ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با مدار درایور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
خب اینم همونه دیگه ! قسمت A آی سی . . .

مشکل اینجاس که چرا برا خودش خروجی میده ؟! اصلا هیچ کاری به ورودی ها یه enable نداره !!

یه چیزی ! من خازن 100 نانو پیدا نکردم 220 نانو گرفتم (خازن عدسی) مشکلی نداره؟ البته رو اینم نوشته 224 ! بنظر من این یعنی 220 میکرو !

<<<<<<<<<<<<<

مراسم سگواری عزیزان از دست رفته !!
مهندس مطمئنی سالمه درایورت !

آخه هر دو ورودی رو صفر بدی خروجی صفره !

اگه اینابل صفر باشه دیگه به ورودی کار نداره و صفر می شه خروجیش !
این یکی دست نخورده بود !
باشه ! یکی دیگه بیشتر نمونده ! الان اونم امتحان میکنم! !!
اون عکسی که پست بالایی گذاشتم رو ببین Biggrin (ویرایش شد)
مهندس ایول عکس 5800 Xpres
چقدرنورش کمه !

براس مراسم ختم شام هم می دین یا نه ؟

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

مهندس پیشنهاد می کنم به هر دو تغذیه درایور 5 ولت بدی تا اگه اشتباه شد نسوزه !!!!!!!!

در ضمن این L298 نمی دونم چجوریه که زیاد دیدم بچه ها بسوزونن !
( انگار خروجی یه اتصال کوتاه بشه رفته )

خازن 224 هم میشه 220000 پیکو فاراد یا 220 نانو فاراد !

و تو این مدار بدون موتور نیازی به خازن نیست و فقط موتورهای بزرگ خیلی تاثیر می ذارن !

یه سوال : چجوری رو برد بورد تستش می کنی !؟؟
اسپیدرمن عزیز میخای یه برنامه برات بزارم اول اونو تستش کن بعد بگو که چی شد؟
راستی عکست برای مسابقات هنری بفرستی شاید برنده بشی (خوش ذوق هم که هستی ) فقط به قول تریپ نورش کمه
دیگه خونم به جوش اومد !! کار نمیکنه ! !! ! ! ! ! !! ! !!!! ! ! !!

همون اول زمین آی سی رو اشتباه زدم به 5 ولت! ممکنه سوخته باشه ؟! میشه امتحان کنید ! Biggrin

این یکی هم اصلا نسبت به enable واکنش نشون نمیده !!

من 5 ولت به دوتا تغذیه وصل کردم. زمین و SensA رو هم وصل کردم. ورودی ها رو هم (1 و 2) یکیش رو به 5 ولت و یکی هم به زمین وصل کردم. enable هم به 5 ولت . . . همه اینا مستقیم وصل شدن. اصلا میکرو هم در کار نیست ! لازمه بقیه پایه ها هم زمین بشن ؟ مستقیم به 5 ولت وصل کزدن که اشکالی نداره ؟
الان یکی از خروجی ها تقریبا زمین شده یکی هم تقریبا 5 ولت. البته برعکس ورودی ها !! چرا ؟!
ورودی ها رو که برعکس میکنم درایور بدجوری داغ میکنه! خیلی سریع! ولتاژ دو سر تغذیه (قبل از رگولاتور) که 9 بود میشه 6 ! بعد از رگولاتور هم میشه 3 ! خروجی هم مثل قبل فقط اونی که 5 بود میشه 3 و اونی که زمین بود فکر کنم میشد 2 !!! این اتفاقات عجیب غریب دیوونم میکنه ! مگه چی شد ! من فقط ورودی ها رو برعکس کردم !
اصلا تو همون حالت اول چرا خروجی ها برعکس ورودی ها شده! enable رو زمین میکنم بازم همونطوری میمونه !

نقل قول: چجوری رو برد بورد تستش می کنی !؟؟
با بدبختی !! دو ردیف پایه هاش رو از هم باز میکنم، میذارم وسط برد برد ! دائم با ولت سنج تست میکنم پایه های جلوش تو مدار هستن یا نه !! چون خیلی کم میره تو !

>>>>>>>>>>>>>>>>>>
مراسم سوگواری باید تو تاریکی باشه دیگه ! مگا32 هم اون بالا واساده روضه میخونه !
بهترین درایور برا موتور پل H هست. البته برا موتورهایی که جریال بیشتر از 1A بخوان.
در ضمن از دیود هرزگرد استفاده کن و به هیچ وجه پایه هات آزاد نباشن.
(۲۳-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۴۰:۱۱)iman-63 نوشته است: [ -> ]بهترین درایور برا موتور پل H هست. البته برا موتورهایی که جریال بیشتر از 1A بخوان.
در ضمن از دیود هرزگرد استفاده کن و به هیچ وجه پایه هات آزاد نباشن.

منظورت اینه که مدار پل رو خودم درست کنم ؟ آخه 298 خودش داره دیگه !
آقا دیگه بیخیال! 4 تا 298 از دست دادم! آخرش با 293 بستم! برای هر موتور یه 293 گذاشتم و جفت جفت خروجی ها رو موازی کردم.
راستی این 293 مثل 298 مشکل داغ کردن نداره که جای هیت سینک نداره ؟!
L293 دیود هرز گرد رو داخل خودش داره !

ولی جریان خروجیش کمه و تو این جریان داغ نمی کنه ! ( البته تو نیم آمپر هم بهش دست بزنی می بینی که داغ شده !×!

در ضمن موازی کردن خروجی اصلا پیشنهاد نمی شه !
L293 همون پل H هست اما واقعاً....!
بنده پیشنهاد پل H دستسازو دادم چون خودم هم زیاد سوزوندم.
با 4 تا ماسفت یا ترانزیستور (TIP) و یه آیسی (4093) میشه درایور ساخت که تا 10A تحمل داشته باشه.(بسته به نوع ماسفت یا ترانزیستور)
من پیشنهادم برای پل H ترانزیستور TIP35 و TIP36 هستش !
البته MJ2955 و 2N3055 هم خوبه !
دیگه فوقش سری BD رو می ذاری !!!

برای NAND نیز 4093 رو پیشنهاد نمی کنم ! 4011 بهتره چون دلیلی برای استفاده از اشمیت تریگر نیستش !!!
می شه AND گذاشت : مثل 4081

گیت های سری TTL رو هم پیشنهاد نمی کنم !

اگه هم میکرو پایه اضافه داشته باشه و با PWM خود میکرو نخواهیم کار کنیم دیگه هیچ ای سی جانبی هم نمی خواد ! ( البته خودمون هم می تونیم دستی و بدون مد PWM تایمر یه PWM در هر پایه دلخواد درست کنیم که اصلا پیشنهاد نمی شه !) ( آخه من یه جا پایه کم آوردم و مجبور شدم با تایمر 0 کاری کنم که وقفه اش در ثانیه 300 بار رخ بده و تو وقفه PWM دستی درست می کردم )
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6