ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مجله ايرانويج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
سلام
من همین الان این تایپیک رو دیدم از بچه های قدیمی سایت هستم. در زمینه گرافیک و طراحی مجله م یتونید رو من حساب کنید
البته آموزش برنامه نویسی صفحات وب به زبان های php,css,html می تونید بازم حساب کنید ولی من هرچی گشتم لینک دانلود مجله های قبل رو پیدا نکردم.یکی از دوستان لطف کنند و بفرستند به ایمیل یا آدرس دانلود را در همین پست بزارند.
باتشکر
میتونید از اینجا دانلود کنید همه نسخه ها رو
http://www.iranled.com/forum/thread-24765.html
(۲۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۰۰:۳۸)sarbaz13 نوشته است: [ -> ]من همین الان این تایپیک رو دیدم از بچه های قدیمی سایت هستم. در زمینه گرافیک و طراحی مجله م یتونید رو من حساب کنید

سلام دوست عسیس!
طراحیشون فعلا با منه! اگه میخواهین طراحی کنید بهتون چند تا فایل بدم و یک نمونه تحویل بدین تا ببینیم

و اینکه باید هر ماه طراحی ها انجام بشه؛ میتونید؟

آقا کسی نمیخواد مقاله بده دیگه؟ تا الا شد فقط ۲ تا از امید جان و مبین گرامی.
تا کی وقت هست؟
گفته بودم تا ۸ اسفند مهرداد جان Biggrin خیلی وقت هست Biggrin
http://www.iranled.com/forum/thread-1382...#pid177700
[/quote]

سلام دوست عسیس!
طراحیشون فعلا با منه! اگه میخواهین طراحی کنید بهتون چند تا فایل بدم و یک نمونه تحویل بدین تا ببینیم

و اینکه باید هر ماه طراحی ها انجام بشه؛ میتونید؟

آقا کسی نمیخواد مقاله بده دیگه؟ تا الا شد فقط ۲ تا از امید جان و مبین گرامی.
[/quote]
آره تونستنیش که می تونم ولی هر ماه اگر قراره باشه اسمشو ماهنامه ایران ویج بزاریدوکه اینجوری هم بچه ها بدونن که هر ماه مجله آماده دانلود هستش
شما هم فایل ها تو بده تا نمونه کار برات بفرستم.
نقل قول: آره تونستنیش که می تونم ولی هر ماه اگر قراره باشه اسمشو ماهنامه ایران ویج بزاریدوکه اینجوری هم بچه ها بدونن که هر ماه مجله آماده دانلود هستش
شما هم فایل ها تو بده تا نمونه کار برات بفرستم.
وقتی یه شماره جدید از مجله آماده میشه، میره رو پرتال و بچه ها میدونن که شماره جدید اومده و از این بابت مشکلی نیستCool
سلام
محمد جون تحویل بگیر این پروژه هم از طرف هادی جونWink
شاه کلید و پ.خ کردم

[attachment=8742]
به چشم؛ دریافت شد
هادی جان متشکریم Biggrin
سلام
محمد جان تحویل بگیر:rolleyes:
شاه کلید رو هم پ.خ کردم

[attachment=8783]
آقا کسی تقویم سال ۹۲ رو نداره تا زمان بعدی رو اعلام کنیم؟ Biggrin (از اینحا ببینید تقویم را)

آخرین زمان ارسال مقالات برای شماه 6 (فرودین)؛
شنبه 10 فروردین ماه 1392
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22