۳۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۴۷:۳۷
صفحهها: 1 2
۳۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۵۹:۰۸
مهندس شما می تونی اماده این مدار رو به قیمت 6500 بخری !
مشهد این قیمته !
و در فرستنده و گیرنده از PT2262 و PT2272 استفاده شده !
دیتاشیتشون رو ببینی نقشه شون موجوده !
معمولا چون فرستنده به خاطر فرکانس بالا بودنش دنگ و فنگ داره می تونی آمادشو که شبیه کنترل های دزدگیر ماشین هم هست به قسمتی بین 1500 تا 6000 بخری ( بسته به برد فرستنده )
مشهد این قیمته !
معمولا چون فرستنده به خاطر فرکانس بالا بودنش دنگ و فنگ داره می تونی آمادشو که شبیه کنترل های دزدگیر ماشین هم هست به قسمتی بین 1500 تا 6000 بخری ( بسته به برد فرستنده )
۳۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۳:۰۰:۲۰
استاد میدونم گیر میاد خسته نباشید مشکل من هم با همان فرستنده اش است میخوام فرستندس را به چیز دیگری وصل کنم!!
خوش به حالتان اینجا فقط مادون قرمز گیر میاد ان هم با قیمت...(خیلی)1کاناله6 تومان!!
دوستان خواهشت هرکس میتونه کمک کنه احتیاج فوری دارم 1طرح پیدا کردم ولی ای سی هاش قدیمی هستن!! گیر نمیان!!
خوش به حالتان اینجا فقط مادون قرمز گیر میاد ان هم با قیمت...(خیلی)1کاناله6 تومان!!
دوستان خواهشت هرکس میتونه کمک کنه احتیاج فوری دارم 1طرح پیدا کردم ولی ای سی هاش قدیمی هستن!! گیر نمیان!!
۳۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۳:۱۹:۱۶
مهندس خوب از اینترنت بخر !
مهندس اون فرستنده آماده ها رو می تونی باز کنی و کلید هاشو بکنید و وصل کنی به مدارت !
من یه بار این کارو کردم !
حتی می تونی با 4066 کلید هاشو شبیه سازی کنی !
آخرین بار این کارو کردم !
شما PT2262 رو سرچ کن !
گیرنده که PT2272 بشه باهاش مچ هستش !
البته برای گیرنده موقع خرید توجه کن که چند مدل داره و فرق داره خروجیهاش !
مثلا M4 خروجی لحظه ای داره ! خروجی دائم و تاگل و چند مدل خروجی دیگه هم دارن !
اینم نقشه موجود در دیتاشیت :
اینو هم یه نگاه بنداز : http://www.elect.ir/post-237.aspx
مهندس اون فرستنده آماده ها رو می تونی باز کنی و کلید هاشو بکنید و وصل کنی به مدارت !
من یه بار این کارو کردم !
حتی می تونی با 4066 کلید هاشو شبیه سازی کنی !
آخرین بار این کارو کردم !
شما PT2262 رو سرچ کن !
گیرنده که PT2272 بشه باهاش مچ هستش !
البته برای گیرنده موقع خرید توجه کن که چند مدل داره و فرق داره خروجیهاش !
مثلا M4 خروجی لحظه ای داره ! خروجی دائم و تاگل و چند مدل خروجی دیگه هم دارن !
اینم نقشه موجود در دیتاشیت :
اینو هم یه نگاه بنداز : http://www.elect.ir/post-237.aspx
۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۳۵:۱۶
خوب عزیز دستت درد نکنه ولی اینی که تو گذاشتس بردش بهتر از انی است که من ساختم ولی 1 مشکل دارم TWS 434/315 را هرچی گشتم پیدا نکردم گیرندش هم نیافتم.
۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۵۳:۴۱
مهندس بگو گیرنده برای PT می خوام
هزار تومانه تو مشهد !
هزار تومانه تو مشهد !
۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۰۸:۲۹
اگه مدار آماده میخواین، دیتاشیت PT ها رو نگاه کنین.
۰۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۳۴:۵۲
با عرض سلام خدمت شما
همینطور که بقیه دوستان راهنمایی کردند با استفاده از ای سی های pt2262 و pt2272 به راحتی میتوان گیرنده و فرستنده مادون قرمز یا رادیویی را درست کرد . من نقشه گیرنده و فرستنده مادون قرمز رو که قسمتی از پروژه کاردانیم بود براتون upload کردم ، با مطالعه دیتا شیت ای سی ها و نقشه ای که گذاشتم راحت می تونید بسازید ، البته برای فرستنده از دو فرستنده مادون قرمز و ترکیب دارلینگتون استفاده کردم که قدرت رو بالا برده ، در ضمن u3 در مدار گیرنده جای گیرنده نظامی هستش و دیپ سوییچ ها قابلیت رمز گذاری بین فرستنده و گیرنده رو فراهم میکنه . ای سی ها از نوع m6 هستند .
http://www.4shared.com/file/128811634/f3...c2lab.html
اگر سوالی داشتید در خدمتم .
توجه :
نقشه هایی رو که گذاشتم برای ساخت pcb هست و مقادیر دقیق مقاومت ها و نوع قطعات رو از روی دیتا شیت ای سی ها قرار دهید .
همینطور که بقیه دوستان راهنمایی کردند با استفاده از ای سی های pt2262 و pt2272 به راحتی میتوان گیرنده و فرستنده مادون قرمز یا رادیویی را درست کرد . من نقشه گیرنده و فرستنده مادون قرمز رو که قسمتی از پروژه کاردانیم بود براتون upload کردم ، با مطالعه دیتا شیت ای سی ها و نقشه ای که گذاشتم راحت می تونید بسازید ، البته برای فرستنده از دو فرستنده مادون قرمز و ترکیب دارلینگتون استفاده کردم که قدرت رو بالا برده ، در ضمن u3 در مدار گیرنده جای گیرنده نظامی هستش و دیپ سوییچ ها قابلیت رمز گذاری بین فرستنده و گیرنده رو فراهم میکنه . ای سی ها از نوع m6 هستند .
http://www.4shared.com/file/128811634/f3...c2lab.html
اگر سوالی داشتید در خدمتم .
توجه :
نقشه هایی رو که گذاشتم برای ساخت pcb هست و مقادیر دقیق مقاومت ها و نوع قطعات رو از روی دیتا شیت ای سی ها قرار دهید .
۰۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۰۱
مهندس mic2lab
ممنون
فقط عکس گذاشتی !
خوب بود که فایل های پروتل رو هم می ذاشتی !
بعد مدار شما کنترل مادون قرمز هستش نه رادیویی !
تیتر رو ببین :
ممنون
فقط عکس گذاشتی !
خوب بود که فایل های پروتل رو هم می ذاشتی !
بعد مدار شما کنترل مادون قرمز هستش نه رادیویی !
تیتر رو ببین :
درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی
۰۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۰۳:۲۰
(۳۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۵۹:۰۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس شما می تونی اماده این مدار رو به قیمت 6500 بخری !مهندس بردش چندمتره؟
مشهد این قیمته !
۱۴-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۳۷:۴۶
(۰۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۰۳:۲۰)vahidradar نوشته است: [ -> ]اقا اگه می شه شماتیک مداربرای من ارسال کن ادرس بالا خطا می ده(۳۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۵۹:۰۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس شما می تونی اماده این مدار رو به قیمت 6500 بخری !مهندس بردش چندمتره؟
مشهد این قیمته !
صفحهها: 1 2