ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال تخصصی فوری فوری کمک کنید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من 2 سوال دارم؟
1-دارم یه برنامه مینویسم که سورسهای و کدها را ذخیره میکنه (در بانک اطلاعاتی)
چگونه میتونم بیش از یک attach برا فیلد ها بزارم
2تا جدول داره table1 , table2
table1=group , id
table2=radif ,n_id,example,code ,codenme,dic ,attach,pic
تذکر :فیلدهای بالا pic,attach از نوع تکست هستن و آدرس را ذخیره میکنند
این جدول ارتباط 1:n دارد یعنی id از جدول 1 با جدول 2 n_id رابطه داره

2-چگونه موقعی که در label یه آدرسی از هارد (مثلا ) c:\windowsرا کلیک کنم مستقیما آن پوشه باز بشه
تذکر : با shell نمی خوام این کار انجام بشه اگه کسی سورسی یا ocx داره برام بزاره خیلی ضروریه. ممنون
30 ساعت گذشت کسی به ما جواب نمیده دومین سوال خیلی ضروریه؟
منظورت چيه که نمی خوای با شل انجام بشه؟
به جز shellexecute api راه ديگه اي نيست
خب چرا نمی خوای از دستور Shell استفاده کنی؟ بهترین راه و ساده ترین راه همینه البته فکر نمی کنم تنها راه باشه ولی مطمئنا" شما نمی خوای لقمه رو دور گردنت بچرخونی بعد بزاری تو دهنت ، می خوای؟Question
میتونی ادرس رو مستقیم تو explorerbar بنویسی و بری به اون صفحه
دردسر کدنویسیش هم پای خودت
نمی دونم چه جوری اما موقعی که dll shell را استفاده می کنم پروژه من اون رو خوب نمی شناسه مثلا موقعی که
Dim b As New Shell
Dim f As Folder
Set f = b.BrowseForFolder(Me.hWnd, "", 1)
Print f.Items.Item.Path
که از این استفاده میکنم پروژه من نمی شناستش با اینکه dll را هم تیک زدم ولی داخل پروژه های دیگه میشناسه؟هر کاری کردم نفهمیدم از کجاست.
یه سوال دیگه این که چه جوری میتونم
چگونه میتونم داخل برنامه ام فایل های ماژول یا کلاس را بریزم داخل تکست باکس یعنی بتونم که با open کردن فایل های .bas یا فایل های cls را درون textBox فرم بارگزاری کنم ؟
2-چگونه می تونم قسمتی متن از Text Box را به رنگی دیگه در بیارم مثلا مثل وی بی که کلمه dim,public,private,... را آبی نشان میده . ممنون
از API استفاده کن اينجوری نبايد مشکلی داشته باشه
کد:
Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
Const SW_SHOWNORMAL = 1

Private Sub Command1_Click()
ShellExecute hwnd, "explore", "C:\", vbNullString, vbNullString, SW_SHOWNORMAL
End Sub
من دارم یه برنامه می نویسم که کدها را داخل یه بانک به همراه نام کد وکد و عکس و پیوست ذخیره میکنه حالا میخوام کاربر با open کردن فایل های ماژول و کلاس را داخل تکست باکس جاگذاری کنه کسی ساختار این فایلها را بلده (مثل اینکه فایل های txt را در برنامه ات بخونن)
2-مثل خود ویژوال می خوام بعضی از کلمات داخل textBox به رنگی دیگه در بیان(مثلا هر جا که نوشته باشه dim به رنگ آبی در بیاد .
3-کسی مثالی یا سورسی از جدول های رابطه ای برای سرچ کردن یا اضافه کردن داره بزاره ممنون میشم.
4-چه جوری میتونم از یه پوشه تعداد پوشه های داخل آن را وارد یه لیست باکس کنه (مثلا داخل پوشه a چند تا پوشه دیگه هسته آنها را به لیستم یکی یکی اضافه کنه)
شما که خیلی لطف کردین جواب این سوالهام بدید دیگه مزاحم نمیشم
نقل قول: من دارم یه برنامه می نویسم که کدها را داخل یه بانک به همراه نام کد وکد و عکس و پیوست ذخیره میکنه حالا میخوام کاربر با open کردن فایل های ماژول و کلاس را داخل تکست باکس جاگذاری کنه کسی ساختار این فایلها را بلده (مثل اینکه فایل های txt را در برنامه ات بخونن)
سؤال اولت رو نفهميدم. منظورت اينه که فايل های ماژول به جای وی بی با برنامه شما باز بشه؟
اگه منظورت اينه که اينجا رو نگاه کن.
file type associations
نقل قول: 2-مثل خود ویژوال می خوام بعضی از کلمات داخل textBox به رنگی دیگه در بیان(مثلا هر جا که نوشته باشه dim به رنگ آبی در بیاد .
2-به اين کاری که شما ميخوای بکنی ميگن Syntax Highlighting. لينک پايين رو ببين نمونه زياد هست

Syntax Highlighting
نقل قول: 3-کسی مثالی یا سورسی از جدول های رابطه ای برای سرچ کردن یا اضافه کردن داره بزاره ممنون میشم.
سؤال سومت هم نفهميدم بهتر توضيح بده لطفاً
نقل قول: 4-چه جوری میتونم از یه پوشه تعداد پوشه های داخل آن را وارد یه لیست باکس کنه (مثلا داخل پوشه a چند تا پوشه دیگه هسته آنها را به لیستم یکی یکی اضافه کنه)
شما که خیلی لطف کردین جواب این سوالهام بدید دیگه مزاحم نمیشم
خيلی راحت ميشه با API ميشه ساب فولدر ها رو ليست کرد. اينم نمونه
کد:
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Const LB_DIR = &H18D
Private Const DDL_DIRECTORY = &H10
Private Const DDL_ARCHIVE = &H20
Private Const DDL_EXCLUSIVE = &H8000

Private Sub Command1_Click()
SendMessage List1.hwnd, LB_DIR, DDL_EXCLUSIVE Or DDL_DIRECTORY, ByVal "C:\*.*"
End Sub

مگه جديداً گوگل هم فيلتر شده؟ ما خبر نداريم؟
ممنون که کمک کردی
منظورم از جدول های رابطه ای همان بانک های است که چند تا جدول دارن و جدول ها با هم در ارتباط هستن
(Relationships) برا جست جو کردن آنها در vb یکم باید خبره باشی (جدول های رابطه ای را میگم).یکم سخته اگه مثالی یا سورسی دارین بزارین
ممنون
آره میخوام به جای اینکه ماژول داخل خود برنامه ام باز بشه .ای ول .اگه سورسی داری بزار .