با سلام
نحوه کامپایل صحیح برنامه که در اون از طریق DataGrid با دیتا بیس اکسس ارتباط داره به چه صورت هستش ؟
راستش وقتی برنامه رو کامپایل می کنم وقتی رو سیستمی که VB نصب نیست برنامه باز می شه اما در داخل دیتا گیرید هیچی نشون نمی ده ، ( مثل حالت Disable شدن یک شیئ ) حتی نویگیشن بار هم کار نمی کنه
توجه : dll فایل های مربوط به DataGrid و ADO رو کپی کردم اما بازم ....
کسی راهی به ذهنش می رسه؟
سلام
شما چطوری کانکشن رو تعیین کردید ؟
1- کدنویسی
2- از پنجره ی خصوصیات و ....
سلام
از پنجره خصوصیات اینکار رو انجام دادم
سلام
>
توضیحات بیشتر<
.....................
تو ویژوال بیسیک دستوری داریم با عنوان App.Path کارش تعیین مسیر برنامه ، بانک اطلاعاتی ، فایل یا ... میباشد.
>
کد نویسی <
.....................
این کد رو بذارید تو یه ماژول .
از کنترل Ado برای متصل شدن به بانک اطلاعاتی استفاده شده .
کد:
Public Sub loading_ado(ByVal Adodc1 As Adodc, ByVal strsql As String)
ACCESSFILE = App.Path + Trim("\Escan.mdb")
On Error Resume Next
With Adodc1
.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & ACCESSFILE
.CursorLocation = adUseClient
.CommandType = adCmdText
.RecordSource = strsql
.Refresh
End With
End Sub
(۲۷-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۱۴:۳۰)MCS نوشته است: [ -> ]با سلام
نحوه کامپایل صحیح برنامه که در اون از طریق DataGrid با دیتا بیس اکسس ارتباط داره به چه صورت هستش ؟
راستش وقتی برنامه رو کامپایل می کنم وقتی رو سیستمی که VB نصب نیست برنامه باز می شه اما در داخل دیتا گیرید هیچی نشون نمی ده ، ( مثل حالت Disable شدن یک شیئ ) حتی نویگیشن بار هم کار نمی کنه
توجه : dll فایل های مربوط به DataGrid و ADO رو کپی کردم اما بازم ....
کسی راهی به ذهنش می رسه؟
منظورتون اینه که OCX رو پیدا نمی کنه؟ سیستمی که توش ویبی نصب نباشه OCX ها رو نداره! یا باید برای برنامه تون ستاپ سازی کنید ، یا Stand Alone کنیدش!
با سلام و تشکر از دوستان
نقل قول: منظورتون اینه که OCX رو پیدا نمی کنه؟ سیستمی که توش ویبی نصب نباشه OCX ها رو نداره! یا باید برای برنامه تون ستاپ سازی کنید ، یا Stand Alone کنیدش!
نه از این نظر مشکلی نداره (یعنی ایرادی نمی گیره برای OCX فایل ها ) اما وقتی برنامه اجرا میشه (فرم مربوطه نمایش داده می شه ،حتی دیتا گرید و کنترل دیتا رو هم نشون میده ) هیچ اطلاعاتی در دیتا گرید نیست و هم اینکه انگار دیسیبل شدن.
مشکل حل شد ؟
یا همچنان
نقل قول: هیچ اطلاعاتی در دیتا گرید نیست و هم اینکه انگار دیسیبل شدن.