۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۲۴:۰۹
صفحهها: 1 2
۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۴:۲۰
دستت درد نکنه. من قبلاً یکی از ماشین هاشو درست کرده بودم. البته دقیقاً مثل خودش نشد.
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۳:۴۰
خواهش میکنم ...خوش حالم که مفید بود.
۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۴۷:۱۳
با سلام و تشکر دوستان
من باید برای پروژه یک بازی با مایا بسازم که یک قایق روی آب باشد و فرد ردون قایق ماهی گیری کند(بازی ماهی گیری) توی این مایه ها
من تا بحال 1 ثانیه انیمیشن درست نکردم،اینم که درس پروژه است کلاس آموزش هم نداره فقط می گن بساز بیار.
حالا کسی آموزشی برای ساخت قایق و ماهی و ... تو این موضوع من داره
با تشکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
من باید برای پروژه یک بازی با مایا بسازم که یک قایق روی آب باشد و فرد ردون قایق ماهی گیری کند(بازی ماهی گیری) توی این مایه ها
من تا بحال 1 ثانیه انیمیشن درست نکردم،اینم که درس پروژه است کلاس آموزش هم نداره فقط می گن بساز بیار.
حالا کسی آموزشی برای ساخت قایق و ماهی و ... تو این موضوع من داره
با تشکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
۳۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۰۹:۰۰
اگه پروژه درس دانشگاهته؛ از دانشگاه انصراف بده
اگه مال آموزشکاهه؛ از آموزشگاه انصراف بده
اگه ما دوستته؛ با دوستت قطع رابطه کن
از الان شروع کنی؛ انشالله سال دیگه همین موقع ها میتونی تازه یه انیمیشن بسازی و تازه باید شروع کنی به یاد گیری ارتباط دادن مایا با زیان برنامه نویسی و بعدش بازی سازی
با فلش هم بخوای اینو درست کنی و فلاش بلد نباشی ۵ ۶ روز زمان میبره
اگه مال آموزشکاهه؛ از آموزشگاه انصراف بده
اگه ما دوستته؛ با دوستت قطع رابطه کن
از الان شروع کنی؛ انشالله سال دیگه همین موقع ها میتونی تازه یه انیمیشن بسازی و تازه باید شروع کنی به یاد گیری ارتباط دادن مایا با زیان برنامه نویسی و بعدش بازی سازی
با فلش هم بخوای اینو درست کنی و فلاش بلد نباشی ۵ ۶ روز زمان میبره
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۰۰:۱۲:۲۳
چرا بنده خدا رو نا اميد مي كني ... :)
مدل سازي كه سادست ، مسلما از شما هم يه كيفيت خفن نمي خوان.
فقط ارتباطش با موتور بازي داستان دارهه و بايستي دنبالش باشي.
براي مايا , ... يه سري فروشگاه اينترنتي هست كه مي توني آموزش خارجكي ها رو بخريد و ياد بگيريد.
digital tutors يا يه همچنين اسمي ، شركت خوبيه ، چندتا پروژه مدل سازيش رو ببيني كافيه.
بيشتر وقتت رو بذار سر موتور بازي.
فقط كجا همچين پروژه اي رو به شما دادن؟! ( انصافا خيلي جالبه :) )
مدل سازي كه سادست ، مسلما از شما هم يه كيفيت خفن نمي خوان.
فقط ارتباطش با موتور بازي داستان دارهه و بايستي دنبالش باشي.
براي مايا , ... يه سري فروشگاه اينترنتي هست كه مي توني آموزش خارجكي ها رو بخريد و ياد بگيريد.
digital tutors يا يه همچنين اسمي ، شركت خوبيه ، چندتا پروژه مدل سازيش رو ببيني كافيه.
بيشتر وقتت رو بذار سر موتور بازي.
فقط كجا همچين پروژه اي رو به شما دادن؟! ( انصافا خيلي جالبه :) )
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۰۰:۲۵:۲۷
(۰۱-تير-۱۳۹۲, ۰۰:۱۲:۲۳)sharin نوشته است: [ -> ]چرا بنده خدا رو نا اميد مي كني ... :)
سلام مرتضی جون
چون خودم به جایی نرسیدم؛ نمیخوام دیگران هم ب جایی برسن حسود هم خودتی
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۰۸:۱۵:۳۹
با سلام و تشکر از تمامی کمک ها و دلداری ها
معمولا بچه ها را تا ترم 6،7 تو دانشگاه نگه می داره تازه اونا با ASP بودن ما که فکر کنم تا ترم 10،11 در خدمت این استاد باشیم
ولی از این حرفا گذشته من این تابستون تمومش می کنم(آره جون خودم) تازه توی این تابستون کنکور + یک امتحان دگه هم دارم
نقل قول: فقط كجا همچين پروژه اي رو به شما دادن؟! ( انصافا خيلي جالبه :) )در دانشکده ی شهید چمران کرمان،این استاد تا ترم قبل پروژه هاش به صورت برنامه نویسی و معمولا هم ASP.NET بودن ولی شانس ما گفت بازی من تو عمرم یه ثانیه انیمیشن هم نساختم حالا بیام بازی بسازم
معمولا بچه ها را تا ترم 6،7 تو دانشگاه نگه می داره تازه اونا با ASP بودن ما که فکر کنم تا ترم 10،11 در خدمت این استاد باشیم
ولی از این حرفا گذشته من این تابستون تمومش می کنم(آره جون خودم) تازه توی این تابستون کنکور + یک امتحان دگه هم دارم
نقل قول: اگه پروژه درس دانشگاهته؛ از دانشگاه انصراف بدهفکر کنم بهترین راه ممکن است
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۳۹:۲۱
با سلام دوستان
من برنامه ی مایا را باز کردم یه چند دقیقه فیلم آموزشی روش بود من یه نگاهی کردم و برای قایق یه چیزی مثل تصاویر زیر ساختم.نگاهی کنید ببینید امیدی به من هست؟
فقط اون چند دقیقه آموزش خود مایا را نگاه کردم،بعد یه دایره برداشتم بعد تبدیل شد به تصاویر بالا به نظر شما اینا شکل قایق یا کشتی هستند؟
من برنامه ی مایا را باز کردم یه چند دقیقه فیلم آموزشی روش بود من یه نگاهی کردم و برای قایق یه چیزی مثل تصاویر زیر ساختم.نگاهی کنید ببینید امیدی به من هست؟
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۵۳:۴۱
سلام همشهری
لنگه کفش که نه، قایق تا حدودی اما به زیر دریایی شباهت بیشتری دارن :-)
لنگه کفش که نه، قایق تا حدودی اما به زیر دریایی شباهت بیشتری دارن :-)
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶:۰۱
با سلام هم شهری
ولی این یکی هم بیشتر به قایق و هم به لنگ کفش شباهت داره
بابا من فقط چند دقیقه فیلم با زبان انگلیسی نگاه کردم بیشتر از لنگ گفشو دمپایی که نمی شه درست کرد
نقل قول: به زیر دریایی شباهت بیشتری دارنراست می گی از این دید بهشون نگاه نکرده بودم تو ذهن خودم قایق تصور می کردنم حالا کاری کردی هر کار می کنم نمی تونم قایق تصورشون کنم
ولی این یکی هم بیشتر به قایق و هم به لنگ کفش شباهت داره
بابا من فقط چند دقیقه فیلم با زبان انگلیسی نگاه کردم بیشتر از لنگ گفشو دمپایی که نمی شه درست کرد
صفحهها: 1 2