ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چرادر اين سايت به تجزيه وتحليل وطراحي سيستم اهميتي نمي ديد؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان

گاهي اوقات برنامه هاي دوستان رو دانلود مي كنم .
اكثر برنامه ها با وجود اينكه روي كد نويسيش زياد كار شده . طراحي و آناليز خوبي نداره و بعضي از برنامه ها كه نگو و نپرس .

مثل اينه كه در ساخت يك ساختمان از مصالح خوبي استفاده كنيم ولي نقشه درست و حسابي نداشته باشيم .
خود من در وهله اول به طرح و نقشه اهميت . بعد از تكميل طرح مي رم به سراغ مصالح مرغوب .

در مثل مناقشه نيست . حالا نگيد طرف بنايي رو با برنامه نويسي اشتباه گرفته . دركل بچه هاي سايت به طرح و آناليز توجهي ندارند .
اگر خودتون به كارهاي بچه ها كمي دقت كنيد حتما نظر من رو تاييد مي كنيد .

چه خوبه به فروم بخشي بعنوان آناليز يا طراحي ساختار سيستم اضافه بشه كه در اون راجع به مقدمات برنامه نويسي بحث و تبادل نظر بشه .

اميدوارم در آينده بيشتر به اين موضوع پرداخته بشه .
سلام
اقا من كامل قبول دارم ضمنا قبلا هم اين بحث پيش اومد.
برنامه ها ي ما از ساختار خاصي پيروي نميكنن و مثلا براي يه تغيير طرف بايد كل برنامه رو بخونه تا بفهمه چي به چيه (برنامه خودش هم بوده!) در كل من موافقم يه نفر بياد و اصول و قوانين برنامه نويسي رو آموزش بده.
منم موافقم .
البته شايد بشه اينو عنوان كرد كه اين سايت بدليل اينكه ماهيتش سورس باز هست در نتيجه فقط سورس هم براش مهم هست و كمتر به اهداف و روش ارايه برنامه توجه ميشه(يعني به تحليل و طراحي) ولي براي دوستان لازمه كه اينا رو ياد بگيرن و بكار ببندن.حداقل مثلا توي نامگذاريهاي متغيرها و دادها و فرمت كد نويسي خيلي مهمه كه از يه روش خاص پيروي بشه.
فكر خوبيه ولي يه چيز هم هست كه ايجاد مشكل مي كنه
اونهم اينكه برخي از دوستان علي الخصوص من يه روش من در اوردي براي خودم دارم و سالهاست كه دارم با اون روش برنامه نويسي مي كنم . اسامي متغيرها - روشهاي استفاده از توابع و زير برنامه ها و بطور كلي تمامي ستون بندي برنامه به صورتي هست كه فقط خودم سر در ميارم كه چي نوشتم البته اين روش براي من بسيار مطلوب هست . مطمنا دوستان ديگه هم روش شخصي خودشون رو دارن . حالا فكر نمي كنم بشه كاري كرد كه تمام اعضاي سايت به يه روش برنامه بنويسن .
البته اينكه آموزش تجزيه و تحليل و طراحي سيستم ها در سايت قرار بگيره من كاملاٌ موافقم . براي اونايي كه هنوز برنامه نويسي رو تازه دارن شروع مي كنن .

با تشكر - مشمولي
دوستام من هم موافقم . ولي نه به اين شكل. بهتري يك شكل خاص بديم. مثلا يك بخش جديد در سايت بزاريد و در اون يك ترتيب مثل ترتيب زير بزاريد:
1 اي پي اي
2 متغيير
3 متن
.
.
.

حالا اگر آقا اشكان و بقيه كمك كنن و اين قسمت رو راه بندازن. ما هم ديگه تو مشكل خوندن برنامه گرفتار نمي شيم. و حداقل ميشه از برنامه ديگران سر در آورد.
درباره تجزيه و تحليل من راستش ايده دارم ولي چندان خودمو تو آموزش دادن اون وارد نميدونم واسه همين نميخوام واردش بشم(راستش بيشتر روش كار من تجربي هست تا علمي صرف) ولي درباره طراحي يه مقاله قبلا تو سايت زدم براي آموزش روش طراحي سيستمهاي كاربردي :
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...ries&cid=3
كه بيشتر مربوط به سيستمهاي كاربردي مثل دفتر داري و حسابداري و .. ميشه .
ولي اگه دوستان كسي باشه كه بخواد مقاله بده من ميزارمش تو سايت فقط كسي باشه كه بتونه يه روش رو خوب توضيح بد (منظورم يه استاندارد كد نويسي ارايه بده)
سلام به همه
بخشي از تجذيه و تحليل و طراحي سيستم بر مي گرده به رعايت استانداردها در كد نويسي و بخشي بر ميگرده به كارهايي كه قبل از كد نويسي بايد انجام بشه . مثل تهيه فلوچارت و تنظيم الگوريتم . دسته بندي كردن ماژولها و نوشتن وظايفشون و ....

اگر يك برنامه نويس بخش اول ( عمليات قبل از كد نويسي ) را به خوبي انجام بده قطعا سعي ميكنه با توجه به ديدگاه كلي خودش كه نسبت به برنامه كسب كرده ، به كد نويسي هم نظم بده .

رو اين حساب پيشنهاد مي كنم از دوستان خواسته بشه براي برنامه هاي كه جهت قرارگيري در سايت آماده ميكنند حدقل كارهاي زير رو انجام بدند .
1- تهيه الگوريتم و فلوچارت برنامه (الگوريتم را بصوت يك فايل فشرده تصويري ( Jpg با فشردگی بالا ) دهند )
2- مشخص كردن وظايف ماژولها . تعيين ورودي هاي و خروجي ها و پارامترهاي مختلف آن.
آفرين !
مطلب جالبي رو بيان كردي ! :wink:
متاسفانه توي ايران تيم و از اين جور حرفها وجود نداره :x و هر كس با همون ديده و اصول خودش برنامه مينويسه ! :idea:
به نظر من يكي از دلايل ضعف توليدات و پيشرفت نكردن علم واقعي نرم افزار در ايران اينه كه برنامه نويسي بصورت تك گرايانه انجام ميشه !
به مسايلي مثل مستند سازي يا اصول طراحي و آناليز توجهي نميشه !! :cry:
البته چون محيط هاي برنامه نويسي فارسي نيستند پس ما هم مستند سازي نمي كنيم Amaze Amaze Amaze Amaze
خوب يكي از دوستان زحمت بكشه حداقل يه استاندارد كد نويسي و يا روش براي تحليل و طراحي ارايه بده.منم ميزارمش تو سايت.