ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مهرعلیزاده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
اکبر شاه رای سنتی داره روستاییای بی سواد الکی بهش رای می دن
بسیج از لاریجانی حمایت کرده
ای جانی ها
مهرعلیزاده مهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزاده
اي بابا چه خبره اينجا 8O
ايول انتخابات اينقدر داغ شده كه تو ايران ويجم نفوذ كرده
واما نظرات من در مورد كانديداها و انتخابات
اولا كه من شديدا با كيميا موافقم چون اگر انتخابات از پيش تعيين شده بود ديگه لزومي نداشت كانديدا ها اينقدر هزينه كنند و را به را بيان تو تلوزيون پته دولتهاي قبلي و كانديداهاي رقيب رب رو بريزن روي آب .
بابا از قشر برنامه نويس و نخبه بعيده اينقدر احساسي برخورد كنه به مولا Amaze
و اما در مورد كانديدا ها راستش من هنوزم در حال تحقيقم و لذا هنوز كسي رو مد نظر ندارم ولي اينو ميدونم كه عمرا به مهرعليزاده و معين و كروبي و رفسنجاني راي نميدم و دارم روي بقيشون كار ميكنم آخه مگه ريس جمهوري كشكه كه هر كي از را برسه اونو دست بگيره
آخه ترو خدا خودتون بگيد مهرعليزاده و معين و كروبي و رفسنجاني تا الان چه سابقه درخشاني داشتند كه آدم بخواد به اينا راي بده من كه هروقت حوصلم سر ميره ميشينم و برنامه انتخاباتي مهرعليزاده و معين و كروبي و رفسنجاني رو ميبينم و كلي ميخندم مخصوصا به كروبي كه گير داده به 50000 تومان پول . اين يارو فكر كرده مردم احمقن يكي نيست بگه مرد حسابي يه تومان مياد رو قيمت بنزين 100 توان ميره روقيمت تمام اجناس اونوقت تو چطور ميخواي نفري 50000 تومان بدي و تورم درست نشه در ضمن تازه ميخواد لايحه كنه بفرسته مجلس بابا جون اگه تو از اين كارا بلد بودي اونوقت كه ريس مجلس بودي ميكردي Biggrin
http://news.gooya.com/nabavi/archives/030210.php Biggrin Biggrin Biggrin

مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
سلام تاكسيك جان

چي چيه هي مي گيري صفحه رو پر مي كني مي نويسي مهر عليزاده مهرعليزاده .... خوب عزيز من منطق داري بگو! با كپي پيست كردن كه كسي به كسي راي نمي ده .... منطقي باش جان من
من كه دكتر معين رو تا اين لحظه از همه اصلح تر ميدونم و فكر نميكنم نظرم عوض بشه. حداقل حرفاش اگر چه شعار هم باشه رو بيشتر قبول دارم.
حمایت از مهرعلیزاده چند دلیل و علت دارد :
1-به دلیل اینکه حجت الاسلام سعیدی (سید) از او حمایت می کند .
2-به دلیل اینکه مهرعلیزاده عنبرستانی محور است .
3-به دلیل اینکه دکتر مهرعلیزاده خودش را با صابون عنبر می شوید .

news.gooya.com
اقا من حرفتو قبول ميكنم اگه اينا انتخاب نشن =>كروبي-رفسنجاني و بخصوص لاريجاني
كه من رو اخري زياد تاكيد دارم اگه اينا در نيان حرف شما كاملا حقيقت داره ! چون واضح هست كه زياد طرف دار ندارن !

و نظر من قاليباف هستش كه حرفهاي جالبي ميزنه و تاكيد هم داره گرچه حرف به عمل باز آيد
من که موندم به کی رای بدم :cry:
Amaze
kasrakhan نوشته است:من که موندم به کی رای بدم :cry:
Amaze
خوب معلومه معين! اينجا هم نتيجه معلومه entekhabat.com 8)
ببينيد دوستان من ؛ درسته كه من از اون جو دورم ( خدا رو شكر !) اما به نظر من همه اونهايي كه كانديد هستند واقعا مورد تاييد نيستند و ضعف هر كدومشون در پستهايي كه داشتن بطور واضح براي همه ما مشخصه !
بهتره روز راي گيري بشينيد خونه و به يه فيلم اكشن نگاه كنيد و يا برنامه بنويسيد و خودتون رو سرگرم كنيد !
مطمعن باشيد پشيمون نميشيد ! :wink:
جمله آخر اينكه ما ها توي بازيهاي سياسي كه استعمارگرها طراحي مي كنن خيلي راحت خام ميشيم . ما توي سياست خيلي كوچيك تر از اين حرفها هستيم . باور كنيد نتيجه ها دست من و شما نيست . الكي زور نزنيد ! :idea:
همه چيز از قبل براي ما طراحي و تدوين شده دوستان ! همون طور كه اون رو بردن اين رو آوردن ؛ خيلي راحت اين رو هم بر ميدارن جاش يكي ديگه ميزارن ! :evil:
راستی میگن کروبی نفری 50000 تومان میده
Amaze
صفحه‌ها: 1 2 3 4