ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل اساسی با مدار تابلو 8*16
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من یه مدار کوچیک درست کردم (تابلو 8*16) اما کار نمی کنه تو پروتیوس درست نشون میده اما رو مدار چرت و پرت نشون میده و بیشتر اوقات میکرو هنگ میکنه؟ ممنکه ایراد کار از کجا ها باشه؟

با تشکر.
سلام
کسی نبود؟
بابا دمتون گرم هیچ کس نیست جواب من رو بده؟
سلام
اگه مشکل از نرم افزار نباشه (به قول خودتون که میگید در پروتئوس کار می کنه) خوب از سخت افزاره دیگه!!!.
اگر از لچ استفاده میکنین اونارو چک کنین. مخصوصاً پین های clack و enable رو. ایراد چرت و پرت نشون دادن میتونه از این باشه. برا هنگ کردن هم باید منبع رو چک کنید. منبعی که استفاده میکنید باید گلابی حداقل یک آمپر رو بده. از رگولاتور هم استفاده نشه (به هیچ وجه). بهترین منبع همون 5 ولت پاور کامپیوتره.
1- چرا از رگولاتور استفاده نکنم ؟
2- چه طور میتونم بدون رگولاتور ولتاژ 5 ولت ثابت داشته باشم؟
3- من از 74hc573 استفاده میکنم پین clack نداره.

با تشکر.
1- چون رگولاتور جلوی جریان رو میگیره. نهایتاً جریانی که از خودش بیرون بده 300-500 میلی آمپره.

2- یه پاور کامپیوتر بگیر.
سیم مشکی: زمین
سیم قرمز: 5+
سیم زرد 12+
در ضمن تو بازار منبع سویچینگ 5 ولت فراونه که قیمتشم حدود 5-7 تومنه.

3- مگه میشه کلاک نداشته باشه. پایه شماره 1 (OE) همون Enable هست که با ولتاژ Low فعال میشه. پایه شماره 11 (LE) همون Clack هست که با ولتاژ HI فعال میشه.
مهندس سوییچینگ چقدر گرونه جای شما ؟

5 ولت 0.5 آمپر 1500 هستش !
1.5 آمپر 2000 تا 3000
3 آمپر بین 3000 تا 5000 تومان

5 آمپر هم بین 4000 تا 7000 تومان !

در ضمن رگولاتور معمولی 1.5 آمپره !
3 آمپریش هم هستش !

با یه ترانزیستور اضافه می تونی هر آمپری که خواستی ازش بگیری ! مثلا ۱۰ آمپر !!!!
ممنون از همتون من قطعات رو چک کردم و اتصالات رو هم چک کردم همه چیز درسته حالا فردا هم یه فکری برای ولتاژ میکنم. در ضمن من اگه از پاور کامپیوتر استفاده کنم نیازی به 7805 نیست و اینکه پاور چه جربانی میده؟

با تشکر.
پاور بهترین گزینه هست!

5 ولتش تا 2 آمپر گلابی میده!!! که برا شما زیاد هم هست.
اشتباه رایج :
توو خروجی 7805 یک خازن 100nf جزیی از مدار رگلاتور هست که خیلی ها نمی زارن !
یکی هم کنار میکرو بزارین
سلام

پست های مرتبط رفتن اینجا : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=15787
صفحه‌ها: 1 2