سلام به همگی.
من امروز میخواستم یکی از هارهای کامپیوترمو پارتیشن بندی کنم. موقع ایجاد پارتیشن با این صحنه روبرو شدم:
کسی می تونه بگه هرکدوم از این نوع پارتیشن ها چه خاصیتی داره؟ یا اصلاً فرقی با هم ندارن؟
این رو از توی ویکی پدیا پیدا کردم.
کد:
A spanned volume is a formatted partition which data is stored on more than one hard disk, yet appears as one volume. In Windows NT, this is called a volume set. Unlike RAID, spanned volumes have no fault-tolerance, so if any disk fails, the data on the whole volume could be lost. Additionally, the system or boot partitions cannot be included in a spanned volume. FAT16/32 and NTFS file systems may be used, and the volume can span up to 32 hard disks.
Spanned volumes are the equivalent of Concatenation (JBOD) in hardware RAID systems.
سلام
اول فرمت درایورها را ntfs کن
امنیت بالاتری داره
2. هارد دیسکهای امروزی که 500 گیگ و 1 ترابایت هستند ntfs بهتر کار میکنه
3.یاد مجله 2 سال پیش افتادم که نوشته بود اگر هارد شما فرمت بشه برای برگرداندن اطلاعات در فرمت ntfs بهتر عمل میکنه تا fat32
4.تجربه من میگه فقط ntfs
و صادق جون
2 تا کلمه تو پارتیشن بندی شاید زیاد دیده باشی
Primery
و
Extended
درایو سی Primery هست و بقیه درایوها هم Extended
موفق باشید
امین جان، همه اینهایی که گفتی رو می دونستم.
من سؤالم درمورد انواع فرمت پارتیشن از اون 4 موردی که گفتم بود.
سلام.
صادق جان شما 2 تا هارد داری؟
24 گیگ برای درایو C کمه. بعدا برنامه نصب کنی پر میشه و ویندوز هم هنگام پردازش ممکنه بخواد از درایو c استفاده کنه و مشکل پیش بیاد. مخصوصا وین 7 که خیلی بیشتر از xp حجم میگیره. چون گرافیستی حتما دیدی فوتوشاپ هنگام کار یه فایل حجیم ایجاد میکنه که جا کم داشته باشی مشکل بر میخوری. ممکنه بگی فوتوشاپ رو جای دیگه نصب میکنم یا فایل تمپ رو تنظیم میکنم جای دیگه ایجاد شه. ولی این مشکلات کلیه. پس بهتره کلی حل شه.
ای بابا. پیمان جون، مارو دست کم گرفتی؟ دستت درد نکنه.
من خودم می دونم فتوشاپ فایل هاش کجا می ره.
من روی سیستمم احتیاطاً یه ویندوز XP هم نصب کردم.
ویندوز 7 رو ریختم توی درایو D و با XP کار نمی کنم.
ممنون از نکاتی که گفتی.
سلام سید. خوبی؟
(۰۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۴۸:۵۲)Payman62 نوشته است: [ -> ]صادق جان شما 2 تا هارد داری؟
چون گرافیستی حتما دیدی فوتوشاپ هنگام کار یه فایل حجیم ایجاد میکنه
خوب منم گفتم حتما دیدی دیگه. یعنی خودت بلدی و من یادآوری کردم.