سلام
تازه میگی کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
مگه پست های اساتید رو نخوندی ؟اینها رو گفتن که خودت بر اساس شرایط خودت یکی رو انتخاب کنی و باهاش کار کنی.حالا با خودته یا ASP.NET یا PHP
حالا اگه می خوای مستقیما نظر بدونی من PHP رو ترجیح میدم.(این نظر منه و شاید دوستان دیگه ASP رو ترجیح بدن)
شما فقط دارین نظرتون رو میگین هر کی از زبان خودش دفاع میکنه!
من از کجا بدونم کدوم بهترینه؟
سرچ کن مقاله در این مورد خیلی زیاده ...
منم یه زمانی اینا رو خوندم رفتم دنبال php . . . ولی بعد فهمیدم ای دل غافل! انگار asp.net خیلی قوی تر و حرفه ای تره! حداقل یه آی دی ای درست حسابی داره! البته php هم داره! ولی ...
اگه می خوای من سرچ کنم لینک ها رو برات بذارم ؟!
(۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۳۶:۴۳)VisualBasic6Love نوشته است: [ -> ]شما فقط دارین نظرتون رو میگین هر کی از زبان خودش دفاع میکنه!
من از کجا بدونم کدوم بهترینه؟
دوست من محمد جان ! من که پست قبلی گفتم که شرایط گفته شد تا شما یکی رو انتخاب کنی.شما تا صد سال دیگه هم بپرسی PHPکارا میگن ما درست میگیم ASPکارا میگن ما درست میگیم.شما توانایی ها و محدودیت های دو زبان رو با هم مقایسه کن و نیاز های خودتم بسنج ببین خواسته هات رو کدوم زبان بر آورده میکنه برو دنبال یادگیری اون.
من خواسته هام اینه که بتونم هر سایتی با هر قابیلیتی رو بتونم ایجاد کنم یعنی سایتی نباشه که نتونم طراحی کنم!
فکر نکنم چیزی باشه که با یکیش نشه انجام داد. فقط روش ها فرق داره.
هیچ فرقی نداره
شما از هر زبانی که بتونی از امکانات و قدرتش کامل و درست استفاده کنی اون بهترین زبانه .
پی اچ پی یکم سختتره ولی چون نرم افزار آزاد هست برا همین مثال و راهنمایی و سیستم های رایگان که باهاش نوشته شده خیلی زیادتره .
PHP مثل ASP.NET محیط ویژوال آنچنانی نداره ولی وقتی قدرت و قابلیت PHP رو درک کنی به اوناش توجه نمیکنی .
فرق این دو تا الان برای تو اینجاست که یکی سختتره و یکی ساده تره (یادگرفتنش) و قدرتش آنچنان تاثیر گذار نیست .
یکی رو انتخاب کن و شروع کن وقتی دیدی کامل یادش گرفتی دیگه همه چی حله یکی دو روز رو زبان دیگه ای کار کنی و تفاوتهاشونو پیدا کنی اونو هم فورا یاد میگیری .
الان فقط به فکر این باش که میخواهی تو یه محیط ویژوال کامل و حرفه ای کار کنی و ا با ادیتور های PHP کار کنی
هر چی زودتر شروع کنی همونقدر بنفعته.
فقط یه چیزی قبل اینکه بری زبان سمت سرور سعی کن تسلط کامل به HTML ,javascirpt داشته باشی چون حقیقتا اگه اینا رو ندونی یا تا حدود کم بدونی کارت سخت میشه .
سلام،
در تایید حرف hamed_Arfaee:
PERL, Python, PHP, ASP .Net همشون فوق العادن و بازار کار/مشتری دارن...
هیچوقت زبان برنامه نویسی رو مقایسه نمی کنن. چون همش به برنامه نویس برمیگرده که چطوری می نویسه و پیاده سازی می کنه.
مثلاً:
Google با Python نوشته شده. YAHOO با PHP و Microsoft با ASP .Net و del.icio.us/BBC/Typepad هم با PERL...
و هزار تای دیگه برای هر زبان.
فقط مسله مهم دل هستش ;)
قدرت در دستان شماست !!
asp را کاملا فراموش کن ! دورانش گذشته اما به نظر من الان asp.net انتخابی بهتر از php هست ! البته این بهتر بودن به نظر خیلی ها مثل بهتر بودن vb به c هست !! بله درست شنیدید !!
vb از c بهتر بود (دارم در مورد ورژن کلاسیک - 98 - این زبانها صحبت میکنم) .
چون توی c شما اگر تازه کار بودی باید جون میکندی تا یک برنامه ساده بنویسی و اگر برنامت یک باگ کوچیک داشت ، گاهی اشکت هم برای پیدا کردنش در میآمد و عملا نمیتونستی پیداش کنی !! - اما با ویبی خیلی راحتتر میشد سر و کله زد و برنامه نوشت ! جوری که باگهای جزئی ، باعث اجرا نشدن برنامه نشن !
ببین ، یک جورایی ویبی مثل ماشین فرمول وان دنده اتوماتیک بود !! اگر سابقه رانندگی فرمول وان را نداشتی ، میشد باهاش کار خودت را راه بندازی اما c مثل یک ماشین فرمول وان بود که باید برای استفاده از آن دوره میدیدی !
حالا من چنتا نکته میگم ، شما خودت ببین اینا به نظرت خوب میان یا نه !
فایده تکنولوژی مثل asp.net اینه که هم به زبان vb.net میتونی باهاش کار کنی و هم با #c - هر کدام که راحتتر بودی !
دیگه اینکه asp.net خودش کلی تابع و کنترل از پیش ساخته داره که کارت را راحتتر میکنن (لازم نیست چرخ را دوباره اختراع کنی !) - نمیگم php نداره !! اما اینجا به صورت پیش فرض روی فریم ورک هست و به این مشکل نمیخوری که سرورت تابع/قابلیتهای مورد نظرت را کامل پشتیبانی نکنه !!
asp.net آخرش برنامه ات را نیمه کامپایل میکنه (کد میانی ماکروسافت) - قاعدتا فکر کنم باید سرعتش از تفسیر کردن بیشتر باشه !!
asp.net یک ide قشنگ داره که زندگی را برات راحت میکنه ! خصوصاً بخش اتوکامپلیتش !
asp.net قابلیت code behind داره که میتونی کد را متن html جدا کنی !! این مخصوصا برای کسایی که به برنامه نویسی تحت ویندوز عادت دارن خیلی کمک میکنه - یک جورایی باعث میشه که کمتر گیج بشی !
(۰۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۰۸:۴۹)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]شما روی چیزایی که بلدی و هر کدوم رو که زود تر میتونی یاد بگیری یا بسته به نیاز های هدفت و هزینه ای که حاضری پرداخت کنی خودت حساب کن.
(۰۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۰۷:۲۷)godvb نوشته است: [ -> ]سلام يكي بود ميگفت ASP.net بهتره.اگه توي Zone h و .... رو بري بيشتر سايت هاي هك شده Php هستن.
من كه سر در نميارم اصلا اينا چين .چيزي كه شنيدمه ديگه
خب خیلیا میگن رانندگی زن ها خیلی بدتر از مرد ها است. پس چرا امار تصادف مرد ها بیشتر از زن ها است؟
خوب شاید چون تعداد مردهایی که گواهینامه دارن خیلی بیشتر از زنهایی است که گواهینامه دارن و به نسبت مشابه مردهایی که از گواهینامه شون استفاده میکنن (رانندگی میکنن) خیلی-خیلی بیشتر از زنهاست !
مثل اینکه بگی پراید بیشتر از بقیه ماشین ها چپ میکنه و ماشین بدیه ! در مقابل هامر آمریکایی بهترین ماشین در ایرانه !! چون حتی یک دونش هم چپ نکرده !! (اگر بخواهیم همچین حرفی بزنیم ، باید این واقعیت را که تعداد هامر های داخل ایران به انگشتهای دست هم نرسه ، انکار کنیم ! )
بنا به گفته wikipedia زبان php از 1995 ظاهر شده و asp.net از 2002 ! - حالا شما این چند خطی را که بنده عرض کردم بگذار کنار هم
http://en.wikipedia.org/wiki/Asp.net
http://en.wikipedia.org/wiki/Php
کلا هیچ کدوم این زبانها کامل نیستند چرا که آدم کامل نیست !
مثلا هیچ زبونی مثل Perl در زمینه String Manipulation قوی نیست . یا asp.net یک زبانی است که به صورت کامل oo را پیاده سازی کرده که هیچ کدوم اونها اینگونه نیستند ولی مشکلش اینه که cross platform نیست .
در کل بسته به نوع پروژه ، نیاز مشتری ، قیمت و ... یکی از گزینه ها انتخاب میشه . در بعضی مواقع سیستم هایی هستند که total Solution هستند یعنی اینکه تمام نیاز های شما را پوشش میدهند مثل Java که یادگیری اون باعث میشه تا آخر عمرت سراغ هیچ برنامه دیگه ای نری . به خاطر اینکه یک مجموعه کامل است .
نقل قول: asp.net آخرش برنامه ات را نیمه کامپایل میکنه (کد میانی ماکروسافت) - قاعدتا فکر کنم باید سرعتش از تفسیر کردن بیشتر باشه !!
این حرف را نمیتوان با اطمینان گفت .
نقل قول: asp.net یک ide قشنگ داره که زندگی را برات راحت میکنه ! خصوصاً بخش اتوکامپلیتش !
به نظر من eclipse خیلی بهتر از visual studio میباشد . بهترین دلیل open source بودن آن است .
نقل قول: asp.net قابلیت code behind داره که میتونی کد را متن html جدا کنی !! این مخصوصا برای کسایی که به برنامه نویسی تحت ویندوز عادت دارن خیلی کمک میکنه - یک جورایی باعث میشه که کمتر گیج بشی !
این یک روش کد نویسی که از سالها قبل نیز متداول بوده است تنها کاری که microsoft کرد با ساده کردن آن به همه افراد این قابلیت را معرفی کرد مثل MVC در Php
دوستان اگر کسی هست که کتابهای pdf از مقدماتی تا پیشرفته زبانهای زیر رو داره لطفا لینک دانلدشو بگذاره:
ASP.NET
PHP
javascirpt
HTML
VB.NET
و چندین مقاله و کتاب الکترونیکی در مورد سئو و طراحی گرافیکی سایت و از همه مهمتر در مورد مسایل امنیتی سایت!!!!
ممنون میشم اگه کسی کتابهای الکترونیکی یا هر چیزی که در این زمینه ها که گفتم از مقدماتی تا کاملا پیشرفته و حرفه ای کمک کنه!!!
تشکر از همگی!!