۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۴۸
۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۵۶:۲۱
اموزش برنامه نویسی
اموزش ویندوز
اموزش اینترنت و شبکه
اموزش رجیستری
و.....
اموزش ویندوز
اموزش اینترنت و شبکه
اموزش رجیستری
و.....
۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۳۶:۱۴
با سلام
با بر نامه نویسی و ویندوز دوست دارم کار کنم
شنیدم برنامه نویسی رو با ویژال انجام میدن درسته؟
با بر نامه نویسی و ویندوز دوست دارم کار کنم
شنیدم برنامه نویسی رو با ویژال انجام میدن درسته؟
۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۰۵:۴۹
دوست عزیز
شما باید کمی برنامه نویسی بلد باشید و کمی هم به اصول سیستم عامل و برنامه ها تا بتونید یه برنامه ویروس مانند بنویسید. هر چه اطلاعات و تجربتون در این دو مورد بیشتر بشه می تونید برنامه های قدرتمند تری بنویسید که هر چه بیشتر کنترل سیستم رو در دست بگیرند وبا شرایط سخت و موانع پیش رو برخورد بهتری داشته باشند.
در نهایت با دونستن اطلاعات تکمیلی در مورد سیستم عامل های مختلف ، شبکه و باگ های موجود یا کشف باگ می تونید با استفاده از اونها یک ویروس واقعی بنویسید.
شما باید کمی برنامه نویسی بلد باشید و کمی هم به اصول سیستم عامل و برنامه ها تا بتونید یه برنامه ویروس مانند بنویسید. هر چه اطلاعات و تجربتون در این دو مورد بیشتر بشه می تونید برنامه های قدرتمند تری بنویسید که هر چه بیشتر کنترل سیستم رو در دست بگیرند وبا شرایط سخت و موانع پیش رو برخورد بهتری داشته باشند.
در نهایت با دونستن اطلاعات تکمیلی در مورد سیستم عامل های مختلف ، شبکه و باگ های موجود یا کشف باگ می تونید با استفاده از اونها یک ویروس واقعی بنویسید.
۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۴۸:۰۶
اگه منظورتون بیس کاره من خودم برنامه نویسی الکترونیک کار میکنم
اما مثلا کار با ویژال من تا حالا کار نکردم و میخواستم شما کمک کنید
که از کجا شروع کنم و یه pdf یا word یه چیزی بدین بخونیم دیگه؟!
اما مثلا کار با ویژال من تا حالا کار نکردم و میخواستم شما کمک کنید
که از کجا شروع کنم و یه pdf یا word یه چیزی بدین بخونیم دیگه؟!
۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۰۹:۲۹
مي تونيد با جستجو در بخش ویژوال بیسک به کلیه مقالات و آموزش های مورد نظرتون دست پیدا کنید.
۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۳۸:۳۷
کتاب های الکترونیکش هست ولی ، کتاب جعفر نژاد قمی فکر کنم بهتر باشه! این کار نیاز به گذاشتن وقت زیادی داره ، گشتن تو اینترنت برای پیدا کردن یک مطلب ، سورس ، کد و ... . باید وقت زیادی بزارین تا بتونین به معنای واقعی کلمه ، ویروس بنویسید! رجیستری نقش مهمی داره ، برنامه نویسی تنها ویژوال نیست! این یک زبان برنامه نویسیه ، که البته خیلی هم راحت هست!