ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مجله ايرانويج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
بعد چجور مقاله هایی رو برا مجله لازم دارید؟می خواید پروژه باشه با شماتیکو هگزو اینا یا اینکه یه سری اطلاعات در مورد قطعات جدید؟
(۲۷-آذر-۱۳۹۱, ۲۰:۱۲:۳۴)hadikh73 نوشته است: [ -> ]رمزش رو بهت نمی دم تا بشینی و تو پیام خصوصی هات بگردی و پیداش کنی Biggrin

بر هرچی مرد آزاره رحمت Biggrin
--------------
این ماه عنوان مقاله تغییر پیدا میکنه به "مجله الکترونیک ایران ویج" Biggrin

(۲۷-آذر-۱۳۹۱, ۲۳:۵۳:۳۲)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]بعد چجور مقاله هایی رو برا مجله لازم دارید؟می خواید پروژه باشه با شماتیکو هگزو اینا یا اینکه یه سری اطلاعات در مورد قطعات جدید؟

یدونه مقاله؛ هرچی میخوایی هم همراهش بزار Biggrin
آقا من الان 24 ساعته عضوه این سایته شدم توفم پرت نکردن تو میلمBiggrin
فکر کنم این خوب باشه من نخوندمش ولی از عکش به نظر میاد خوب باشهWink
تو سایتش بگرد مقاله زیاد دارهCool
به من که تا حالا 30 تا فرستاده و من حتی بازشون هم نکردمBiggrin
سلام
اینم یه پروژه ساده ولی جالبWink
خوب اون ترجمه هم آماده شد
البته آقا رسول هم ویرایشش کردن وگرنه نسخه اولش خیلی مزخرف بود:d
کوچکترین تراشه کنترل از راه دور برای سیستم های امنیتی
برادر هادی؛ کدوما الا واسه مجلست ؟ Biggrin
سلام
babyy جان اینم مقاله منWink
به مجله الکترونیک اضافه اش کنLaugh
شاه کلیدم، همون قبلیه.

[attachment=8301]
این سایته کلا با من مشکل داره الان دو روزه چشممو به اینباکس دوختم دریغ از یه ایمیل
بازم اگه از اینجور مقاله ها دارید که نیاز به ترجمه داره بدید هر چند وقت یه بار بی کار که میشم ترجمه کنم(یه چیزیم یاد میگیرم:d)
سلام
ارسال شماره 126 و ارسال شماره 119
اگر شد 2 تا دیگه هم می خوام بفرستمBiggrin
نقل قول: این سایته کلا با من مشکل داره الان دو روزه چشممو به اینباکس دوختم دریغ از یه ایمیل
بازم اگه از اینجور مقاله ها دارید که نیاز به ترجمه داره بدید هر چند وقت یه بار بی کار که میشم ترجمه کنم(یه چیزیم یاد میگیرمBiggrin)
دوست گلم ایمیلت بدهWink
زمان ارسال مقاله برای شماره پنجم (بهمن و اسفند)
تا سه شنبه 8 اسفند 1391

به علت اینکه فصل امتحاناست (کسی تا اوایل بهمن چیزی نمینویسه)
و همچنین اواسط بهمن ماه زمان کنکور ارشد هستش (از اول بهمن تا ۲۰ بهمن هم همین شرایط بالا حکمفرماست)

به همین دلیل به این نتیجه رسیدم بهتره که شماره ۵ ام مجله برای ماه های بهمن و اسفند باشه

زمان ارسال مقاله برای شماره پنجم (بهمن و اسفند) هم تا سه شنبه 8 اسفند که دوستان ارشد ۳ هفته وقت داشته باشن

آقا منظورم بهمن و اسفند بود Biggrin
مقاله شماره دی ماه رو که آقایون robo , hadikh73 , whitenoise زحمتشو کشیدن دارم آماده میکنم
از شاتباه به وجود آمده پوزش میطلبیم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22