۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۱۰:۵۰
۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۳۷:۳۶
(۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۱۰:۵۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]خب به یه دیزاینر هم احتیاج داریم که مقالاتو بدیم بهش تا به صورت یک مجله دربیاره
سلام
از يكي از طراحان مشورت گرفتيم
ايشون فرمودن با نرم افزار indesign ميشه به راحتي نشريه الكترونيكي طراحي كرد
بنده پيشنهادم اينه به مديران هر بخش اين موضوع اعلام بشه و هر بخش مطالبشون رو به صورت ماهنامه اي گردآوري كنن ، يك فراخوان داخل ايرانويج به همه اعضاي محترم داده بشه تا در اين خصوص به سرگروه هاي اصلي كمك كنن.
در خصوص بازتاب خبري و معرفي اين نشريه الكترونيكي بنده شخصا و دوستانم ميتونيم كمك كنيم.
مديران محترم نظرات و پيشنهادات خودشون رو در اين خصوص بفرمايند تا ان شاء الله بعد از 4 سال استارت اين كار خير زده بشه.
با تشكر
۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۰۱:۲۰:۱۵
من که دارم میرم اما خیلی موافقم
البته اگه نشریه همین اتفاق های توی سایت باشه
مثلا بنده خدا سوال کرده ای سی فلان چطور وصل میشه ؟ کامل در بارش ته توضیح توی اون نشریه باشه که چی هست چطور وصل میشه برنامه اگه داره چیه
اینجوری کامل باشه خوبه و مفیده
البته اگه نشریه همین اتفاق های توی سایت باشه
مثلا بنده خدا سوال کرده ای سی فلان چطور وصل میشه ؟ کامل در بارش ته توضیح توی اون نشریه باشه که چی هست چطور وصل میشه برنامه اگه داره چیه
اینجوری کامل باشه خوبه و مفیده
۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۳۸:۲۳
موفق باشید
اگه کمکی از دست من هم بر می یاد بگید
اگه کمکی از دست من هم بر می یاد بگید
۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۵۹:۰۸
(۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۳۷:۳۶)TRL نوشته است: [ -> ]ايشون فرمودن با نرم افزار indesign ميشه به راحتي نشريه الكترونيكي طراحي كردخب کدوم یکی از دوستان کار با indesign رو بلده اعلام کنه
نقل قول: بنده پيشنهادم اينه به مديران هر بخش اين موضوع اعلام بشه و هر بخش مطالبشون رو به صورت ماهنامه اي گردآوري كنن ، يك فراخوان داخل ايرانويج به همه اعضاي محترم داده بشه تا در اين خصوص به سرگروه هاي اصلي كمك كنن.خب اکثر موضوعات بخشها پرسش و پاسخ هست و چیزی که مناسب یک مجله باشه یک مقاله کوچیک یا white paper هست که یک نکته رو اموزش یا توضیح داد تبدیل پستها به چنین چیزی شاید کمی وقت گیر باشه
به همین خاطره که بعد از اولین مجله این کار 4 سال خوابیده :d
۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۰۶:۲۶
خب مجله رو هر ماه ندین بیرون ؛ ۵ سالانش کنید ؛ هر ۵ سال یک شماره :)
۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۴۶:۵۷
شما با ورد کار کنین حله indesign مال وقتیه که می خوای چند میلیون جلد تولید کنی می خوای گوشه های فونت ها دقیقا همون در بیاد
می تونید بدید babyy با latex بنویشه خفن می شه در حد تیم ملی
بی خود سختش نکنید که کار نشه
می تونید بدید babyy با latex بنویشه خفن می شه در حد تیم ملی
بی خود سختش نکنید که کار نشه
۲۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۴۴:۲۷
فكر خوبيه اما مشكل اينه كه تو المپيك و پارالمپيك و ... هيچ وقت تو ورزش هاي تيمي مدال آور خوبي نبوديم!
اما اگر بخوايم چاپ كنيم به اندازه 10 تا مجله مقاله آماده و درست درمون تو زمينه هاي مختلف داريم فقط بايد جمع و جورشون
كنيم و فكر مي كنم چيز بدرد بخوري از آب دريباد.
اما اگر بخوايم چاپ كنيم به اندازه 10 تا مجله مقاله آماده و درست درمون تو زمينه هاي مختلف داريم فقط بايد جمع و جورشون
كنيم و فكر مي كنم چيز بدرد بخوري از آب دريباد.
۲۱-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۰۳:۱۴
یعنی الان هدف این مجله چی قراره باشه؟
و اینکه در چه زمینه ای خواهد بود؟
و اینکه در چه زمینه ای خواهد بود؟
۲۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۳۶:۳۶
(۲۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۷:۱۰)رسول نوشته است: [ -> ]اگه درباره مطالب جدید باشه بهتر میشه ...موافقم
نقل قول: منظورم اینه که مطالب معمولی و پیش پا افتاده واسه هر رشته ای فک و فراوونه و میشه هر کسی از آرشیوش صدها مقاله و مجله دربیاره!!مجله طوری باشه که هم برای یه تازه کار و هم برای یک حرفه ای جذاب باشه(به همه سطح مطلب نیاز هست)
نقل قول: اما اگه مطالب به روز باشن مخاطب بیشتری هم جذب میکنهموافقم
نقل قول: مثلا باید از ترجمه مطالب جدید خارجی شروع بشه و ...برای ترجمه هم وقت میخواهد هم حوصله که هر کسی نداره
البته هر موقع حرف ترجمه میاد دیگه هممون فرار میکنیم!!
این یه مشکلیه که همیشه بوده (بعنوان مثال در بخش الکترونیک یه تاپیکی بود درباره ترجمه کتابهای خارجی و ... که همونطور داره خاک میخوره و کسی سراغش نمیره !!! )
ولی خب برای 1 یا 2 صفحه فکر نکنم وقت زیادی بگیره که بشه مطلب خوب نوشت یا جمع و جور کرد
برای شروع هم فکر کنم یه مجله کوچیک 10 صفحه ای کافی باشه
مطالب رو تو همین تاپیک میزاریم کار تنظیم و تبدیلش هم گردن baby عزیز
۲۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۴:۰۵
رو چشمم