ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال با دایل اپ به adsl
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من داخل شرکت adsl دارم میخوام وقتی میرم خونه به سیستم شرکت کانکت کنم از طریق دایل اپ البته این کار رو قبلا کردم ولی هدف اتصال به اینترنت هست چطور کانکشنی بسازم و چطور به اینترنت وصل شوم
ميشه....
الان کار دارم بعداً ميام توضيح ميدم
(۲۸-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۲۶:۴۲)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]ميشه....
الان کار دارم بعداً ميام توضيح ميدم
ببخشید منتظر بعداً شما هستیم
ممنون میشم واضح و کامل توضیح بدین!!!!
سلام
اين مراحل بايد تو کامپيوتر که اينترنت ADSL داره انجام بشه
اول بايد يه Incoming connections بسازيد:
control panel > Internet Options > Connections > Setup

بعد پنجره باز ميشه که بايد:
Next > Set up an advanced connections > Accept incoming connections

بعد بايد مودم ديال آپ رو تيک بزنيد و بعد
Next > Allow virtual private connections

توی اين پنجره بايد آکانت ديال اپ رو بسازيد Add رو بزنيد و Username و Password رو بنويسيد و OK کنيد
بعد اکانتی که ساختيد رو تيک ميزنيد و Next
تو پنجره بعدی اگر خواستيد برای کامپويتر سرور آپی ثابت تعريف کنيد رويه Internet Protocol[TCP/IP] دابل کليک کنيد و آپيپی شروع و آيپی پايان رو وارد کنيد اگر هم اين کار رو نکنيد به صورت خود کار آپيپی تعريف ميشه و مشگلی نيست
مثلاً 192.168.8.1 تا 192.168.8.2 اين بسته به تعداد کسانی هست که ميتونن به سرور وصل بشن ،تو ايران با خط های معمولی بيشتر از يک نفر نميتونه وصل بشه پس ما يک آپی برای کلاينت خالی کرديم

بعد next ميکنيد و در آخر Finish

توی کامپيوتر کلاينت هم مثل هميشه يه کانکشن ديال آپ بسازيد و username و password که تو سرور رو ساختيد رو وارد کنيد
حالا ميتونيد به سرور وصل بشيد اما هنوز دسترسی به اينترنت نداريد برای اينکه بتونيد اينترنت هم داشته باشيد بايد مراحل زير رو انجام بديد

به Properties کانکشن بريد و بعد Networking و بعد Internet ptotocol[TCP/IP] دابل کليک کنيد
use the follwving DNS server address رو انتخاب کنيد
و اين مقدار رو قرار بديد

preferred dns server: 192.9.9.3
alternate dns server: 4.2.2.4

و در آخر ok کنيد
تمام
حالا ميتونيد به سرور وصل بشيد
سرعت ارتباط هم بيشتر از 32kb نميشه

اين کار رو من يکی دو سال پيش انجام ميدادم پس امکان داره کمی کاسته داشته باشه اگر جايی اشتباه توضيح داده شده تصحيح کنيد
دوست عزیز میشه برای کافینت ها هم این کار رو کردWink
کامپيوتر که سرور بايد به اينترنت وصل باشه حالا به هر طريقی
مودم ديال آپ
خط تلفن
ديگه فرقی نداره تو کافينت باشه يا خونه