۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۵۲:۲۹
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۴۶:۴۶
این هم یه snifer
(امیدوارم به درد کارتون بخوره)
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۴۱:۴۳
سلام
با اين برنامه ميتونی مشخص کنی که تنها چه برنامه اسنيف بشه و فقط پکت هايی که از طرف برنامه ارسال يا دريافت ميشه رو ذخيره ميکنه
اين برنامه کاملاً سالم هست
اما به دلايلی بيشتر آنتی ويريس ها بهش گير ميدن
با اين برنامه ميتونی مشخص کنی که تنها چه برنامه اسنيف بشه و فقط پکت هايی که از طرف برنامه ارسال يا دريافت ميشه رو ذخيره ميکنه
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۰:۲۱
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۴۶:۴۶)lord_viper نوشته است: [ -> ]این هم یه sniferکار نمی کنه مبین جان! اول اینکه فایل اصلی Hiidden هست ، دوم اینکه بعد از کلیک رو Start برنامه تموم میشه!
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۴۱:۴۳)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]سلاممنبع : گرگان هک(اکسیر)
درسته؟
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۱۵:۳۵
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۰:۲۱)Fireninja نوشته است: [ -> ](۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۴۱:۴۳)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]سلاممنبع : گرگان هک(اکسیر)
درسته؟
تو About برنامه سايت توليد کننده رو نزده
مگه اين برنامه ساخت سايت گرگان هست که بخوام اعلام کنم؟
منبع:
http://wpepro.net
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۵۶:۴۰
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۱۵:۳۵)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]من فقط نظرمو گفتم ، شما رو مجبور نکردم که منبع رو بنویسید!! آخرش هم نوشتم :(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۰:۲۱)Fireninja نوشته است: [ -> ](۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۴۱:۴۳)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]سلاممنبع : گرگان هک(اکسیر)
درسته؟
تو About برنامه سايت توليد کننده رو نزده
مگه اين برنامه ساخت سايت گرگان هست که بخوام اعلام کنم؟
منبع:
http://wpepro.net
نقل قول: درسته؟
۲۵-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۳۰:۱۲
ممنونم که کارمو راه انداختین