ايران ويج

نسخه‌ی کامل: غیر فعال کردن Safe Mode
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اگه کسی میدونه چه جوری Safe mode رو با وی بی غیر فعال کنه لطفا کمک کنه
خیلی ازتون ممنونم
خیلی نیاز دارم
سلام.
شما مطمنی safe mode قابل غیر فعال کردن. چون سیف مود هنگام بوت ویندوز به نمایش در میاد و ربطی به تنظیمات ویندوز نداره که بگیم فلان ولیو رو تو رجیستری ست کن غیر فعال میشه. مگر این که فایل خاصی رو نیاز داشته باشه و پاک کنی و غیر فعال بشه.
(۲۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۴۷)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
شما مطمنی safe mode قابل غیر فعال کردن. چون سیف مود هنگام بوت ویندوز به نمایش در میاد و ربطی به تنظیمات ویندوز نداره که بگیم فلان ولیو رو تو رجیستری ست کن غیر فعال میشه. مگر این که فایل خاصی رو نیاز داشته باشه و پاک کنی و غیر فعال بشه.
پیمان جان ، یک ویروس در بخش ویروس هست(بود). یک سرچ کافیه ، اون به زبان VB هم بود.بله ، کار خاصی نیست ، مطمئنا" باید فایل پاک کنید.یک سری فایل که در اوایل اینکه SAfe Mode رو میارید ، لیست میشن!! اونا رو پاک کنید ، احتمالا" Safe Mode خراب میشه!{ولی ممکنه ویندوز هم خراب بشه ، پس باید مواظب بود و تک تک فایل ها رو امتحان کرد و اونی رو که فقط Safe Mode رو از کار میندازه انتخاب کنیدAt!
safe mode با 2 تا خط از کار میفته بدون هیچ کاری :-))
سکرته وگرنه مثل اب خوردن میشه از کار بندازیش
بیل گیتس سر تا پای ویندوزش باگ داره :-))
من میدونم چجوری Safe Mode غیر فعال میشه ولی نمیدونم چجوری با وی بی غیر فعال کنم این طرز غیر فعال کردن دستی توی ویندوزه
اگه کسی میتونه اینو با وی بی درست کنه ازش ممنون میشم

/\

برای غیر فعال کردن Safe Mode مراحل زیر را دنبال کنید :

1 . در کادر محاوره ای Run عبارت Regedit را تایپ کنید و OK را فشار دهید تا محیط ویرایش رجیستری ظاهر شود .
2 . به مسیر زیر بروید و نام کلیدهای Minimal و Network را به Minimal- و Network- تغییر دهید .

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SafeBoot

کار تمام است .

سیستم را Restart کنید و کلید F8 را فشار دهید . با انتخاب گزینه Safe Mode و زدن کلید اینتر سیستم ریستارت می شود .

موفق باشید.
سلام.
روش مهدی جان تایید میشه. تست شد و جواب داد.

فقط عجیبه وین هنوز بالا نیومده چطور از رجیستری تاثیر میپذیره و سیستم ریست میشه.
در ادامه این که با توابع API همون کارایی که گفتید رو اجرا کنید.
شرمنده دوستان ميدونم با توابع API ميشه ولي نميدونم چطور درست كنم
اگه يه نفر بتونه درست كنه خيلي ازش ممنون ميشم
فقط اگه كسي خواست درست كنه دايركتوري هاي توي رجيستري رو حذف نكنه فقط طبق گفته بالا تغيير نام بده چون هدف من خرابكاري نيست و ميخوام بتونم دوباره Safe mode رو به حالت اولش برگردونم
درباره گفته شما پيمان جان
safe mode قبل از اينكه بياد بالا بايد همون بخشي كه گفتم رو بتونه بخونه وگرنه نميتونه لود بشه به خاطر همين ريستارت ميشه
تنها فرق safe mode ويندوز با خود ويندوز اينه كه هيچ برنامه توش اجرا نميشه
Biggrin خوب البته روش های پیچیده دیگه ای هم هست ولی برای شما این روش خوبه.
خب هر روشي ميدونيد بهتره بگيد
ممنون ميشم

هر كي ميدونه بگه خيلي لازم دارم
سلام.
سیما خانوم یا پست ارسال نکنید یا ارسال میکنید در موردش توضیح دهید.
دقیقا تو همین تاپیک به همین دلیل امین به خاطر همین اشتباه اخطار گرفت.
صفحه‌ها: 1 2