ايران ويج

نسخه‌ی کامل: از کجا شروع کنیم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به دوستان ایران ویچ

آقا اگه ما بخوایم کار با ویروس ها و هک و تروجان و ساختشون رو یاد بگیریم باید از کجا شروع کنیم؟

لطفا به این کار آموز کمک کنید

متشکرم
اموزش برنامه نویسی
اموزش ویندوز
اموزش اینترنت و شبکه
اموزش رجیستری
و.....
با سلام
با بر نامه نویسی و ویندوز دوست دارم کار کنم
شنیدم برنامه نویسی رو با ویژال انجام میدن درسته؟
دوست عزیز

شما باید کمی برنامه نویسی بلد باشید و کمی هم به اصول سیستم عامل و برنامه ها تا بتونید یه برنامه ویروس مانند بنویسید. هر چه اطلاعات و تجربتون در این دو مورد بیشتر بشه می تونید برنامه های قدرتمند تری بنویسید که هر چه بیشتر کنترل سیستم رو در دست بگیرند وبا شرایط سخت و موانع پیش رو برخورد بهتری داشته باشند.

در نهایت با دونستن اطلاعات تکمیلی در مورد سیستم عامل های مختلف ، شبکه و باگ های موجود یا کشف باگ می تونید با استفاده از اونها یک ویروس واقعی بنویسید.
اگه منظورتون بیس کاره من خودم برنامه نویسی الکترونیک کار میکنم
اما مثلا کار با ویژال من تا حالا کار نکردم و میخواستم شما کمک کنید
که از کجا شروع کنم و یه pdf یا word یه چیزی بدین بخونیم دیگه؟!
مي تونيد با جستجو در بخش ویژوال بیسک به کلیه مقالات و آموزش های مورد نظرتون دست پیدا کنید.
کتاب های الکترونیکش هست ولی ، کتاب جعفر نژاد قمی فکر کنم بهتر باشه! این کار نیاز به گذاشتن وقت زیادی داره ، گشتن تو اینترنت برای پیدا کردن یک مطلب ، سورس ، کد و ... . باید وقت زیادی بزارین تا بتونین به معنای واقعی کلمه ، ویروس بنویسید! رجیستری نقش مهمی داره ، برنامه نویسی تنها ویژوال نیست! این یک زبان برنامه نویسیه ، که البته خیلی هم راحت هست!