بعد چجور مقاله هایی رو برا مجله لازم دارید؟می خواید پروژه باشه با شماتیکو هگزو اینا یا اینکه یه سری اطلاعات در مورد قطعات جدید؟
(۲۷-آذر-۱۳۹۱, ۲۰:۱۲:۳۴)hadikh73 نوشته است: [ -> ]رمزش رو بهت نمی دم تا بشینی و تو پیام خصوصی هات بگردی و پیداش کنی
بر هرچی مرد آزاره رحمت
--------------
این ماه عنوان مقاله تغییر پیدا میکنه به "مجله الکترونیک ایران ویج"
(۲۷-آذر-۱۳۹۱, ۲۳:۵۳:۳۲)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]بعد چجور مقاله هایی رو برا مجله لازم دارید؟می خواید پروژه باشه با شماتیکو هگزو اینا یا اینکه یه سری اطلاعات در مورد قطعات جدید؟
یدونه مقاله؛ هرچی میخوایی هم همراهش بزار
آقا من الان 24 ساعته عضوه این سایته شدم توفم پرت نکردن تو میلم
فکر کنم این خوب باشه من نخوندمش ولی از عکش به نظر میاد خوب باشه
تو سایتش بگرد مقاله زیاد داره
به من که تا حالا 30 تا فرستاده و من حتی بازشون هم نکردم
سلام
اینم یه پروژه ساده ولی جالب
برادر هادی؛ کدوما الا واسه مجلست ؟
این سایته کلا با من مشکل داره الان دو روزه چشممو به اینباکس دوختم دریغ از یه ایمیل
بازم اگه از اینجور مقاله ها دارید که نیاز به ترجمه داره بدید هر چند وقت یه بار بی کار که میشم ترجمه کنم(یه چیزیم یاد میگیرم:d)
سلام
ارسال شماره 126 و ارسال شماره 119
اگر شد 2 تا دیگه هم می خوام بفرستم
نقل قول: این سایته کلا با من مشکل داره الان دو روزه چشممو به اینباکس دوختم دریغ از یه ایمیل
بازم اگه از اینجور مقاله ها دارید که نیاز به ترجمه داره بدید هر چند وقت یه بار بی کار که میشم ترجمه کنم(یه چیزیم یاد میگیرم)
دوست گلم ایمیلت بده
زمان ارسال مقاله برای شماره پنجم (بهمن و اسفند)
تا سه شنبه 8 اسفند 1391
به علت اینکه فصل امتحاناست (کسی تا اوایل بهمن چیزی نمینویسه)
و همچنین اواسط بهمن ماه زمان کنکور ارشد هستش (از اول بهمن تا ۲۰ بهمن هم همین شرایط بالا حکمفرماست)
به همین دلیل به این نتیجه رسیدم بهتره که شماره ۵ ام مجله برای ماه های بهمن و اسفند باشه
زمان ارسال مقاله برای شماره پنجم (بهمن و اسفند) هم تا سه شنبه 8 اسفند که دوستان ارشد ۳ هفته وقت داشته باشن
آقا منظورم بهمن و اسفند بود
مقاله شماره دی ماه رو که آقایون robo , hadikh73 , whitenoise زحمتشو کشیدن دارم آماده میکنم
از شاتباه به وجود آمده پوزش میطلبیم