتر کار کنین بهتره.(این یکی از نسخه های بالای VB هست و کد نویسیش فرقی نداره و به زبان VB هست ، فقط محیطش جذاب تر و جالب تره ولی اگه می خواین VB6 هم کار کنین به هیچ وجه عقب نمی افتید چرا که مهم کد نویسیشه.)
البته خودتون هم باید تلاش کنید و تک تک تمرینات رو انجام بدید و خودتون هم مرتبا" پروژه های کوچک و بزرگ بنویسین.سعی کنید یک کتاب الگریتم و فلوچارت رو هم در کنارش مطالعه کنید چون بدرد برنامه نویس میخوره.