ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قدرتمند ترین زبان تحت وب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان
آیا کسی از شما میدونه که قدرتمند ترین زبان تحت وب چه زبانیه؟
سلام يكي بود ميگفت ASP.net بهتره.اگه توي Zone h و .... رو بري بيشتر سايت هاي هك شده Php هستن.

من كه سر در نميارم اصلا اينا چين .چيزي كه شنيدمه ديگهBiggrin
(۰۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۰۷:۲۷)godvb نوشته است: [ -> ]سلام يكي بود ميگفت ASP.net بهتره.اگه توي Zone h و .... رو بري بيشتر سايت هاي هك شده Php هستن.

سلام
بله دوست عزیز هرکی یه چیزی میگه یکی میگه پی اچ پی یه کی میگه ای اس پی و یکی دیگه یه چیز دیگه میگه و درآخر معلوم نیست که کدومشون قدرتمندترین هستند!!!!!!AmazeBiggrin
شما روی چیزایی که بلدی و هر کدوم رو که زود تر میتونی یاد بگیری یا بسته به نیاز های هدفت و هزینه ای که حاضری پرداخت کنی خودت حساب کن.

(۰۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۰۷:۲۷)godvb نوشته است: [ -> ]سلام يكي بود ميگفت ASP.net بهتره.اگه توي Zone h و .... رو بري بيشتر سايت هاي هك شده Php هستن.

خب خیلیا میگن رانندگی زن ها خیلی بدتر از مرد ها است. پس چرا امار تصادف مرد ها بیشتر از زن ها است؟
بله! تعداد سایت هایی که با php نوشته شدن خیلی بیشتر از asp.net هست! پس طبیعیه php های هک شده بیشتر باشن. asp.net خیلی جدیدتر از php هست. تا قیل از دات نت مدت ها با asp سایت درست نمی شد.
بعدشم اکثرا دلیل هک شدنشون اشکال از php نیست. مربوط به برنامه نویسی بانک اطلاعاتش میشه. اون که تو سایت zoneh نشون میده فقط زبونیه که سایت باهاش نوشته شده. اتفاقا چون php اپن سورس هست از نظر امنیت قوی تره.

از نظر قدرت برنامه نویسی هم مطمئنن php به asp.net نمیرسه! دیگه اصلا حرفی توش نیست ! البته میشه برای هر دو تاشون مزیت ها و اشکالاتی گفت ولی در نهایت قدرت و امکاناتی که .net داره خیلی بیشتره! یادش بخیر یه مدت تو خط برنامه نویسی وب هم افتاده بودیم. . . !
خیلی از امکاناتی که توی php هست رو من از asp.net ها می پرسم نمی تونن پیاده کنن یا خیلی بی سوادن یا asp این امکانات رو نداره
ولی توی زبان های برنامه نویسی که من دیدم از گرافیکی ها گرفته تا اسمبلی و ... php یه چیز دیگست من خیلی ازش خوشم می یاد
هميشه يه سری بحث ها پايان نداره

php يا asp
ويندوز يا لينوکس
C# يا VB.net
......

به نظر من بيشتر از زبان مهارت برنامه نويس مهمه, اما خوب يه سری زبانها امکاناتی در اختيار برنامه نويس قرار داده که کار رو برای اون راحت تر کرده مثل مجموعه DotNet
اما از اون طرف قيمت سرور های ويندوز گرونتر از لينوکس در مياد برای همين بيشتر php کار ميکنن
سلام
مزایا و معایب PHP رو براتون مینوسیم تا خودتون قضاوت کنین .هرچند حرف آقا هادی سنده و وقتی میگه PHP بهتره یعنی بهتره
ابتدا مزایای PHP :
علاوه بر اینکه PHP یک زبان منبع باز است (Open Source ) دلایل بسیار زیادی برای ایجاد محتوای محاوره ای بر روی سایت های وب وجود دارد.
1- این زبان ساختار و ترکیبی بسیار شبیه زبان C‌دارد
2-نوع داده ها و ساختارهای PHP به آسانی آموخته و به کار گرفته می شوند.
3-نیازی به دانستن دستور خاص برای کامپایل برنامه ندارید.
4- PHP زبانی است برای همه سیستم عامل ها
5- PHP سرعت بالایی برای تفسیر و اجرا دارد.توضیح اینکه تفسیر و اجرای یک اسکریپت PHP به طور متوسط سه تا چهار برابر سریعتر از یک اسکریپت ASP میباشد.همچنین در ASP استفاده زیادی از اشیاء COM می شود که باعث کاهش سرعت و مصرف منابع سیستم می شود.در حالیکه در PHP بسیاری از امکانات به صورت توکار نهاده شده است.
معایب
1- نحو(syntax) زبان PHP بسیار شبیه ++C ‌و Perl است.در حالیکه بسیاری معتقدند که تکنولوژی ASP و زبان VBScript آسانتر و قابل درک تر می باشد.
2- اشکال دیگر PHP عدم پشتیبانی خوب آن از یونیکد و به خصوص زبان فارسی است.البته این مشکل حتما رفع خواهد شد.

منبع : کتاب آموزش PHP تالیف آقای محمد بشیری
دوستان من اصلا یک زبان تحت وب هم بلد نیستم!
و میخوام یک زبان تحت وب یاد بگیرم!
این که پرسیدم کدوم قوی ترینه میخوام اونو یاد بگیرم من نمیخوام که چندین زبان یاد بگیرم بلکه میخوام یک زبان به جای تمام زبانهای تحت وب یاد بگیرم که همه قابلیتها رو داشته باشه و از همه قدرتمندتر باشه!
لطفا اگه کسی میدونه بگه که کدوم قویترینه و برای یادگیری چیکار باید بکنم؟؟؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی بکنید!
asp.net به درد تازه کارا میخوره کسایی که میخواهن سریع کارشونو راه بندازن 4 تا کنترل میزاری رو فورم 4 تا تابع .net میزنی تنگش تموم شد
دوستان بلاخره کدوم بهتره؟
شما پیشنهاد میکنید که کدوم رو یاد بگیرم؟
صفحه‌ها: 1 2 3