ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يك نظر واقعا مهم در مورد سايت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

مهمان

با سلام

اولا يك كمك ازتون مي خاهم آيا ميتونين اسم يك برنامه براي ساختن فايل راهنما كه بتوان در آن فارسي نوشت رو به من بگوييد متشكرم

حالا نظر من:
مي خواستم بگم چطور بصورت آزمايشي يك اتاق چت راه اندازي كنيد تا كساني كه مي خوان بصورت مشترك يك كاري رو فورا انجام بدن حالا با قرار قبلي يا بدون قرار با هم مشورت كنن

خوب اگه فكر ميكنين به درد سايت نمي خوره و يا ممكنه سايت رو از موضوع اصلي منحرف كنه اون ديگه يك چيز دگه است
متشكرم
سلام
راجب پيشنهادت فكر كنم فكر خوبيه. اگه اقا اشكان بخواد من ميتونم يه فلاش چت براي ايرانويج نصب كنم كه بشه با يوزر و پاسورد نيوك لاگين شد.
اينهاش:
www.takclick.com/chat
البته بايد قرار قبلي بزارين يا حتي ميتونيد فعلا قرارتونو تو چت تك كليك ببرين :wink:
چرا كه نه ميشه از چت آقا كامران استفاده كرد.
فقط بايد عضو سايت آقا كامران هم شد.
لينكش رو ميزارم تو سايت.
kamran11958 نوشته است:سلام
راجب پيشنهادت فكر كنم فكر خوبيه. اگه اقا اشكان بخواد من ميتونم يه فلاش چت براي ايرانويج نصب كنم كه بشه با يوزر و پاسورد نيوك لاگين شد.
اينهاش:
www.takclick.com/chat
البته بايد قرار قبلي بزارين يا حتي ميتونيد فعلا قرارتونو تو چت تك كليك ببرين :wink:
[تصویر:  84.gif]
در رابطه با سوال اول
منظورت از راهنما همان Helpهستش كه توي برنامه ها با كليد F1 كار مي كنه؟
من هم كاملا با نظر حامد موافقم اين يكي از كمبودهاي مهم سايت است
چون كه اصولا اين سيستم گفتمان offline ( با اين تبعيض هايي كه داره ) بيشتر فرد گرا هست تا مطلب گرا ولي در سيستم chat مطلب بيشتر وارد صحنه مي شه نه فرد !!!!!!!!