۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۲۳:۵۴
۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۰۸:۳۳:۲۴
سلام
پیشنهاد میکنم کتاب اموزش avr به زبان c نوشته رضا سپسایار رو دانلود کنید و بخونید ( لینک دانلود در انجمن وجود داره )
دستورات پیکربندی در و فراخوانی فایل های هدر در ابتدای برنامه ( معمولا توسط کدویزارد ) و دستورات اصلی مثل دریافت و ارسال در حلقه اصلی نوشته میشه
پیشنهاد میکنم کتاب اموزش avr به زبان c نوشته رضا سپسایار رو دانلود کنید و بخونید ( لینک دانلود در انجمن وجود داره )
دستورات پیکربندی در و فراخوانی فایل های هدر در ابتدای برنامه ( معمولا توسط کدویزارد ) و دستورات اصلی مثل دریافت و ارسال در حلقه اصلی نوشته میشه
۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۴۵:۱۶
(۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۰۸:۳۳:۲۴)1nafar نوشته است: [ -> ]سلاماین کتابی که میگی کجاست ؟ پیداش نکردم!
یه کتاب دیگه هم من پیشنهاد کنم برای اونایی که کدویژن و سی کار می کننو
میکرو کنترلرهای Avr و کاربردهای آنها
مهندس امیر ره افروز
البته پی دی اف هم نوشته و عکس جلد کتاب تو اون پی دی افش هست. ولی این کتابش یه چیز دیگه! فوق العاده!
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۳۱:۴۶
بهتر بود لينک دانلود رو ميگذاشتين من که پيدا نکردم
۰۸-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۰۴:۰۵
سلام من با دستور پرینت هرچی به پورت سریال میفرستم تو وی بی دات نت ؟ چاپ میشه همه کریستالها رو هم امتحان کردم لطفا یکی کمکم کنه...