سلام
من پلاگین Quick Theme رو نصب کردم ولی انگلییه و نتونستم فارسیش کنم در حالیکه Quick Theme اینجا فارسیه. چطوری میتونم منم این پلاگین رو فارسی کنم؟اگه فارسی شدش جایی هست ممنون میشم لینک بدین. عکس تفاوت دوتا رو گذاشتم ببینین
این پلاگین فایل زبان نداره. متن ها توی خودشه.
یا باید براش فایل زبان بسازید و ...
یا برید توی خود فایلش و متن هاشو عوض کنید. دو تا متنی که هست توی خطوط 50 و 51 هست.
تست نکردم ولی اینو من همینجوری متنشو عوض کردم:
سلام آقای اسماعیلی
بابت فایل ممنون ولی وقتی آپش میکنم انجمن بالا نمیاد و خطای زیر رو میگیره
کد:
Fatal error: Cannot redeclare quicktheme_info() (previously declared in D:\xampp\htdocs\mybb\inc\plugins\quicktheme.php:16) in D:\xampp\htdocs\mybb\inc\plugins\quicktheme1.php on line 25
راستی مگه خطوط 50 و 51 عوض نمیشن؟ پس چرا از خط 25 ایراد میگیره.
خودم دوباره فایل اصلی رو باز کردم و جاهایی که فرموده بودین (50 و 51) رو عوض کردم بازم همین اررور رو میگیره
ممنون میشم کمکم کنین
من الان روی wamp تست کردم مشکلی نداشت. نمیدونم منظور Ali Reza دقیقا چیه.
سلام
اون خطا بخاطر اینه که شما دو تا پلاگین یکسان رو با اسمهای مختلف توی فولدر پلاگین قرار دادین هر دو رو پاک کنین و اینی که من ضمیمه کردم رو بجاشون کپی کنین .
نکته : این همون فایلی هست که آقای آجیلی آپلود کردن من فقط کاراکتر های مشکل سازشو پاک کردم تا موقع نصب خطا نده .
آقا حامد من بایت بایت اون دو تا رو مقایسه کردم فرقی نداشتند که؟ چیو پاک کردید؟ کاراکتر مشکل ساز چیه؟
(۲۳-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۲۲:۵۰)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]آقا حامد من بایت بایت اون دو تا رو مقایسه کردم فرقی نداشتند که؟ چیو پاک کردید؟ کاراکتر مشکل ساز چیه؟
چجوری مقایسه کردین ؟
فایل من 3 بایت کمتر از فایل شماست .
اون سه کاراکتر هم اینا بودن :
بهشون میگن
BOM که مربوط به علامت گذاری یونیکد هست .
که باعث میشدن موقع فعال کردن پلاگین این خطا داده بشه :
کد:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\mybb4\Upload\inc\plugins\quicktheme.php:1) - Line: 46 - File: C:\xampp\htdocs\mybb4\Upload\admin\index.php PHP 5.2.6 (WINNT)
ممنون از همه دوستان
مشکل حل شد.
این کاراکتر ها رو با چی میبینید؟ ultraedit اصلا نشون نمیده. در ضمن من همون فایل خودمو تست کردم و خطایی نداد؟ به خاطر Wamp هسته؟
من wamp ندارم و با xamp تست کردم. که اون خطا رو گرفت.
hamed_Arfaee نوشته است:اون خطا بخاطر اینه که شما دو تا پلاگین یکسان رو با اسمهای مختلف توی فولدر پلاگین قرار دادین
البته حامد جان من فقط یه دونه پلاگین داشتم ولی اینی که شما آپ کردین درسته و ایرادی نمی گیره.