ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با راست به چپ در ویندوز 7
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
بعد از نصب ویندوز 7 وقتی وی بی 6 رو روی سیستمم نصب کردم وقتی می خوام خاصیت یه کامبو بوکس رو right to left کنم اصلا بهم اجازه ی این کار رو نمیده برنامه هایی هم که نوشتم تو ویندوز ویستا و ایکس مشکل راست به چپ نداشت ولی الان در ویندوز7 نسخه ی rtm به این مشکل برخورد کردم.
اگه راه حلی برای رفع این مشکل به نظرتون میرسه بهم بگید. Confused
احتمالاً زبان سيستمی شما فارسی نيست
(۰۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۴۳:۳۵)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]احتمالاً زبان سيستمی شما فارسی نيست
ممنون از این که سریع بهم جواب دادید زبان سیستمم فارسی هست دی ال ال vbame رو هم دارم نمیدونم مشکل ازکجاست
سلام.
من با وین 7 این مشکل رو ندارم.
شما 1 بار فایل vb6.exe رو رایت کلیک کن و compatibility رو بذار رو xp و run as admin رو هم تیک بزن. بعد تست کن ببین مشکلت حل میشه یا نه.
(۰۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۵۳:۳۹)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
من با وین 7 این مشکل رو ندارم.
شما 1 بار فایل vb6.exe رو رایت کلیک کن و compatibility رو بذار رو xp و run as admin رو هم تیک بزن. بعد تست کن ببین مشکلت حل میشه یا نه.
سلام
من این کار و قبلا همن انجام دادم درست نشد میشه نسخه ی ویندوز 7 رو که استفاده می کنید بهم بگید
سلام.
من RC7100 استفاده میکنم.
یه فایل کامپایل کن بده من اجرا کنم ببینم تو وین من راست چینش درسته یا نه.
(۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۲۴:۲۰)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
من RC7100 استفاده میکنم.
یه فایل کامپایل کن بده من اجرا کنم ببینم تو وین من راست چینش درسته یا نه.
فایل رو برات ضمیمه کردم ممنون از این که پیگیر موضوع هستید
[attachment=3378]
سلام.
تو سیستم من هم چپ چین بود.
این به تنظیمات ویندوزت بر میگرده نه ویبی. فونتتو بذار رو فارسی. یه خورده ور برو باهاش شاید راهی پیدا کنی.
سلام
همنیجور که پیمان جان گفتن درسته
شما فونت arial arabic انتخاب کن درست میشه
من تست هم کردم !!!
موفق باشی
(۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۲۳:۲۳)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
تو سیستم من هم چپ چین بود.
این به تنظیمات ویندوزت بر میگرده نه ویبی. فونتتو بذار رو فارسی. یه خورده ور برو باهاش شاید راهی پیدا کنی.
من فونت رو گذاشتم رو فارسی ولی بازم همون طور هست این جوری که معلومه مشکل از ویندوز باید باشه . یعنی خدا کنه که این طور باشه میشه بگید سرویس پک وی بی 6 تون چنده شاید مشکل از سرویس پک من باشه
مطمئنی زبان سيستمی فارسی هست؟
تب advanced حتماً بايد فارسی باشه
عکس از XP

[تصویر:  lang.jpg]
صفحه‌ها: 1 2