(۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۰۴:۵۵)Loyal نوشته است: [ -> ]با تشکر مجدد از کمکتون یه سؤال دیگه دارم.
آیا میشه برای فرمی که شکل دلخواه رو پیدا کرده حالت گوشه های نرم رو اختصاص بدیم؟
آیا راهی هست که بتونم فرم هایی مثل شکل زیر درست کنم؟
آقا اون اکتیو اسکین را شما پیدا کن ، علاوه بر کلی اسکین و اسپلش اسکرین آماده ، یک محیط برای طراحی اسکین های جدید داشت !
کار کردن باهاش هم نسبتا راحت بود ...
active skin version 4.3
یه سؤال جدید.
فرمی که درست کردم و در
این پست دیدینش، قابلیت اضافه کردن هیچ چیزی رو روی خودش نداره.
مثلا الآن هرکاری کردم و هرچی فکر کردم نتونستم حتی یه دکمه ساده روی اون شکلی که درست کردم بذارم. راهی به ذهن شما می رسه؟
سلام.
این برنامه رو که درست کردم یه نگاه بندازین و نظرتونو بهم بگین. البته باید فریم های بیشتری رو به کار می بردم تا قشنگ تر جلوه کنه.
خودتون نگاه کنین متوجه می شین منظورم چیه.
سلام
سید این یعنی چی ؟
ربطش به وی بی چیه ؟کاربردش چیه ؟
نظر در مورد طراحیش میخواهی ؟
(۲۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۴۴:۴۸)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام
سید این یعنی چی ؟
ربطش به وی بی چیه ؟کاربردش چیه ؟
نظر در مورد طراحیش میخواهی ؟
سلام عزیز
من سید نیستم دوستش عمادم منظور سید اینه که لگوی اول برنامه مثل ابتدای ویندوز 7 تپش داشته باشه
البته اگه اشتباه نکنم
جناب ارفعی راست میگن.این چیه لویال؟"لولی ماورا"
این که فقط یک آیکن لولی ماوراء میاد میدرخشه! منظورت چیه؟ چرا اینقدر حجمش زیاده؟در مورد چی بررسیش کنیم؟ضمنا" مطمئنی این
برنامه است؟ ظاهرش هم با عکس یکی نیست!
(۲۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۵۹:۰۳)alone one lover نوشته است: [ -> ]لگوی اول برنامه مثل ابتدای ویندوز 7 تپش داشته باشه
البته اگه اشتباه نکنم
آره لولی؟ می خوای ویندوز بنویسی؟یا یک برنامه با گرافیک ویندوز 7؟ آفرین بابا ، الحق که الکی مدیریت بخش گرافیک رو بهت ندادن!
از نظراتتون ممنونم.
بابا این برنامه رو با کمک خودتون با VB نوشتم.
نظرتون رو پرسیدم که ببینم چنین چیزی خوبه یا نه. به قول آقا عماد مثل لوگوی ویندوز 7 که اولش مثل تپش قلب هست، میخوام این هم همونجوری بدرخشه. البته باید تعداد فریم هاش رو بیشتر کنم.
حجم زیادش به خاطر تعداد فریم هاشه و اینکه آیکونش رو وقتی تغییر دادم از حالت فشردگی در اومد. آخه با MMB هم یه چیزایی قاطیش کردم.
این برنامه است. قراره این بشه پیش نمایش برنامه هایی که قصد دارم با همکاری
عماد و
حسین بسازم.
البته هنوز کار زیاد داره.
من لویال هستم. حسین هم ماوراء. عماد هم کمک دستمونه. سؤالیه؟
میگم من الان گرفتم. اجرا که میکنم اون عکسه میاد کنار صفحه و همین جور میمونه. هر چی هم صبر کردم هیچ کاری نکرد. آخرش هم با اعمال خشونت ( End proccess ) بستمش!؟
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۰۹:۰۵:۳۸)Loyal نوشته است: [ -> ]سؤالیه؟
آره. این آقا عماد زیاد هری پاتر میخونه ؟
آره خیلی هم دوستش دارم واسه چی عزیز؟شما هم می خونی؟
علی آقا نوشته است:میگم من الان گرفتم. اجرا که میکنم اون عکسه میاد کنار صفحه و همین جور میمونه. هر چی هم صبر کردم هیچ کاری نکرد. آخرش هم با اعمال خشونت ( End proccess ) بستمش!؟
چرا خشونت؟ علی جان می تونستی روی فرمش دابل کلیک کنی. دیگه تست کردنش که ضرری نداشت.
این که هیچ کاری نکرد هم بخاطر اینه که ما هنوز براش چیزی تعریف نکردیم. یعنی یه تیکه آزمایشی از کارمونه.
علی آقا نوشته است:این آقا عماد زیاد هری پاتر میخونه ؟
آره. خیلی علاقه داره. داره من رو هم تشویق می کنه که بشینم داستان هاشو بخونم.
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۵۷:۵۲)Loyal نوشته است: [ -> ]چرا خشونت؟ علی جان می تونستی روی فرمش دابل کلیک کنی. دیگه تست کردنش که ضرری نداشت.
این که هیچ کاری نکرد هم بخاطر اینه که ما هنوز براش چیزی تعریف نکردیم. یعنی یه تیکه آزمایشی از کارمونه.
آها. کلیک رو کردم. ولی دابل کلیک به ذهنم نرسید
. یه هلپی میدادین
ولی منظورم اینه که من درخششی ، تپشی ، چیزی نمیبینم؟؟ بالا گغتین داره دیگه؟
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۵۷:۵۲)Loyal نوشته است: [ -> ]آره. خیلی علاقه داره. داره من رو هم تشویق می کنه که بشینم داستان هاشو بخونم.
بخون. از تراوین بهتره. فیلماشم نبین.
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۵۱:۴۹)alone one lover نوشته است: [ -> ]آره خیلی هم دوستش دارم واسه چی عزیز؟شما هم می خونی؟
تموم شد دیگه. میخوندم. یادش بخیر.
آرم قدیسان مرگبار رو دیدم. میخواستم مطمئن شم