۲۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۲:۵۰
۲۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۱۱:۰۹
پانوراما ترکیب کردن چند تصویر برای ایجاد یک تصویر جدیده. مثلا موقعی که میخواین یه تصویر عریض از یک منظره داشته باشین می تونین با دوربینتون چند تصویر رو با زاویه های مناسب از تصویر بگیرین و بعد در فتوشاپ ازش استفاده کنین.
من تصاویری رو آماده می کنم و همراه با آموزش کنار هم چیدنش در فتوشاپ براتون میذارم.
من تصاویری رو آماده می کنم و همراه با آموزش کنار هم چیدنش در فتوشاپ براتون میذارم.
۲۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۵۶:۱۶
سلام
نقل قول: من تصاویری رو آماده می کنم و همراه با آموزش کنار هم چیدنش در فتوشاپ براتون میذارمممنون میشم
۲۰-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۱۴:۲۶
اول از منظره دلخواهتون مطابق تصاویر زیر عکس بگیرین. نکته ای که باید توجه داشته باشین اینه که هردفعه که عکس می گیرین قسمتی از تصویر قبلیتون هم در زمینه جدید بیفته.
حالا تصاویر رو بینید (به ترتیب از چپ به راست):
حالا مطابق تصویر زیر از منوی File گزینه Automate و سپس Photomerge رو انتخاب کنید.
در پنجره ظاهر شده بر روی دکمه Browse کلیک کنید.
عکس هایی که گرفتین رو انتخاب کنید و OK رو بزنید.
عکس ها به لیست شما اضافه میشن.
حالا می تونین ترتیب عکس هاتون رو مشخص کنین و دوباره OK رو بزنین.
پس از انجام عملیاتی توسط برنامه تصویری مشابه تصویر زیر به شما نمایش داده خواهد شد.
حالا می تونین تصویرتون رو ذخیره و استفاده کنین.
حالا تصاویر رو بینید (به ترتیب از چپ به راست):
تصویر شماره 1
تصویر شماره 2
تصویر شماره 3
تصویر شماره 4
تصویر شماره 2
تصویر شماره 3
تصویر شماره 4
حالا مطابق تصویر زیر از منوی File گزینه Automate و سپس Photomerge رو انتخاب کنید.
در پنجره ظاهر شده بر روی دکمه Browse کلیک کنید.
عکس هایی که گرفتین رو انتخاب کنید و OK رو بزنید.
عکس ها به لیست شما اضافه میشن.
حالا می تونین ترتیب عکس هاتون رو مشخص کنین و دوباره OK رو بزنین.
پس از انجام عملیاتی توسط برنامه تصویری مشابه تصویر زیر به شما نمایش داده خواهد شد.
حالا می تونین تصویرتون رو ذخیره و استفاده کنین.
۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۵:۰۱:۲۵
ممنون لولی جان !
برای 360 درجه باید چی کار کنیم !
برای 360 درجه باید چی کار کنیم !
۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۲۳:۰۸
1- سرجات ایست کن.
2- دوربینتو بگیر دستت.
3- از زاویه مقابلت عکس بگیر.
4- بدون تغییر ارتفاع دستت و زاویه دوربینت نسبت به افق به قدری بچرخ که مثلاً اخرین نقطه سمت راست تصویر فعلیت با آخرین نقطه سمت چپ تصویر قبلیت یکی باشه. (چرخش در این حالت به طرف چپ خواهد بود.)
5- عکستو بگیر و دوباره همون قدر بچرخ و تکرار کن تا برسی به مکان اول.
اگر می خوای عکستو 360 درجه درست کنی باید با نرم افزار هایی مثل Ulead Cool 360 کار کنی.
2- دوربینتو بگیر دستت.
3- از زاویه مقابلت عکس بگیر.
4- بدون تغییر ارتفاع دستت و زاویه دوربینت نسبت به افق به قدری بچرخ که مثلاً اخرین نقطه سمت راست تصویر فعلیت با آخرین نقطه سمت چپ تصویر قبلیت یکی باشه. (چرخش در این حالت به طرف چپ خواهد بود.)
5- عکستو بگیر و دوباره همون قدر بچرخ و تکرار کن تا برسی به مکان اول.
اگر می خوای عکستو 360 درجه درست کنی باید با نرم افزار هایی مثل Ulead Cool 360 کار کنی.
۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۲۳:۱۰
سلام
ممنون ؛
ممنون ؛
نقل قول: حالا می تونین ترتیب عکس هاتون رو مشخص کنین و دوباره OK رو بزنین.اینو متوجه نشدم ! نمیتونم عکسا رو بالا پایین کنم ؟؟ :(
۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۴۹:۵۸
۲۳-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۴۵:۰۰
(۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۲۳:۱۰)babyy نوشته است: [ -> ]نقل قول: حالا می تونین ترتیب عکس هاتون رو مشخص کنین و دوباره OK رو بزنین.اینو متوجه نشدم ! نمیتونم عکسا رو بالا پایین کنم ؟؟ :(
قابلیت تعویض ترتیب عکس ها فکر کنم توی نسخه های قبلی فتوشاپ بود. الآن شما می تونین سمت چپ همون پنجره در قسمت layout نوع ترکیب تصویرتونو انتخاب کنین.
البته در همون قسمت با انتخاب گزینه Interactive می تونین خودتون تصاویر رو جابجا کنین.