۰۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۵۹:۵۳
صفحهها: 1 2
۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۲۱:۵۲
ایشون یه مقداری سوالش نا مفهومه!!!
+
ولی منم همچین سوالی داشتم!
یه مکانی بوود به نام ...... که وایرلس داشت!
من یه چند وقت میرفتم با ماشین کناره اون سازمان وایمیستادم و با لبتاب استفاده می کردم!
بعد از چند وقت ( 2 ماه ) دیگه از کار افتاد یعنی وایرلس رو پیدا می کرد آی پی هم می داد ولی اطلاعات ارسال و یا دریافت نمی شد!
من رنج آیپی رو پیدا کردم و چک کردم چند تا آیپی فعال داره 5 تا داشت که یکیش خودم بودم!
الانم که انتقال پیدا کرده جای دیگه!
نرفتم اونجا ببینم چجوریه ( در اولین تایم خالی که پیدا کنم میرم )
حالا اگه اونجا هم اینجوری بوود
یعنی آی پی می داد و اطلاعات رد و بدل نمی شد چی کار کنم؟
کاریش میشه کرد؟
+
ولی منم همچین سوالی داشتم!
یه مکانی بوود به نام ...... که وایرلس داشت!
من یه چند وقت میرفتم با ماشین کناره اون سازمان وایمیستادم و با لبتاب استفاده می کردم!
بعد از چند وقت ( 2 ماه ) دیگه از کار افتاد یعنی وایرلس رو پیدا می کرد آی پی هم می داد ولی اطلاعات ارسال و یا دریافت نمی شد!
من رنج آیپی رو پیدا کردم و چک کردم چند تا آیپی فعال داره 5 تا داشت که یکیش خودم بودم!
الانم که انتقال پیدا کرده جای دیگه!
نرفتم اونجا ببینم چجوریه ( در اولین تایم خالی که پیدا کنم میرم )
حالا اگه اونجا هم اینجوری بوود
یعنی آی پی می داد و اطلاعات رد و بدل نمی شد چی کار کنم؟
کاریش میشه کرد؟
۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۱۵:۰۷
الان من آنتن دارم و مودمم ویرلس رو می گیره!. تنها باید یوزر و پسورد رو به دست بیارم.
آیا روشی برای هک کردنش هست یا خیر؟
۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۰۸:۲۸
سلام.
اگه روترشون پسورد نداشته باشه که به راحتی میشه وصل شد. پسورد به صورت wep رو روترها ست میشه.
من روتر وایرلس دارم. قبلا پس نذاشته بودم و راحت بچه های محل میتونستن کنار منزل با موبایل یا لبتاب وصل شن.
اطراف منزل ما هم چندین شبکه وایرلس هست. حتی چند تاشون پسورد هم ندارن. یه سری کنجکاویم گل کرد و توسط 2 تاشون حتی به نت هم وصل شدم. داخل یه سیستم وارد شدم و آرشیو عکساشونو هم پیدا کردم. ولی نگاه نکردما.
ولی پسورد داشته باشه باید پسش رو بزنی که شنیدم راه هایی داره. ولی تا حالا جایی آموزشش رو ندیدم. البته فکر میکنم شنیده های من شایعه بوده و عملی نباشه.
اگه روترشون پسورد نداشته باشه که به راحتی میشه وصل شد. پسورد به صورت wep رو روترها ست میشه.
من روتر وایرلس دارم. قبلا پس نذاشته بودم و راحت بچه های محل میتونستن کنار منزل با موبایل یا لبتاب وصل شن.
اطراف منزل ما هم چندین شبکه وایرلس هست. حتی چند تاشون پسورد هم ندارن. یه سری کنجکاویم گل کرد و توسط 2 تاشون حتی به نت هم وصل شدم. داخل یه سیستم وارد شدم و آرشیو عکساشونو هم پیدا کردم. ولی نگاه نکردما.
ولی پسورد داشته باشه باید پسش رو بزنی که شنیدم راه هایی داره. ولی تا حالا جایی آموزشش رو ندیدم. البته فکر میکنم شنیده های من شایعه بوده و عملی نباشه.
۲۰-مهر-۱۳۸۸, ۰۵:۰۲:۰۵
اره ممكنه كانكشن هاشونو فقط شير كرده باشند اگه اينطور باشه براحتي مي توني ولي اگه بصورت هات اسپات يا وي پي ان بخواهد نمي توني
۱۰-دى-۱۳۸۸, ۲۰:۵۲:۰۱
(۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۱۵:۰۷)koroshbozorg نوشته است: [ -> ]الان من آنتن دارم و مودمم ویرلس رو می گیره!. تنها باید یوزر و پسورد رو به دست بیارم.
سوال رو دقیق بگو ! اطلاعات کامل بگو ! حتا WEP هم باشه نحوه
نفوذ و کرک کردن KEY 128 Bit یادتون میدم تا بدون مشکل کانکت بشید
۲۱-دى-۱۳۸۸, ۱۲:۵۲:۰۱
راهی برای پیدا کردن رمز وایرلس هست؟
۱۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۰۱
سلام
من لپ تاپم چند تا فركانس وايرلس ميگيره ولي همه پسورد دارن . چطوري ميتونم بهشون نفوذ پيدا كنم.
ٌٌWEP هم داره ولي ممنون ميشم براي شرايط مختلف توضيح بدبد.
من لپ تاپم چند تا فركانس وايرلس ميگيره ولي همه پسورد دارن . چطوري ميتونم بهشون نفوذ پيدا كنم.
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۲۳:۲۴
مدتی است وایمکس به بازار آمده .1 من هم یکی از آنرا دارم 1- آیا کسی متونه به طریقی از باندومحدوده کاریم استفاده کند . راهی هست که جلوی این کار رابگیریم ؟ yoosef.zozo@gmail.com باتشکر
۰۲-مرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۱۱:۱۷
(۱۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۰۱)IRANIANBOY122 نوشته است: [ -> ]سلام
متاسفانه منم همین مشکل رو دارم اگه کسی بلده به ما هم بگه
۰۲-مرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۰۵:۵۲
والا من یه سری ابزار اینجا گذاشتم...تو نت گشتم تو فروم اشیانه هم سر بزنید ابزارش هست..
منم تو این لینک اپلود کردم...
http://forum.honarjo.com/showthread.php?tid=1369
موفق باشید
منم تو این لینک اپلود کردم...
http://forum.honarjo.com/showthread.php?tid=1369
موفق باشید
صفحهها: 1 2