ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شکل دلخواه برای فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام.
چطوری میشه یه شکل دلخواه برای فرم درست کرد.
یعنی دیگه پنجره به شکل مستطیل نباشه و هر شکلی که خودمون خواستیم داشته باشه.

بیضی شکل رو تونستم درست کنم. می شه کمی راهنماییم کنین؟

برای مثال یه چیزی شبیه تصویر پایین:

[تصویر:  VB.gif]
احتمالاً اين به کارت مياد
ممنون مجتبی جان. دقیقاً دنبال همین می گشتم.
با تشکر مجدد از کمکتون یه سؤال دیگه دارم.

آیا میشه برای فرمی که شکل دلخواه رو پیدا کرده حالت گوشه های نرم رو اختصاص بدیم؟
عکس های زیر رو ببینید:

[تصویر:  Pic-01.gif]

[تصویر:  Pic-02.gif]

برای شکل سمت چپ حالت نرم شدن گوشه ها اعمال شده ولی برای شکل سمت راست اینطور نیست.

دربرنامه ای که آقا مجتبی فرستادن میشه از یه فایل GIF برای شکل دلخواه فرم استفاده کرد. ولی تصاویر GIF قابلیت نرم نگه داشتن گوشه ها رو ندارن.
برای اینکار باید از فایل های PNG استفاده بشه. ولی هرکاری کردم فایل های PNG رو قبول نمی کنه. یعنی نمی تونه شناسایی کنه و پیغام خطا میده.

آیا راهی هست که بتونم فرم هایی مثل شکل زیر درست کنم؟

[تصویر:  Frame.gif]

امیدوارم منظورمو فهمیده باشین. می خوام فرمی که درست می کنم حالت Transparent داشته باشه.
دقيقاً ميفهمم چی ميگی
آره بايد PNG باشه
اگه با PNG فرم طراحی بشه حتی ميشه فرم طراحی شده سايه و نيم سايه هم ساخت که خيلی زيبا تر ميشه
ساخت اسکين با PNG خيلی پيچيده تر هست اما سورس کلاس کار با هاش هم موجوده, ميگردم...
سلام.
یه نگاه به این بکن. سورسی که png به فرم بدی رو داشتم ولی پیدا نکردم. میگردم باز پیدا کنم میذارم.
سلام.
اینم مثال دوم صادق جان. فکر کنم چیزیه که میخوای.

برنامه 1 عکس رو میگیره و به عنوان فرم نمایشش میده. کار آقا جواده.
البته ممکنه کمی گیجت کنه. چون عکس رو به صورت ریسورس قرار داده و از کاربر آدرس برای عکس دریافت نمیکنه.
با اجازه اساتید ،

یک اکتیوایکس برای نمایش تصاویر پی ان جی در ویبی

شفاف کردن خود پنجره به عهده ی خودتون ( دوستان کدش رو گذاشتن )
ضمن تشکر از همه دوستانی که کمکم کردند، با جستجوهایی که انجام دادم تونستم فرمی رو به همون صورت که گفته بودم درست کنم. یعنی از روی یک تصویر PNG فرم رو درست کنه.
داخل این پروژه از کامپوننتی استفاده نشده.

[تصویر:  PNG_Form0.gif]

[تصویر:  PNG_Form.gif]

البته باید از زحمات دوست خوبم عماد هم تشکر کنم که خیلی کمکم کرد. ان شاءالله میاد و به ما توی ایران وبج می پیونده.
صفحه‌ها: 1 2 3 4