babyy جان به نظرم برای شروع قسمت الکترونیک مجله, پروژه دوست عزیزمون SBRE77 مناسبه ...
پس زحمتشو بکشین لطفا
عنوانشم همین راه اندازی کیپد 4*4 با چهار پین از ADC میکرو کنترلر مناسبه
این مقدمه رو هم اگه به اولش اضافه کنین عالی میشه:
همانطور که میدانید کیپد 4*4 هشت تا خروجی داره که برای کار کرد صحیح حتما باید تمام این هشت خروجی به میکرو وصل شوند!
اما بعضی مواقع پیش میاد که لازم میشه از همه پایه های ADC میکرو استفاده کنیم که در اینصورت ممکنه با کمبود پایه برای وصل کردن کیپد مواجه بشیم!!!
با این پروژه براحتی میتوان از چهار خروجی کیپد صرف نظر کرد (البته این خروجی ها باید به مقاومت وصل شوند) و فقط از چهار خروجی باقیمانده برای اتصال به میکرو استفاده نمود.
bbay جان
کاش براش جلد طراحی میکردین و مقاله دوم زیر مقاله اول قرار نمیگرفت و از ابتدای صفحه بعد شروع میشد
جلد رو کسی نظری نداد چطوری باشه ! اینجا گفته بودم هر کسی میتونه یا نظری داره بگه ! که کسی حرفی نزد
http://www.iranled.com/forum/thread-1382...#pid173584
اگه مقاله دوم توی صفحه جدید قرار میگرفت؛ آخر صفحه خالی میموند
هدفم این بود او قسمت رو با از این ترفندهای کوچیک پر کنم که نشد
سلام baby جان خوبی؟ آقا آواتارت منو کشته
(آخه این آواتات ، اولین آواتار من توی این فروم بود، منو به یاد قدیما انداختی)
کلا مقالات رو به کی تحویل بدیم آخرین مهلت کی هستش؟انشالله قراره کی بصورت عمومی در دسترس قرار بگیره؟
به اندازه یه 15-20 صفحه واس من جا بذار توی مجله
تقریبا هم آماده است.
سلام آیدین جان
فعلا که من انتخاب شدم واسه ویراستاری !!!
مقاله رو یا بزار انجا یا بفرست واسم
این واسه مهر بود که کلا سه نفر همکاری کردند + robo که دیر فرستاد مقالشو
تموم شد رفت
از الا تا ۳۰ مهر ماه هرکی هر چی بزاره و اگه خوب باشه و بچه ها تایید کنند میره توی مجله
آخرین مهلت ۳۰ مهر ماه ؛
اون بالا اشتباه نوشتم ۳۰ آبان
نمیدونم صادق (مدیر بخش گرافیک) کجاست. چون خیلی وقته سرنزدم اینجاو از اوضاع احوال بیخبرم. از بچه های گرافیک کسی فعال نیست؟ از اونام کمک گرفته بشه بهتر از آب درمیاد مجله و حرفه ای تر میشه.
آقا هادی به کمک برس، نیرو نیازه یکی رو بفرست برامون.
دیدم مطلب جالبیه گفتم بذارمش شاید به دردتون بخوره و استفاده بشه:عکسارو پیوست کردم.babby جان اگر لازم میدونید (منبع) رو هم اعلام کنم.
به این عکسها نگاه کنید:
عکسهای زیبایی هستند، این عکسها را ماهوارههای چندمیلیوندلاری ناسا نگرفتهاند، این عکسها را نوجوانی با یک دوربین ۵۰ دلاری که از eBay خریده بود، گرفته است!
آدام کادورث Adam Cudworth، نوزده ساله است و برای گرفتن این عکس تنها از یک بالن و یک دوربین دست دوم استفاده کرد. تنها سابقه علمی او که یک دانشجوی مهندسی دانشگاه ناتینگهام است، گرفتن نمره A در درس فیزیک است، کل هزینه صرفشده در این پروژه شخصی ۳۲۰ دلار بود.
او تقریبا ۴۰ ساعت در خانه روی این کار وقت گذاشت، آدام درون یک جعبه عایق، یک دوربین ویدئویی کوچک، دو حسگر دما، دو صفحه خورشیدی، یک GPS، پردازشگر و فرستنده رادیویی و یک دوربین دست دوم کانون A570 قرار داد.
این جعبه پنجشنبه هفته قبل با یک بالون دومتری به ارتفاع ۳۳ هزار متری صعود کرد، ارتفاعی که سه باربر سقف پرواز هواپیماهای تجارتی است.
وسیله دستساخته آدام در دو و نیم ساعتی که در حال پرواز بود، حدود ۳۲ کیلومتر در لایه استراتوسفر جو طی کرد و عکسها و ویدئوی شگفتانگیزی از زمین گرفت.
در این حین مدار الکترونیکی تعبیه شده در جعبه، سرعت، شتاب و ارتفاع مجموعه را مرتب ثبت و اندازهگیری میکرد.
آدام از طریق GPS و فرستنده رادیویی، حرکت جعبه را رهگیری کرد تا متوجه شود وسیله چه زمانی و در کجا بر سطح زمین مینشیند.
سرانجام در ارتفاع بالا پالون پاره شد و با چتر نجات پایین آمد، آدام کیلومترها دورتر از خانه، جعبه را پیدا کرد و به عکسهای و ویدئوی زیبایی که گرفته شده بود، دست پیدا کرد.