ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کسی میتونه کمکی برای برنامه شارژ سریع بکنه؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
این برنامه ای که میگم مربوط به شارژ سریع باتریهای NiMH & NicD هست
من تمام اطلاعات تئوری لازم را جمع آوری کردم اگر کسی مایل باشه جزییات را بهتر بگم
مهندس خوبی ؟

منتظریم هستیم بذاری ؟

نیکی و پرسش ؟
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۰۴:۰۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس خوبی ؟

منتظریم هستیم بذاری ؟

نیکی و پرسش ؟

اول از همه شارژر مورد نظر من شارژر سریع برای باتری های نیکل بیس هست
بعد برای شارژ سریع (حدود 1 تا 1.5 ساعت ) این نوع باتری باید از جریان ثابت استفاده بشه که چون با سرعت بالا می خواهیم شارژ بشه باید از جریانهای بالا استفاده کنیم که برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد و بالا رفتن بیش از حد فشار درون باتری باید پروسهشارژ کنترل شه و نقطه توقف شارژ سریع پیدا بشه ( که روشهای مختلفی داره ) برای فرستادن جریان روشهای مختلف وجود داره .باید با میکرو اولا این مدل جریان رو طراحی کرد و همچنین نقطه توقف شارژ سریع و تبدیل آن به شارژ کند را پیدا کرد
اطلاعات جزیی تر را در پست های بعدی می گذارم
اما برای نوشتن برنامه میکروش که فکر کنم AVRبراش بهتر باشه چون AVR وارد نیستم احتیاج به کمک فوری دارم .
فکر نکنم میکرو کمک آنچنانی بکنه.
مدار شما بیشتر آنالوگ هست تا دجیتال!
سلام
من از میکرو برای تولید فرمان برای کنترل و تولید شکل موج مورد نیاز برای شارژ سریع احتیاج دارم همچنین برای کنترل پروسه شارژ که باید دما و ولتاژ باتری را با ADC به AVR بفرستد و با محاسبه وبررسی مشتق ولتاژ نقطه عطف منحنی ولتاژ را پیدا کرد و شارژ سریع را به شارژ کند تبدیل کرد .
سلام مثل اینکه هیچکی قصد کمک نداره حداقل اوناییکه AVR کار کردن میشه بگن برای مشتق کرفتن از ولتاژ به زمان باید از مدار خارجی استفاده کنه و برای بررسی و مقایسه با ADC بفرستم توی میکرو یا مدارات داخلیش می تونه مشتق بگیره ؟ من منتظر شنیدن تجربیاتتون هستم .
مشتق یه بحث ریاضه بنابراین با میکرو هم می شه انجامش داد یا ۴ تا عملیات زیاضی
باید برگردی به تعریف مشتق بعد سادش کنی
فکر می کنم باید برین سراغ محاسبات عددی تا بشه مشتق با میکرو حساب کرد !!