ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش مبتدي تا پيشرفته زبان C++ - C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام دوستان
من تازه عضو شده ام
اگه میشه منو راهنمایی کنید تا بدونم
کجا و چطور سوالاتم رو مطرح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید

برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی

عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد

در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی

اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
leila_falah@yahoo.com
سلام
یه کامپایلر زبان برنامه نویسی c برای windows میخوام (++c نه c)؛
مگین turbo c قدیمی همخوانی با windows های جدید نداره باید با یه نرم افزار دیگه بهینش کنی و فقط تو ایران و بیشتر هم تو دانشگاه استفاده و تدریس میشه.
به این http://www.wtfdiary.com/2012/08/8-best-a...and-c.html سری بزنید ؛ گذینه 3 و 7 و 8 رو کنار گذاشته ؛ کدوم رو واسه c یاد بگیرم بهتره؟چرا؟
devc++ خیلی خوبه زبان C رو هم پشتیبانی میکنه حجم هم کمه
CodeBlocks هم محشره ولی حجمش بالاست
یادگیری هم که نداره همشون C هستن دیگهBiggrin
باید ببینی با کدوم خو میگری Biggrin
جایی هم اونارو خط نزده بود!؟؟
Eclipse یه IDE همه کاره تقریبا هست اگه بعد میخوای با جاوا و برنامه نویسی مبایل و اینا کار کنی خوبه چون دیگه باهاش آشنا میشی
Microsoft Visual Studio Express
اینم اصلا C نیست VC++ هست زمین تا آسمون فرق داره ولی در کل سعی کن از کامپلر های OPENSOURCE استفاده کنی
سلام
آقا خیلی از راهنمایی شما متشکرم
راستش من کامپیوتری نیستم ولی خیلی دوست دارم برنامه نویسی با خانواده c رو یاد بگیرم
از c ...تا#c و آخرش java و چون الکترونیک کار میکنم باید بتونم حداقل یه سیستم عاملی رو هم روی ic ها نصب و باهاش کار کنم و از اونجایی هم که نمیشه برای ارتباط از اینترنت صرف نظر کرد فکر میکنم یه زبان مثل asp رو هم باید یاد بگیرم
با این حال و روز نظر شما دوستان کار با چه برنامه ایه که بشه باهاش همه این کارها رو در یک برنامه انجام داد؟ تشکر
باز هم میگم خیلی بین کامپایلر ها فرقی وجود نداره (ظاهری رو میگم باطنی که زمین تا آسمون)
به نظر من CodeBlocks رو بگیر
برای قسمت های دیگه هم باید جدا برنامه بگیری چون فکر نمی کنم دیگه C# و asp اینارو بشه توی یه کامپایلر دید!
سلام
آقا من نه با c کار کردم نه با نرم افزارهای برنامه نویسیش ولی این چند مدته که دنبالش بودم Eclipse رو جامع تر دیدم asp نداره ولی php و html چرا
c و ++c و java و یه دنیای دیگه
البته #c نداره فقط یه Java 2 CSharp Translator 1 رو داره
منبع ایی واسه آموزش سراغ دارین ؛ حتما معرفی کنید، ممنون میشم
کلا برای برنامه نویسی سری 21 روز انتشارات نص رو پیشنهاد میدم
/
C# در 21 روز
JAVA در 21 روز
و
...
/ اینترنتی هم من سراغ ندارم که خیلی خوب باشه
آ پسر اصلا توضیح دادن بلد نیستی یه کتاب گرفتی دستت خودت که نمی فهمی چی میگه پس بیخیال شو
سلام مهندس در مورده ساخت تابلوروان مطالب آموزشی دارین .اگه زحمتی نیست به جمیلم ارسال کنید.danes****r.edu@gmail.com
(۱۰-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۵۴:۳۶)alizadehh نوشته است: [ -> ]سلام مهندس در مورده ساخت تابلوروان مطالب آموزشی دارین .اگه زحمتی نیست به جمیلم ارسال کنید.danes****r.edu@gmail.com

سلام
یه ذره وقت بذارید انجمن سرچ کنید
نمونه پروژه هاش موجوده
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5