ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مهرعلیزاده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
هال ایهاالناس ای مردم آی مردم : مهرعلیزاده
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده

به گفته ی خبرگزاری عنبرستانی حجه الاسلام سعیدی سید اعلام کرد که از مهرعلیزاده
حمایت خواهیم کرد.
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده ----------------->
سلام
معين بهتره؟! 8)
خوشم اومد آقا كامران هم عقيده ايم . ولي بهتره اينجا تبيلغ نشه
به هر كي ميخواين راي بدين‌ ، فقط به اكبر راي ندين Amaze
از یک نفر پرسیدن به نظر تو در انتخابات چه کسی برنده می شه؟
طرف جواب داد آقا برنده انتخابات که معلومه. یک ((جانی!)) از بین رفسنجانی یا لاریجانی از تو صندوق در می آدAmaze Amaze
با این حال از بین بدترین و ((بدترترین!)) من معین رو .....
سلام
من هم به خيلي از قسمت هاي حكومتي و دولتي اعتراض دارم ولي معتقدم كه انتخابات در ايران آزاد و سالم هست. مي دونيد چرا؟ چون سال 76 هم هيچكس فكر نمي كرد كه اسم آقاي خاتمي از صندوق راي بيرون بياد ولي ديديم كه اومد! براي مجلس ششم هم هيچكس گمان نمي كرد كه اسم خيلي ها از صندوق ها بيرون بياد ولي اومد .....
در ايران انتخابات آزاد هست.... من به اين مطلب يقين دارم ....
سلام
من هم به خيلي از قسمت هاي حكومتي و دولتي اعتراض دارم ولي معتقدم كه انتخابات در ايران آزاد و سالم هست. مي دونيد چرا؟ چون سال 76 هم هيچكس فكر نمي كرد كه اسم آقاي خاتمي از صندوق راي بيرون بياد ولي ديديم كه اومد! براي مجلس ششم هم هيچكس گمان نمي كرد كه اسم خيلي ها از صندوق ها بيرون بياد ولي اومد .....
در ايران انتخابات آزاد هست.... من به اين مطلب يقين دارم ....
چه فرقي ميكنه ما راي بديم نديم هر كي خودشون بخوان اون انتخاب ميشه !
تاكسيك تو هم راي ميدي Biggrin اين حرفت منو كشته :idea:
نه اقا...
مهر عليزاده انتخاب عنبستونيه هركي راي بده به عنبستوني راي داده
تاكسيك كه راي اولي نيست
من كوچكترين عضو سايتم نه؟ :cry:
مهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزاده
مهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزاده
سلام
انتخابات ازاد كجا بود عزيز من؟! اينا هر كي رو كه خودشون قبلا نشون كردن تاييد صلاحيت ميكنن :رفسنجاني كروبي لاريجاني ... :?
صفحه‌ها: 1 2 3 4